Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geleceğini Kuruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yumuşak bir enerji hissedeceksiniz ve ruh haliniz kişisel yaşamınızı etkileyecek. Biriyle barışma ya da sevişme havasında olabilirsiniz. Geçen haftaların yoğun enerjisi yavaş yavaş bitiyor ve hayatınıza düzen geliyor. Sevgiliniz sizinle sevgi dolu bir akşam geçirmek isteyecek. Bu karşılıklı ilgi hayatınıza yeni bir eğlence getirebilir.

Anneniz ve babanız - veya özellikle yakınınız olan bir çift - bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Film izlemek gibi bazı dikkat dağıtıcı şeyleri planlamak veya başkalarını davet etmek iyi bir fikir olabilir. Yalnız bu çiftle yapılan görüşmeler, herkesin çalışıp strese girmesinden başka hiçbir şeye yaramayan sıcak tartışmalara neden olabilir. Ne olursa olsun, bunların sizi üzmesine izin vermeyin. Herkes yarın daha iyi hissedecek.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Bugün neşeli ve cömertsin. İnsanlara yardım etmeyi kendine yakıştıracaksın. Ayrıca kendi projelerin de akıcı bir şekilde ilerleyecek. Tamamlanmamış meseleler varsa, önce onları hallet. Mücadele gerektiren işler için de iyi bir zaman. Bunun yanı sıra yardıma ihtiyacı olan birine yardım eli uzatmaktan çekinme. Bu desteğin, onlara olduğu kadar sana da faydalı olacaktır.Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde hayatınızın bir alanında yeniliğe dair bir konu ortaya çıkabilir. Fakat yenilik bugünlerde bir risk almayı veya bir korkunuzu aşmayı gerektirebilir, getirebilir. Kendinizi ve kapasitenizi bilerek alacağınız riskler özellikle maddi konularda bir başarı getirebilir, kendinizi aşmanızı sağlatabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatın gündeminde ilk sıraya oturuyor. Eğer çalıştığı işte mutsuz olan bir Başak burcuysan, kendi işini kurmak için mevcut işinden ayrılmayı düşüneceksin. Ailenin bu konuda sana duyduğu güven, adımlarını sağlam atmana yardım edecek. Yakın çevrenden bir dostun seninle derin bir sırrını paylaşmak ve fikir almak isteyebilir. Sözü dinlenen kişi olmanın verdiği duygu kendini iyi hissetmeni de sağlayacak.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle olan diyaloglarınızda sözcüklere fazla takılabilirsiniz. Konuşmalarına sizin kadar hassasiyet göstermediklerini unutmamalısınız. Bu kadar hassas olmamalısınız yoksa her daim kırılan taraf siz olmaya devam edersiniz. Özellikle böyle durumlarda ani çıkışlarda bulunmamaya çalışın.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konularda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde iletişimde olduğunuz kişilerle planlarınızı doğru idare etmeniz gerekebilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ise cesur adımlar atmanız gerekmekte. Fırsatlar konusunda gözünüzün bilhassa açık olması gereken bir dönemdesiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle olan ilişkinizde yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Kendiniz için farklı bir program yapmaya karar vermeniz muhtemel. Belki de kendinize çok az vakit ayırdığınızın farkına varmaya başladınız. Sessiz saatlerin keyfini çıkarabilmek için ev halkından daha erken kalkmaya başlayabilirsiniz. Aile yaşamınız sizi çok meşgul ediyor olabilir ancak yine de kendinize meditasyon yapmak ve hobilerinizin peşine düşmek için zaman ayırmalısınız.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üretken olmak ve yapılacaklar listenizdeki öğeleri kontrol etmek bugün sizin için en önemli öncelikler gibi görünebilir, ancak odaklanmak düşündüğünüzden daha zor olabilir. Fiziksel veya entelektüel olarak maceracı bir şey yapmak için beklenmedik bir fırsat size doğru geliyor. Sevdikleriniz sizinle birlikte bu maceranın peşinden gitmek isteyebilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Esprili zekanızı ve yeteneklerinizi birleştirerek, etkileyemeyeceğiniz kişi yok. Bugün girişimci yapınızla dikkat çekecek ve çevrenizden yoğun bir ilgi göreceksiniz. Entelektüel konularda yeni açılımlar söz konusu.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda tüm gücü elinizde bulundurmak isteyeceksiniz. Söylediğiniz her sözün ve davranışın bugün içerisinde farklılık gösterme ihtimali var. Zihinsel açıdan yoğunluk göstereceğiniz bugün içerisinde hakimiyeti elinizde bulundurma arzunuz ve isteğiniz var. Liderlik etmek isterken olduğunuzdan daha farklı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca, gün içerisinde her şeyin altında bir şey arama ihtimaliniz de var.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız,yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 07" R
Ay
Balık
19° 21' 59"
Merkür
Koç
18° 51' 38"
Venüs
Boğa
05° 43' 52"
Mars
Koç
02° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 20"
Satürn
Balık
16° 54' 21"
Uranüs
Boğa
22° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 25"
Lilith
Başak
23° 45' 49"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>