Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geleceğini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Yalnızca yapmanız gereken şeye odaklanmak istemeyeceksiniz. Çocuklarınızla biraz zaman geçirerek, onları daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir öğle yemeği yemek için harika bir gün. Hikayeleri paylaşmaktan ve hayat hakkında konuşmaktan zevk alacaksınız. Kendinize pozitif enerji yükleyin. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün geveze bir şekilde sohbet etmek istemiyorsunuz, ki bugün tam aksi bir gün olacak! Konsantrasyonunuz bugün tamamen işinize odaklı olacaktır. Her an, her görevi nasıl ve neden yaptığınızı tam olarak bileceksiniz. Bu akşam, bütün bu kendi kendinizi kontrol etme işinden çok yorulacaksınız, ama kendinden oldukça memnun kalacaksınız. Aferin!

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Tüm gününü tatsız bir modun yönetmesine izin vermemelisin. Neşeli ve hareketli hissetmiyor olabilirsin ve bunun sorumlusu karşına çıkan herkesin ve her şeyin dramatik etki altında olması...Modun pek de gerçeklerin yansıması olmayabilir; her ne kadar dünyan ona ve 24 saatteki dalgalanmalarına odaklı olsa da...Bugün üzerindeki ölü toprağı atıp havaya girmek için güzel bir gün. Böylece bir konu hakkında yeni perspektifler kazanabilirsin. Geçmişinde kalan ya da bir şey yapmanın elinden gelmediği meseleleri uzatma. Hep başın dik olsun. Telefona uzan ve bir süredir aramadığın o yakın arkadaşını ara. Belki de aradığın şey sıcak bir buluşmadır. Bazı zamanlar eski dostlarla iletişimi sürdürmenin önemini unuturuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcak ve sevecen yanlarınızı göstermeniz için iyi ve yeni bir gün. Sık sık gülümsemeye ve olabildiğince çok insanla sohbet etmek için zaman ayırın. Arkadaş canlısı kişiliğinize doğru çekilecekler ve hep birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Zor bir gün geçiren birisini bulursanız neden onu önemsediğinizi bilmesine izin vermiyorsun? Sorunlarını dinlemek için birkaç dakika harcayın ve gerçekten anladığınızı onlara göstermeyi düşünün.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar önünüzü görmekle ilgili kararsızlık yaşayabilir veya geleceğe dair merak ve sorgulama içerisinde olabilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerinde ise hedeflerinizi ve kararlarınızı belirliyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik düşüncelerinin hayatını kolaylaştırdığını fark ediyorsun. Geçmişe dair problemlerini ortadan kaldıran açıklamalara muhatap olabilirsin. Aklın ve yüreğin rahatlıyor. Ailenden uzakta yaşayan bir Başak burcuysan onların yanına gitmek için fırsat kolluyorsun. İdeallerin için fedakar davranıyorsun.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek yerine partnerinizden kaçıyor olabilirsiniz. Sevginizi belirtmek yanlış bir davranış değildir. Açıkça konuşmak, süreci sandığınızdan daha iyi bir noktaya getirebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı işlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeminizi rahatsız edebilir. Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz zaman dilimi içindesiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu için yeni planlar devreye girebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda oldukça başarılı olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi daha özgüvenli ve başarılı hissedeceğiniz şartlar oluşacak.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şeyi iki kez kontrol edin sınırlarınızı aklınızda bulundurun. Gözünüze çarpan her neyse onu yapamayacağınızı söyleyen hiçbir şey yok. Sadece dikkatli olun yeterli.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir hayal dünyasına dalıp, gerçek hayattan kopabileceğiniz bir gündesiniz. Odaklanma güçlüğü çekebilir, detaylara yeterince dikkat etmeyebilir, sabır gösteremeyebilirsiniz. Bu nedenle, önemli kararları ve planlamaları başka bir güne bırakmalısınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize bütün kalbinizle güveniyorsunuz ve onu çok seviyorsunuz. İş yerinizde çok yoruluyorsunuz ve bazen kendinizi tükenmiş hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara pozitif enerjiler saçıyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız,yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 52" R
Ay
Yay
05° 59' 60"
Merkür
Koç
16° 01' 23"
Venüs
Koç
26° 22' 45"
Mars
Balık
26° 49' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 06"
Satürn
Balık
16° 14' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 03"
Neptün
Balık
28° 47' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 44"
Lilith
Başak
22° 55' 18"
True Node
Koç
15° 31' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>