Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmişi Anıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün evdeki işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, çocuklarınızla biraz zaman geçirmeniz gerekebilir. Sizin dikkatinizi gerektiren bazı problemler yaşıyorlar ya da sadece onlarla birlikte olmanız çok hoşlarına gidecek olabilir! Eğer çocuk sahibi değilseniz, sevgiliniz veya sevdiğiniz bir kişi ekstra ilgi isteyebilir. Onlar için zaman ayırmaya çalışın.

Bugün eski bir düşmanınızla aranızı yamalı bir şekilde de olsa düzeltmek isteyebilirsiniz. Belki deyerinizde sizi rahatsız etmeye çalışan birileri vardır. Onlarla bir çıkmaza girmiş olabilirsiniz. Belki ikiniz de vazgeçmek için fazla inatçısınız. Şimdi konuyu daha aydınlanmış bir şekilde ele alma zamanı. Amaç, çalışma ortamınızda daha iyi bir şekilde barışı sağlamak olacaktır. Bu şekilde, ikiniz de daha rahat hissedebilirsiniz.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Belli ki oynaman gereken önemli bir rol var!Günün modu biraz rahatsız edici olabilir ama senin bu rahatsızlıkla başa çıkış şeklin sana tanınırlık ve başka ödüller getirecektir. Gücün, kontrollü tavırların ve durağanlığı başarı ve başarısızlık arasındaki farkı gözler önüne serecek. Yapabilirsin ve yapmalısın da. Kendinle gurur duy!Şans sizden yana olmaya devam ediyor ve hayatınız nhayet istediğiniz yöne akmaya başlıyor. Ama yine de bugün ufak tefek şeyler huzurunuzu bozabilir. Bir şeyleri kırmak, sahip olduğunuz eşyaları kaybetmek, en yakın arkadaşınızın ismini unutmak gibi şeyler gelebilir başınıza! Olaylardaki mizahi yönü yaklamaya çalışın ve sakinliği elden bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde karmaşık hale gelebilir. Aslında her şey basittir ve dümdüz akıp gider; bu da doğru yolda olduğunuza dair bir işarettir. Unutmayın ki yolunuz şu an biraz eğri büğrü görünse de takıntı haline getirilecek bir durum yok. Siz yaygara koparmayı gerektirmeyecek şeylere aşırı tepki verdikçe işleri kendiniz için daha da zorlaştırıyorsunuz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle ilişkilerinizde bir tamamlanma gündeme gelebilir. Duygularınızda netleşmeye başlayabilir ve ilişkinizle ilgili bir adım atabilirsiniz. Bu adım duygusal bir itiraf, bir teklif durumunu ortaya çıkarabilir. Özellikle sorunlu veya kopuk ilişkilerde adım atmanız pozitif sonuçlar doğurabilir. Geçmişi düşünerek, geçmiş deneyimlerinizden faydalanarak hareket etmeye meyillisiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne farklı duygular ve hislerle başlıyorsun. İşin ile ilgili beklemediğin eleştiriler, sinirlerini gerebilir. Arkadaşlarınla, geçmişe dönüp eski günleri yad etmek isteyebilirsin. Anılar ve hatıraları yeniden canlandırmak için eskiden gittiğin yerleri görmeye karar verebilirsin. Uzun zamandır kendini maddi bir düzene sokmak istesen de içinde bulunduğun şartlar buna müsaade etmeyebilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olmak istediklerinizi elde etmek için kendinizi adıyorsunuz. Yüksek performans ve kontrol sergilerken amaçlarınızı bir takıntı haline getirmemelisiniz. Rahat ve sakin davranmanın, emek vermenin bir türü olduğunu unutmayın.

23 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Öğlen saatlerinde daha fazla çabalamanız gerekebilir. İşlerinizi olgunlaştırmak isteyeceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda Bugünlerde aşk konularında şanslı olabilir, iletişim yetenekleriniz ile karşı cinsi hızlıca etkileyebilirsiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Erkek akranlarınız gibi, sizin için de, öz güveninizi kaybettiğinize dair süren endişe dönemi sona eriyor. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

23 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konudaki tutkunuzu önemli bir projeye kanalize ederek olumlu bir şekilde kullanmayı hedefleyebilirsiniz. Aksi takdirde, işleri normalden daha kişisel algıladığınız için bazı gerginlikler yaşanabilir. Karmaşık ilişki sorunları veya anlaşmazlıklar bu düşünce yapısıyla artık daha zorlayıcı görünebilir. Bazı hobiler zihninizi sakinleştirmekte yararlı olacaktır.

23 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda yeteneklisiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler konusunda kendinizi daha heyecanlı hissedeceksiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz her türlü plan ve program için de uygun zamandan geçiyorsunuz. Sorunları ve sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmayı başarabileceksiniz. Dengeleri lehinize çevirme şansınız da var.

23 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili çoktandır vermiş olduğunuz bazı kararların, artık gününün geldiğini düşünmeniz, yakın çevrenizde yanlış zamanlama olarak değerlendiriliyor. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız. Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engellere biraz eleştirel bakmanıza neden olabilir. Çok özel bir konuda her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gerekiyor

23 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>