Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Fırsatlar Gün Yüzüne Çıkabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 50%

İstediğinizde iyi bir oyuncu oluyorsunuz. İstediğiniz şeyi elde etmek için cazibenizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. İşlerin yolunda gitmesi için kendinizi bir durumu manipüle ederken bulabilirsiniz. Küçük beyaz yalanlar söyleme konusunda dikkatli olun. Göz açıp kapayana kadar, kendiniz için içinden çıkması imkansız olan çok derin bir çukur kazdınız. Neye başlarsanız başlayın, bitirmeye hazır olmalısınız.

Bugün biraz eğlenin. Yaptığınız işleri biraz eğlenceyle harmanlama zamanı. Dün sarf ettiğiniz efor sayesinde bugün ödüllendirileceksiniz. Hakkınız olanı aldığınız zaman utanmanıza gerek yok. Kendiniz ve başarılarınızla gurur duyun. Sizi akşam yemeğine çıkaracak birini bulamazsanız, kendi kendinizi çıkarmaktan çekinmeyin.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Zihnin bugün bambaşka boyutlarda geziniyor. Güne hakim enerji seni biraz kopuk bir hale getirebilir. Yakın zamanda olan bir olay veya konuşmayı düşünüyorsun. Canlı hayal gücünle, bu sahneyi zihninde tekrar tekrar canlandırıyorsun. Değiştiremeyeceğin şeylere çok da takılma. Yerine, andan neler alabileceğine bak. Tüm dikkatini şimdiye ver.Öz güveniniz sayesinde bugün kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan sıyrılacak gibi görünüyorsunuz. Herhangi tek bir mesele hakkında fazla duygusallaşmamaya çalışın ve işleri olabildiğince basit ve enerjik ele aldığınızdan emin olun. Çamura saplandığınızı fark ederseniz, orda durup yardım çığlığı atmakla yetinmeyin; kendinizi çıkarmak ve daha yüksek bir yere taşımak için inisiyatif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnızca kanatlarını taktığın takdirde özgürlüğe doğru uçabilirsin. Belki de, geleceğinizi kendi yolunuzla tasavvur etmenize izin vermelisiniz, bu şekilde çok da az tedirgin olursunuz. Tabii ki, gezegenin gün içindeki pozisyonu, şu anda kendinizi aşmaya cesaret etmenizde size yardımcı oluyor. Geçmişten kurtulmanın zamanı geldi. Sahip olduğun tüm değerlere uzunca bak ve sadece gerekli olduğunu düşündüğün şeyleri hisset...

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Disiplinli eylem, gününüzü geçirmenin en iyi yoludur. Yolunuza odaklanın. Bugün kartlarınızı oynarsanız, birçok görevi aynı anda gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, disiplin ile ayrıntılarla dolup taşmak arasında bir fark vardır. Bazı insanlar sizi her zaman endişelendirir ancak negatif enerjilerinin ilerlemenize engel olmasına izin vermeyin.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni insanlarla tanışıyorsun. Bu tanıştığın kişiler sana bazı yeni fırsatlar için ön ayak olabilirler. Üzerindeki atalet hedeflerinden şaşmana sebebiyet verebilir. Ne istediğinin farkında olman gereken günlerdesin. Kararlı olmak seni hedefine daha net odaklıyor. Ailenden birisi ile aklındakileri konuşmak ve onay almak isteyebilirsin. Sağlık sorunlarına karşı bitkisel çaylar tüketebilirsin.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızı toparlamak adına güzel bir gündesiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamak için harekete geçmelisiniz. Emin olmadığınız harcamalar içerisine girmemelisiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Parasal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilere olan sevginizin etik düşüncenizi elinizden almasına izin vermeyin. Sevdiklerinizin hatalarını tolere etmeye çalışırken ciddi haksızlıklar yapabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı durumlarda biraz daha cesur davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Yerinizde oturup olayları izlemek yerine içine dahil olup aktif olmalısınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda devam eden seyahati maddi konuları ön plana çıkarıyor. Sağlıklı beslenmeye başlamak ve detoks yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Spor yaparak veya açık havada yürüyerek kendinizi rahatlatabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirken kendinizi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar partnerinizin fazla kıskanç olmasından şikayetçisiniz. Ancak zaman zaman haksız yere karşı tarafın üzerine gidiyorsunuz. Sizi kıskanması onları aldattığınız anlamına gelmiyor. Sadece uzun süre habersiz bırakmamaya çalışmalısınız. Daha ılımlı olabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Başkalarının sizi yargılamasına izin vermediğiniz için, yalnızlık duyguları içinde olabilirsiniz. Partnerinizin önerilerini dikkate almalısınız. Size güç verecektir.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 54" R
Ay
Oğlak
01° 01' 44"
Merkür
Koç
16° 20' 07"
Venüs
Koç
28° 46' 01"
Mars
Balık
28° 19' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 24' 50"
Uranüs
Boğa
22° 14' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 22"
Lilith
Başak
23° 08' 12"
True Node
Koç
15° 25' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>