Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şaşırıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşadan uzak durmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda pek sorun yaşamayacağınız anlamına geliyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzu zorlamaktan kaçının. Dengeleri lehinize çevirmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Fiziksel veya ruhsal olması fark etmeksizin, yeni bir uğraş, yeni bir gündem, yeni bir tarz deneyimlemek isteyebilirsiniz. Başkalarının ne düşüneceğini, çizdiğiniz "tutarlı" profilin nasıl etkileneceğini hesaba katmadığınızda hayatınızla ilgili karar almanın daha kolay olduğunu göreceksiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Başak burcunun insanları için sağlık konularına odaklanmak önemli olabilir. Biraz dinlenmek ve bedeninizi iyileştirmek için zaman ayırmanız gerekebilir. Ayrıca, çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmaya gayret edin. İletişim konularında bazı sıkıntılar yaşanabilir, ancak anlayışlı ve açık bir tavır sergileyerek sorunları çözebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece, günün sonunda huzurlu ve dengeli hissedebilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, 23:37’de tutulmak için burç değiştiriyor. Bugün, maddi konularda çok aceleci hareket ediyorsun. Bu hızlı kararlar bazı detayları atlamana neden olmasın? Düşünmeden yaptığın hareketlerin sonucu üzülmek istemiyorsan babanla yapacağın konuşma diline hâkim olmalısın. Gün içerisinde yakın arkadaşınla yapacağın konuşma, sana kendini iyi hissettirecek.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Fiziksel veya ruhsal olması fark etmeksizin, yeni bir uğraş, yeni bir gündem, yeni bir tarz deneyimlemek isteyebilirsiniz. Başkalarının ne düşüneceğini, çizdiğiniz "tutarlı" profilin nasıl etkileneceğini hesaba katmadığınızda hayatınızla ilgili karar almanın daha kolay olduğunu göreceksiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ancak karşılıklı konular ve ilişkilerde gerçekçi olmaya çalışın.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdealist yönünüzün bir süredir sizinle gelmesinden ötürü aşk konularına mesafe koymuş olsanız da partneriniz sizden artık ilgi bekleyebilir.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olup biten her şeyin detaylarını fark edebileceğin ve ortaya çıkarabileceğin bir gün. Eğer etrafta senden veya arkadaşlarından gizlenen bazı şeyler varsa tek tek bulup ortaya çıkarabilirsin. Algıların çok açık olacak bugün.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün hem destek hem de bağlılık arıyorsunuz. Kişisel gelişime odaklanmak artık faydalı olabilir. Daha güçlü bir huzur duygusunun tadını çıkarmak için iyi bir zaman. Kişisel planlarınıza ve duygusal ihtiyaçlarınıza sağlıklı bir şekilde dikkat etmek için doğru bir zaman. Ayrıca ilişkilerinizi veya yaratıcı arayışınızı geliştirmek için de harika bir durumdasınız. Durumların, insanların ve konuların derinliğinden büyüleniyorsunuz ve kendi gücünüzün de farkına varıyorsunuz.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konular ve kariyer hayatınızla alakalı en verimli olduğunuz günlerdesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz para elinize geçebilir. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün pozitif gelişmeler var. Yoğuntemponuza ara verme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatına yeni biri giriyor ya da eski bir aşkın canlanması var. Psişik kabiliyetlerini kullanabilirsin. Sezgili, duyarlı, sanatçı ve arkadaş canlısı olabilirsin. Mutlu zamanlar sana geliyor.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçebilecek bazı önemsiz şeyler sorun yaşamanıza sebep olabilir. Aslında karşılaşacağınız durum çok önemsiz bir şey de olabilir fakat bazı birikimler yüzünden partnerinizi yeniden değerlendirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili sorunlar var. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz fakat sorunlarınızı çözerken insanları kırmaktan kaçının. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>