Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinle Baş Başa Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 20%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerekebilir. Eğer sağlam bir ilişki kurmak, psikolojik tutarlılığınızı sürdürmek ve fiziksel sağlığınızı korumak istiyorsanız bunu yapmanız gerek!

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Günün enerjisi arkadaşların arasındaki popülerliğini ön plana çıkarıyor. Gökyüzündeki geçişler enerjini ve tutkunu olumlu etkiliyor olacak; böylece insanların sana yakınlaştığına tanık olacaksın. Hatta insanların sana saygı duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu tarz dikkate değer popülerite sana kendini özel ve şanslı hissettirebilir. Öte yandan, olduğunu bildiğin kişiden daha iyi olduğunu düşündürebilir de. Bugün kendini kaybetmemeye ve çok heyecanlanmamaya dikkat et. Günün etkisini en iyi şekilde değerlendir.Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zor bir hafta geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güveniniz sayesinde bugün kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan sıyrılacak gibi görünüyorsunuz. Herhangi tek bir mesele hakkında fazla duygusallaşmamaya çalışın ve işleri olabildiğince basit ve enerjik ele aldığınızdan emin olun. Çamura saplandığınızı fark ederseniz, orda durup yardım çığlığı atmakla yetinmeyin; kendinizi çıkarmak ve daha yüksek bir yere taşımak için inisiyatif alın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir şeyi yargılamanız veya başka bir kişinin yarattığı bir şey hakkında fikir vermeniz istendiğinde, övgülerinizle nazik ve cömert olun. Bugün başkalarını eleştirmek akıllıca değil. Ele alınacak birçok hassas ego var ve dokunuşunuz düşündüğünüz kadar sezgisel değil.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne üzerindeki yorgunluğu atarak başlıyorsun. Sevdiğin bir filmi izlemenin ya da uzun zamandır okumak istediğin kitabı okumanın tam zamanı olduğunu düşünüyorsun. Hiçbir ses istemiyorsun çalışan bir Başak burcuysan işlerini evden halledebilirsin. Daha sonra kendine baş başa kalarak içsel dünyana bir yolculuk yapabilirsin. Telefonunu bir köşe bakıp bir süre onunla ilgilenmiyorsun. Daha sonra çok fazla mail kontrol etmek zorunda kalabilirsin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi inciten olayları tekrar düşünebilirsiniz. Bunları tekrar hatırlayarak kendinizi üzmeyin. Yalanını yakaladığınız birinin düzeleceğini düşünmek ya da yeniden kusursuzca güvenmek sizin inancınızı zedeleyebilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve keşfetmek için hevesli hissedebilirsiniz. Kendinize farklı bir şeyler katmak size keyif verecektir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda biraz dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklentilerinizi yükseltmemeye özen gösterin. İletişimden kaynaklı sorunları çözebileceğiniz zamanlar var.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel özelliklerinizin farkına varın ve onları ön plana çıkarmaya çalışın. Başkalarına gösterdiğiniz ilgi ve yardımı bugünlerde kendinize göstermemiş olabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birliktehayatınızda ve kariyerinizde hedefleriniz konusunda daha istekli ve motive olacağınız bir dönem başlıyor. Düzen, disiplin ve organizasyon gerektiren konularda hevesli olabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bırakın merakınız sizi yönlendirsin. Yeni fikirlere açık ve maceralara hazır olun! Heyecanlanacağınız güzel günler kapıda.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile kariyer konularında destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık dönemde işinizle ve toplumsal sorumluluklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugünü akademik çalışmalarınız için değerlendirebilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan veya yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar Mars sizi güçlü ve odaklanmış tutuyor. Bir çeşit sosyal medya aracılığıyla çok ilginç birteklifi alabilirsiniz. Bir tasarruf hesabı açın. Kararlı ve iyi hissediyorsunuz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Çekişmelerden uzak kalmalısınız.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 36" R
Ay
Oğlak
02° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 22' 03"
Venüs
Koç
28° 55' 46"
Mars
Balık
28° 25' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 56"
Satürn
Balık
16° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 15' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 05"
True Node
Koç
15° 25' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>