Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Spora Ara Veriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 90%

Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Hayatın adeta bir mücadele ve sen bunu muhtemelen biliyorsun. Zamanının büyük kısmı insanları fikirlerine inandırmaya ve onları ikna etmeye çalışarak geçiyor. Yine de, bugün bunlara enerjin yok gibi. Seçim kampanyası gezisine çıkmaya dair bir tutkun bugünlük bulunmuyor. Biraz dinlenmek ve stratejilerini gözden geçirmek isteyeceksin.Bu gece evde yalnız kalmak ve biraz dinlenmekle arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek arasında kalabilirsiniz. Bugün dedikodu modunuzda olmayabilirsiniz ya da entelektüel kişiliğiniz yüksek dozda ortaya çıkmış olabilir. Arkadaşlarınıza onlarla başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Tüm işaretler şimdilik en mantıklı hareketin bu olduğunu gösteriyor. Sıcak çikolata eşliğinde biraz video izleyerek dinlenmenin keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatta daha yavaş bir hız almak istiyorsanız, özellikle de insanlar size daha hızlı gitmenizi söylüyorsa, bunu yapın! Diğerleri istedikleri hızda ilerliyor, neden bunu yapma hakkınız yok? İşleri sizi memnun edecek şekilde yapın. Bugün arkadaşlarınıza vakit ayırıp görüntülü konuşmalar yapabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken yaptığın rutin egzersizlere ara vermek isteyebilirsin. Ona göre kalori değerleri düşük olan yiyecekler tüketiyorsun. Evli bir Başak burcuysan çocuklarının çok hareketli olması evde bulunan eşyalara zarar verebilir. Bu durumu olgunlukla karşılıyorsun ne de olsa onlar çocuk diyorsun. Yeni eşyalar almak konusunda eşinle fikir ayrılığına düşsen de ona saygı duyup isteklerini yerine getiriyorsun.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her ne kadar yaptığım görülmüyor veya değerim anlaşılmıyor diye düşünseniz de emin olun durum karşı taraftan hiç de böyle değildir. Bu sadece kendi kafanızda oluşturduğunuz bir ön yargıdır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde hayatınıza giren bazı negatif etkilerin bugünlerde kendiliğinden hayatınızdan uzaklaştığını hissederek huzurlu olabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün İkizler burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ayhayatınız ve kariyerinizde yeni başlangıçlara işaret edebilir. Yeni bir pozisyona geçebilir, terfi alabilir, yönetim veya yönetici değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikrinizin sorulduğu konularda kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Eleştirel bir dil kullanmaktan kaçınmanız yeterli olacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay kariyer hayatınızı ön plana çıkarıyor. İş değiştirme kararı alabilir, yeniarayışına girebilirsiniz.Otorite pozisyonundaki kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Toplum önündeki konumunuzu etkileyecek evlilik veya boşanma gibi kararlar alabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi ilginç tuttuğunuzdan emin olun. Eşinizle daha önce yapmadığınız yeni şeyler denemelisiniz. Bugün bir miktar finansal gelir bekliyoruz. Partnerinizin problemleri olabilir. Belki sorunlarını çözemeyebilirsiniz, ancak onları dinleyebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Olayları kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz. Duygularınızı denetlemekten yanasınız.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>