Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Partnerinle aranda küçük anlaşmazlıklar oluşabilir. İletişimi koruyarak sorunları çözmek ikiniz için de en iyi çözüm olacak. Onu anlamaya çalışmak, takdirini kazanmanı sağlayabilir.

Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz hatadan vazgeçmelisiniz. Hatanızla henüz ilgilenen yoksa da ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olabileceksiniz.

Maddi konularda daha dikkatli olmalısın. Harcamalarını planına sadık kalarak yapmak sana yarar sağlayacak. Sürpriz masraflara karşı hazırlıklı olmaya çalışmak maddi durumunu korumaya yardımcı olabilir.

Alışkanlıklarını düzenlemek için yardım istemek iyi olacak. Kontrolünün dışında gelişen olaylar için bir uzmandan yardım istemek kendini daha iyi hissetmene sebep olabilir. Alacağın tavsiyeler işine yarayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yerler görmek için daha istekli olacaksın. Ani bir kararla bir geziye çıkmak senin için büyük bir değişiklik yaratma imkanı verebilir. Bu amaçla planlar yapmak hayattan daha fazla zevk almanı sağlayacak.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçlar bugün belirsizlikler içinde kaldığınızı düşündüğünüz bir gün olacak. Aramasını beklediğiniz bir kişiden gelmeyen telefon tüm gününüzü sabırsızlıkla geçirmenize neden olabilir. Telefonu kaldırıp aramak için utangaç olmayın. Bu telefon konuşması sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini eleştirip, odaklanman gerekenlerin dışına sürükleniyorsun. Düzenli olarak değer yargılarınla ilgili derin düşüncelere girsen de uygulaması zaman alabilir. Kardeşi olan bir Başak burcuysan, aranızdaki farkı daha iyi görebileceksin. Hata yapmasından korkup, onu korumayı abarttıysan bu fikirlerden kurtulacaksın.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstekleriniz ve beklentilerinizi revize etmek isteyebilirsiniz. Bu isteğinizde, planlarınızın dışında gelişen olaylar etkili olabilir. Kendinize çıkaracağınız en önemli ders, hayatın hep farklı bir sayfasının olduğu ve sizin de aynı düzende devam edemeyeceğinizi bilmenizdir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününde dışardan gelen etkilere daha açık olabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi etkileyebilir ve sizi biraz strese sokabilir. Finansal konularda düşünmeden kararlar almamaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Gereksiz risklere girmekten kaçınmanızda fayda var. Sabırlı olursanız sizi mutlu edecek fırsatlar bulmanız mümkün.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlükçü duruşunuz partnerinize ürkütücü gelse de sevginize güvenebileceğini öğrenmesi için fırsatta olabilir aynı zamanda. Aşkta huzuru bulabilirsiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

24 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kim olduğunuz konusunda daha güvende olmayı öğreniyorsunuz. Yeni bilgiler edinmek veya uzak yerlere seyahat etmek zihniyetinizi yenileyebilir. Bazı kozmik vahiyleri aldıktan sonra yepyeni bir siz gibi hissedebilirsiniz! Kişisel özgürlük duygusunu en üst düzeye çıkarmak için kendinizi evinizden dağınıklığı ve negatif enerjiyi çıkarmaya özellikle eğilimli bulabilirsiniz. Kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz ve kendinize güvenebileceğinizi bilmek iyi hissettiriyor.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak, çevrenizi etkileyeceksiniz. Ay’ın bulunduğu konum, sosyal yaşantınıza canlılık verirken, mantık karmaşası yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar, para konuları gündeme gelebilir ve otoritelerden de destek alabilirsiniz. Ticaret yapıyorsanız imza atabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kadınlar para konularında sizi yanıltabilir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizin için başarı ve mutluluk günü! Yıldızların üzerinizdeki tesiri birbirinden daha isabetli kararlar almanıza ve en uygun davranışta bulunmanıza yardım edecek. İş ilişkilerinizde daha sabırlı ve anlamaya hazır yaklaşımlara yönelmeniz gerekiyor. Bir ilişkinizdeki beğenmediğiniz mesafeyi, bu şekilde belli bir düzeye getirebilirsiniz. Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün.

24 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 25" R
Ay
Aslan
12° 36' 37" R
Merkür
Koç
28° 28' 39"
Venüs
Boğa
18° 26' 41"
Mars
Koç
10° 35' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 11"
Satürn
Balık
17° 42' 30"
Uranüs
Boğa
23° 09' 57"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 39"
Lilith
Başak
24° 54' 32"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>