Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sırlar Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 70%

Birinin sıkıntısını duyduğunuzdaki doğal eğiliminiz muhtemelen ona yardım etmek oluyor. Bu takdire şayan bir özellik ve muhtemelen bu yönünüzden dolayı etrafınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız var. Fakat bazen cömertliğinizi ve yardımsever doğanızı görüp sizden faydalanmaya çalışan olabilir. Bugün özellikle bu olasılığa dikkat etmeniz gerek. Gözünüzü açık tutun. İyi kalpli olmak her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Bir gecede başarı' olmak, sanıldığı kadar iyi bir şey değil. Son zamanlarda bunu keşfediyor olabilirsiniz, görüldüğü kadarıyla sıkı çalışmalarınız ve çabalarınız tanınmakta ve alkışlanmakta. Bu, sizin sakin olmanız ve konsantre kalmanız gereken bir zaman. Gözlerinizi hedefinizdede tutun ve etrafınızdaki kargaşanın sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Hayranlar gelir ve gider, ancak işler iyi yapılırsa sonsuza kadar sürer.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Yaratıcılığını keşfetmek için harika bir gün. Bu senin için muhtemelen yeni bir şey değil. Yaylar genelde sanatsaldır. Tabi tek bir şeye odaklı kalabilmek olayın başka bir boyutu. Günün enerjisi sana yaratıcı bir projene eğilmen için destek sunuyor. Eskiden kalma işlerini tamamla ya da yeni bir proje kovala. Kendini ifade ederken ve yaratırken bol şans!Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz… Br film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist… Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evde oldukça gergin olabilirsiniz. Huzursuzluğu ve değişim arzusunu hissedeceksiniz ancak aynı zamanda bu yönde gerçek hareketler yapmak konusunda isteksiz hissedeceksiniz. Dünyanın şu anda duraklamada olduğu göz önüne alındığında, seçenekleriniz sınırlıdır. Deneyimleriniz, eyleme geçmeyen şikayetlerin anlamsız olduğunu söyler.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin senden sakladığı birtakım sırlar bugün açığa çıkabilir. Yüksek öğrenim gören bir Başak burcuysan hocaların ile görüntülü konuşabilirsin. Harcamaların konusunda biraz fazla açıldığını fark edemeyebilirsin. Arkadaşların bu durumu fark ediyor ve seni frenliyorlar. Kendi işinin sahibi bir Başak burcuysan düzen tertip takıntına bazı çalışanların ayak uyduramayabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz de benim istediğim ya da senin dediğin gibi rekabet içeren konuşmalar içerisine girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi gereksiz yere huzursuz etmemelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ya da ortaklı konular içinde sıkışıklıklar yaşanabilir. Bugün aşırı ısrarcı olmamalısınız. Akşam saatlerinde daha sakın düşünmeye bakmalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü bir döneme giriyorsunuz ancak gücünüzü kontrol altında tutun. Bugünlerde gücünüzü kötüye kullanmak isteyeceğiniz noktalar olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı olayların netlik kazanmasıyla beraber çevrenizde kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi iyice anlamış olacaksınız. Hayal kırıklığına uğramanız olası.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır. Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunabilir,ortaklarınızla iletişime geçebilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile finansal konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç günü bütçenizi planlamak için değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar uzun süreli bir ilişkiniz varsa hafif sıradanlıklardan sıkılmış olabilirsiniz. Bu durumda ilişkinizi canlandırmak için yapabileceğiniz en iyi şey ilk günlerinizi hatırlamak olacaktır. Bugün eşiniz ile nostaljik bir akşam yaşayın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve işbirliği içine gireceksiniz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtmayın.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>