Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dalgınsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Günün sonunda ani duygu patlamaları nedeniyle birkaç kişiyi korkutmuş olabilirsiniz. Davranışlarınız oldukça dengesiz ve en küçük şeyler bile sizi delirtebiliyor. Muhtemelen, bunun sebebi, sevilmeye ihtiyaç duymanız ve başkaları gibi duygularınızın hak ettiği değeri görmemesi. Mutluluğunuzu başkalarının eylemlerine bağlamamaya çalışın. Unutmayın, en önemli sevgi, kendinize duyduğunuz sevgidir.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Duygularınla başa çıkmak konusunda zorlanabileceğin bir gün. Ne zaman bir şeylere başlamak istesen, birisi ya da bir şeyler, seni aklındakinden bambaşka şeylere başlamaya sevkediyor. Belki de bu çatışma sadece içsel olarak yaşadığın bir çatışmadır. Duygularını kağıda dökersen neler hissettiğini çok daha kolay görebilirsin...Bugün, biri lafını bitirse de araya girip aklınızdakileri bir an önce anlatabilseniz diye can attığınız günlerden biri. Yüksek ihtimalle, lafın bitmesini beklemeyeceksiniz bile. Konuşmaya başlayıvereceksiniz. Bu kadar yoğun bir karşıtlıkla savunulan fikirler varken sürtüşmeler yaşanırsa şaşırmayın. İnsanlar her şeyi abartmaya meyilli çünkü herkes bir tek kendisinin haklı olduğunu düşünüyor. Bu durumun en ilginç yanı ise bu karmaşadan yüksek oranda yaratıcılık doğacak olması.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısından itibaren hedefler ve hedeflere ulaşma çabası ön planda olabilir. Etrafınızdan destek bekleyebilir, değer görmek isteyebilirsiniz. Kendi lehinize olan durumların peşinden gidebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içindeki dalgınlığın çeşitli sakarlıklara sebep olabilir. Çok sevdiğin eşyaları kullanırken bu yüzden daha dikkatli olman gerekebilir. Planlı ve programlı hareket ettiğin zaman günün sonunda daha az yorulduğunu fark edeceksin. Teknolojik ürünlere karşı ilgin artarken harcama yapmaktan çekinmiyorsun. Bu durum belirlediğin bütçe dışına çıkmana neden olabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma ve yer değiştirme gibi konular bugün gündeminizde olabilir. Evinizde bazı şeylerden huzursuz hissediyorsanız değişim zamanı gelmiş olabilir. En azından evinizde bir ortamı daha fazla değiştirebilir ve yeniliklere gidebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar ya da sizi gündeme getirecek, dikkat çekebileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. Gününüzü daha iyi planlamaya çalışmalısınız.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işleri ailenizin de onayladığını görmek sizi rahatlatacak. Maddi anlamda hayatınızda bir takım bolluk, bereket ve mutluluklar söz konusu olacak.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar her zaman yaptığınız şakalara tepki vermeyebilir bu yüzden köşenize çekilmeniz gerekebilir. Daha az konuşup daha çok dinleyin ve sarkastik yorumlarınızı asgari düzeyde tutun. İnsanlar daha ciddi bir ruh halinde olabilirler özellikle de söz konusu duygularıysa. Yaptığınız her şeye disiplinli bir şekilde yaklaşın ve zaman kavramı konusunda dikkatli olun. Dünyada geçireceğimiz zaman oldukça kısıtlı.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük sorumluluklarınızda ayrıntılara gösterdiğiniz özen, şu anda daha büyük hedeflerinizi gerçekten destekleyebilir. Sinir bozucu bir şekilde, bunu çevrenizdeki insanlara açıklamakta zorlanabilirsiniz. Yaptığınız şeyin arkasındaki motivasyonu anlamazlarsa, sebepsiz yere uğraşıyormuşsunuz gibi düşünebilirler. Şu anda sizinle aynı fikirde olmalarını sağlayamayabilirsiniz, ancak kendinize iyi sınırlar koymak, sizi etkileme olasılıklarını azaltabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal davranışlarınız çevrenizde takdir toplamanıza neden oluyor. Hiç kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bazı çalışma arkadaşlarınızın desteğini de arkanızda hissedeceksiniz. Bir proje için gerekli bilgilere ihtiyacınız var.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Harekete geçme noktasında pek sorun yaşamayacaksınız. Detayların her açıdan önemli ve belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizin için başarı ve mutluluk günü! Yıldızların üzerinizdeki tesiri birbirinden daha isabetli kararlar almanıza ve en uygun davranışta bulunmanıza yardım edecek. İş ilişkilerinizde daha sabırlı ve anlamaya hazır yaklaşımlara yönelmeniz gerekiyor. Bir ilişkinizdeki beğenmediğiniz mesafeyi, bu şekilde belli bir düzeye getirebilirsiniz. Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 13" R
Ay
Başak
11° 36' 40"
Merkür
Boğa
01° 28' 24"
Venüs
Boğa
21° 25' 04"
Mars
Koç
12° 26' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 24"
Satürn
Balık
17° 52' 36"
Uranüs
Boğa
23° 18' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 04"
Lilith
Başak
25° 10' 37"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>