Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maddi Anlamda Güçlü Hissediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün yapmanız gereken şey kontrolü tamamen bırakmanız. Kalp ile ilgili konular söz konusu olduğunda, insanlar büyük bir kargaşa içindeler. Ruh hallerini anlamaya çalışmak neredeyse imkansız olacak, denemenize bile gerek yok. Akışına bırakın ve büyük bir hamle yapmadan önce yarın neler olacağını görmek isteyebilirsiniz.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Genel ruh halin, bu ayın adeta olumluluk açısından zirvesini yapıyor! Fakat buna rağmen düşüncelerine kararsızlık hakim. Bunun seni aşağı çekmesine izin vermemelisin. Eğer bir seçim yapmak seni bu kadar zorluyorsa, çözüm basit: vereceğin karardan tam manasıyla emin olana dek bir adım atmadan bekle. Eğer hemen vermen gereken bir karar varsa da, içinden gelen sesi dinle.Yalnızca kanatlarını taktığın takdirde özgürlüğe doğru uçabilirsin. Belki de, geleceğinizi kendi yolunuzla tasavvur etmenize izin vermelisiniz, bu şekilde çok da az tedirgin olursunuz. Tabii ki, gezegenin gün içindeki pozisyonu, şu anda kendinizi aşmaya cesaret etmenizde size yardımcı oluyor. Geçmişten kurtulmanın zamanı geldi. Sahip olduğun tüm değerlere uzunca bak ve sadece gerekli olduğunu düşündüğün şeyleri hisset...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evde oldukça gergin olabilirsiniz. Huzursuzluğu ve değişim arzusunu hissedeceksiniz ancak aynı zamanda bu yönde gerçek hareketler yapmak konusunda isteksiz hissedeceksiniz. Dünyanın şu anda duraklamada olduğu göz önüne alındığında, seçenekleriniz sınırlıdır. Deneyimleriniz, eyleme geçmeyen şikayetlerin anlamsız olduğunu söyler.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bencil insanları hayatında bulundurmaman gerektiğini bugün yaşadığın bazı olaylardan sonra daha iyi anlıyorsun. Maddi anlamda kendini güçlü hissetsen de beklenmedik bazı harcamalar gündeme gelebilir. Düşüncelerin konusunda fazla ayrıntılı düşünüyor olman harekete geçmeni engelliyor. Eski dostlarından biri seni telefon ile arayabilir. Özlem giderip hasbihal edebilirsin.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel ilişkiler içerisinde odaklanmaktansa toplumsal sorunlara odaklanmak sizleri bugün daha pozitif biri yapabilir. Yardım etmek ya da çözülmeyen sorunları çözmek gibi yeteneklerinizi bugün kullanacağınız olaylar içinde olabilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizde ve işinizde ilk defa görüştüğünüz kişileri kaybetmemek adına dikkatli olmalı ve sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi öne çıkarabileceğiniz bir gün olabilir ve geri planda kalmak istemeyebilirsiniz. Özellikleve para konularında bu yönünüz çok işe yarayabilir ancak hızlı adımlardan kaçınmaya çalışın.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı durumlarda biraz daha cesur davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Yerinizde oturup olayları izlemek yerine içine dahil olup aktif olmalısınız.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda seyahat edeceği bugün gündeminizde finansal konular olacaktır. Maddi destek arayışına girmek, kredi ve borç başvurusunda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Eşinizin veyaortağınızın kazancıyla ilgili bir gelişme gündeminizi meşgul edebilir. Duygularınız derinleşir, hayatın derin yönlerine daha fazla ilgi duyarsınız.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar bugün spor yaparken kaslarınız ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. O yüzden ağır ve zorlu hareketlerden kaçınmanız gerekiyor. Bugün Aslan burcu ile uyumlusunuz. Aslan burcundan biri ile tanışırsanız geri çekilmeyin.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularla yaşayan bir kişisiniz. Bulunacağınız ortamlarda sosyal yönlerinizi ve girişimciliğinizi ortaya koyacaksınız. Eklem ağrılarınızın arttığı bir gün içindesiniz. Hareketsizlik size çok şey kaybettiriyor. Spora ağırlık vermelisiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 33" R
Ay
Oğlak
01° 51' 03"
Merkür
Koç
16° 21' 01"
Venüs
Koç
28° 50' 38"
Mars
Balık
28° 22' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 58"
Satürn
Balık
16° 25' 11"
Uranüs
Boğa
22° 14' 51"
Neptün
Balık
28° 51' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 35"
Lilith
Başak
23° 08' 37"
True Node
Koç
15° 25' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>