Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunların ve sıkıntıların ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız. Hata yapmamaya odakanın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Abartılı adımlar atmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmayın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edin.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz yerlere gitmek, hayatın içinde olmak için yanınızda birilerinin olması gerektiğine inanmıyorsunuz. Tek başına vakit geçirebilmenin koruyucu ve besleyici yanına odaklanın. Çevrenizin size bu konuda boşuna baskı yaptığını anlatmanın en güzel yolu mutlu bir duruş sergilemektir.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunu duygusal ve zihinsel anlamda daha hassas ve sezgisel kılacak enerjilere sahipsiniz. İç sesinizi dinlemek ve hayatınızda gelişen olaylara daha dikkatli bir şekilde yaklaşmak için bugün harika bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak gelecek planlarınızı gözden geçirebilir ve iç huzurunuzu artırmak için meditasyon ya da yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaycı yapın sayesinde günün kurtarıcısı olacaksın. Özellikleyerinde, evrak ve sözleşmelerdeki çelişkileri fark etmen, övgü almanı sağlayacak. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, boşta kalmamak adına, dönemsel işleri kabul edebilirsin. Sezgilerine güveniyor oluşun, tanışacağın kişiler hakkında önyargılı davranmana neden olabilir.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Grup çalışmaları, ortaklı işlerle ilgilenebilirsiniz. Yoğun bir trafiğin içinde olmak zihnen yoruyor gibi olsa da psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissetmenize ve daha verimli, etkin çalışmanıza olanak tanıyabilir. Tekdüze gidişatın arada sırada değişmesine ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Mücadele gerektiren konularda daha fazla yorulabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde dikkatli olmanız ve alınganlıktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Partneriniz size olan sevgisini oldukça fazla göstermeye başlayabilir.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara karşı bazı sorumlulukların olabilir bugün. Bu konularla ilgilenmek için elinden geleni yapabilir ve sevdiklerini mutlu edebilirsin. Sevdiklerin adına daha fazlasını yapmayı isteyeceksin bugün.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün küçük şeylere anlam yüklemek işe yarayabilir. Bir partner veya arkadaşla yapıcı konuşmalar veya aktiviteler iyi gelecektir. Bir ilişki, bir hedefe veya tutkuya ulaşma motivasyonunuzda önemli bir rol oynayabilir veya sevgilinizle ortak bir amaç oluşabilir. Paylaşılan bir sorumluluk, endişe veya önemli bir görev nedeniyle biriyle bağ kurmanız mümkün olabilir. Nitekim bir ilişkide eksiklikler ortaya çıkıyorsa, durumunuzun ağırlığını hissettiğiniz bir zaman olabilir. Neyse ki, artık işinize yaramayan şeyin farkına varabilecek durumdasınız ve belki de ilerledikçe ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz özgüvensiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alamıyor olmak yanılgısından çıkıp bugünü biraz dinlenmeye ayırın. Ne istediğinize karar verin ve kararlı olun. Her şeyin bir zamanı var.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ancak partnerle dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni biriyle tanışmış olmanıza rağmen, ilişkiniz geçmiştekiler gibi görünüyor. Bu duyguları sona erdirmek için eski alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız. Mutluluğunun anahtarı sizde; olumlu düşünün. Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize teklif edilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu kabul edin. Tereddüt etmeyin, altından kalkmayı başaracaksınız. Parasal konulardaki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>