Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlişkin Ruhunu Rahatlatıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün, sizin için, etrafınızdaki insanlara daha fazla takdir ve saygı duygusu hissedeceğiniz, müthiş bir gün. Son zamanlarda katkıda bulunduğunuz planlamalar ve sıkı çalışmalar nihayetinde karşılığını veriyor. İnsanların düşünme seviyenize ulaşması muhtemeldir ve onlarla çok verimli bir düzeyde bağlantı kurabildiğinizi göreceksiniz. Duygularınızın kontrol altında olduğunu ve düşüncelerinizin net olduğunu göreceksiniz.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sabah kahvaltıda biraz yorgun ve depresif hissedebilirsiniz. İç sorumluluklar bazen ruhunuzu aşırı yük bindirir. Kendinize kısa bir statik tedavisi yapmaya ne dersiniz, sadece sizin için biraz boş zaman? Moraliniz için hayati önem taşıyor! Güvenli bir yürüyüş yapın ve yüz maskenizden temiz hava soluyun. İş yükünüzün daha az göz korkutucu görünmesini sağlayacak haftalık bir program hazırlamak için zaman ayırın.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile aranda olan problemlerde peşin hükümlü olamamaya dikkat etmelisin. Pişman olacağın sözler sarf etmemelisin. Çevrendeki insanlar için sürekli fedakârlık yapıyorsun. Kendi isteklerini sürekli olarak erteliyorsun. Bugün birazda kendine vakit ayırmak için girişimlerde bulunuyorsun. İlişkide bulunduğun kişi sana özel duygular hissettiriyor. Bu durum seni ruhsal olarak rahatlatıyor.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızda karşınıza çıkan problemleri kıvrak zekanız sayesinde çözebilir ve bu size önemli bir başarıyı da beraberinde getirebilir. Ancak bunu yaparken çevrenizdeki gizli düşmanlara karşı uyanık olun.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça meşgul bulabilirsiniz. Ancak evde çift durumlar ya da sizi huzursuz eden bazı durumlar da söz konusu olabilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün partnerinizle hızlı bir tartışıp barışabilir, onlarca karar verip fikir değiştirebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızda değişim olacak.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Otorite konumunda, deneyimli, yaşlı, olgun kişiler size yol gösterebilir, onlara kulak vermeyi ihmal etmeyin.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş yıllarda çok güçlü hisler beslediğiniz bir kişi bugün hayatınıza geri gelebilir. Bu durum online olarak da gerçekleşebilir. Bir takip isteği ya da mesaj… Bu kişiyle tekrar iletişim kurup kurmamak size bağlı.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana çıkarıyor. Kariyer hayatınızda faydası olacak eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Yeni birkonusu gündeme gelebilir,arayışına girebilirsiniz. Toplumsal sorumluluklarınızla ilgilenirken kendinizi ihmal etmeyin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize ve partnerinize ilişkiniz için iletişimin ne kadar önemli olduğunu hatırlatın. Bugün sizin için biraz garip olabilir. Rahatlamakta zorlanabilirsiniz. Bugün mor renginin sizin için çok özel bir anlamı olacak

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakınlarınızın sorunları gününüzü meşgul etse de, kişisel ilişkilerinizi mesleki konularınızdan farklı tutacağınızdan emin olabilirsiniz. Bugün, tutku çerçevesinde hareket ederek, şartlarınızı zorlayacaksınız. Gerekli kişilerle görüşmelisiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 29' 47" R
Ay
Akrep
14° 13' 36" R
Merkür
Boğa
08° 46' 19"
Venüs
Boğa
27° 50' 24"
Mars
Koç
16° 24' 32"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 18"
Satürn
Balık
18° 12' 49"
Uranüs
Boğa
23° 36' 30"
Neptün
Balık
29° 28' 35"
Plüton
Kova
02° 01' 03"
Chiron
Koç
21° 48' 34"
Lilith
Başak
25° 45' 21"
True Node
Koç
14° 51' 32"
Son Güncelleme : 22/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>