Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugünve aşk konularında gidip gelecek aklın. Hem işe hem de aşka odaklanmak isteyebilirsin. Ancak önceliklerini iyi seçmen gerekecek. Bazı şeyleri zamana bırakmak ve ilişkiler konusunda zorlamamak daha iyi olabilir senin için.

Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Enerji seviyeniz tahmin edilemez olabilir. Fazladan bir uykuya ihtiyacın olduğunu fark edebilirsiniz. Vücudunuz biraz yıpranmış olabilir. Kendinize karşı nazik olun. On bardak kahve içmeyin çünkü vücudunuz isyan edebilir. Ve on altı saat boyunca durmadan çalışmayın çünkü dayanıklılığınız biraz düşük olabilir. Fazladan vitamin alın ve yeterince dinlendiğinizden emin olun.

Bugün parasal konularda yeniliklere gidebilirsin. Her zamankinden farklı şeylere para harcamak sana daha keyifli gelebilir. Maddi konularda kendini kısıtlamaman gereken bir gündesin.

Duygusal olarak iniş ve çıkışları çok sık yaşamaya başladıysan vücudunu etkileyen bir stres kaynağı var demektir. Bu etkiyi sonlandırmak için zihnini boşaltabilmeli ve iç huzurunu sağlayabilmelisin. Bugün uzun yürüyüşler ve bol su tüketimi sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapabileceklerinin bir sınırı olduğunu fark etmen gerekecek. Kendini çok fazla yormamak ve daha sakin kalmak için dikkatli olman gerekebilir bugün. Kaldırabileceğinden daha fazla sorumluluk üstlenmemelisin bugün.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün,ve günlük rutinlerinizle ilgili daha fazla düzen ve disiplin sağlamanız gerekebilir. Verimliliğinizi artırmak ve hedeflerinize odaklanmak için pratik adımlar atmanız önemli olacak. Sağlığınıza dikkat etmek de önemli olacaktır.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tuttuğunu koparan karakterin sayesinde başarı elde edebilirsin. İlişkisinde sorunları olan biriysen gün içerisinde cesur kararlar alabilirsin. Bugünü seni mutlu eden konularla harcayarak geçirmek isteyeceksin. Gün içerisinde gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirebilirsin. Şimdiden sitemlere hazır ol! Ruhsal dinginliğine dikkat etmelisin. Daha çok kalabalık ortamlarda değil sakin yerleri tercih edeceksin. Aşk hayatında gereken önemi ve özeni göstereceksin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi disipline sokmadığınızda işlerin sizi nasıl sıkıştırdığını düşünmelisiniz. Bu döngüyü kırmak ve artık uğraşlarınızın somut sonuçlarını iyi yönde almak için çaba göstermelisiniz. Eğitimlerinize asılmak, yazılı işlerinizi hızlandırmak için iyi bir gün olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde abartılı durumlardan kaçınmalısınız. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar platonik ya da karşılıksız aşk içerisinde olan Başak’lar bugün beklemedikleri gelişmeler yaşayabilirler. Kalbinizin sesine güvenmenizde fayda var.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seçimler yapmakta zorluk yaşaman olası. Karşına çıkan seçenekler seni her yönden zorlasa da durup sakince düşünme fırsatı yakalaman gerekecek. Bazı sorumlulukları bugünden halledebilmek için odaklanman gerekebilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sahip olmadıklarınız için sürekli endişelenmek yerine, sahip olduklarınız için şükretmeyi deneme zamanı. Korkularınızla yüzleşin ve bırakın kalbiniz sevgiyle dolsun. Evren tarafından sonsuz bir şekilde destekleneceğiniz gerçeğinden gelen güven duygusunun keyfini çıkarın. Hak ettiğinizi hissettiğiniz her neyse, alacağınıza güvenin. Sizi farklı kılan yanlarınız aynı zamanda sizi güçlü yapan şeylerin ta kendinizi. Onları kucaklayın ve istediğiniz her şeyi korkusuzca tezahür ettirin. Hayatınızda yenilik yaratma zamanınız geldi ve bu ancak belirli bir alışkanlıktan kopabilirseniz gerçekleşebilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akılcılığa her zaman çok önem veren birisiniz; bu kez her zamankinden çok daha fazla duygularınız yoğun olacaktır. Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Aşk, seyahat, yurt dışı, eğitimde şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Ortak çalışma gerektiren işlerde çalışma alanınızı geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>