Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sınırlarını Belli Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün bazı yeni teknolojilere takıntılı olabilirsiniz. Yeni bilgisayar araçlarıyla oynamayı seviyorsunuz. Sizinle aynı burçtaki herkes elektronik aletlere bayılır! Şu anda işinizi çok daha kolaylaştıracak yeni bir yazılım yükleyebilir veya heyecan verici özellikler sunacak tamamen yeni bir sistem kurabilirsiniz. Bu araçlarla denemeler yapmayı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmekten keyif alacaksınız.

Başak kimliğiniz bugün güçlü bir şekilde kendini gösterecek çünkü bugün geleceğinizin belirleneceği bir gün. Bu da tam size göre bir konu. Gezegenin 3000 yılında nerede olacağına dair fikirleriniz olmuştu. Bugün, bu fikirlerin bazılarını yeniden hatırlama fırsatınız olabilir. Sizin de dahil olacağınız bir icat olabilir mi? Mümkün!

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

İşleri dengede tutmak, olması gerekenden daha fazla sıkıntıya sebep olabilir; o yüzden zorlama. Bazen kişisel gelişim ve olgunlaşmamız için sarkacın tek bir yöne sallanması gerekir. Her şeyin her zaman olumlu ve uyumlu olmayacağını kabullenip işleri akışına bıraktığın takdirde, duygusal yüklerle daha kolay başa çıkabilirsin.Gerçekler her zaman sizin düşündüğünüz kadar heyecan verici olmayabilir. Siz gerçekliği belli bir biçimde yorumladığınız için olabilir mi peki? Ayrıntılara nadiren dikkat ediyorsunuz çünkü temel seviyede ayrıntılar sizi ilgilendirmiyor. Çevrenize iyice bir bakacak olursanız, muhteşem bir olayın ayrıntılarının gözünüzün önünde olduğunu, kendi iç dünyanızda gerçekleşenlerin sözünün bile edilmeyeceğini göreceksiniz. At gözlüklerinizi çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün seyahat, taşınma ve düzen değişikliğine dair konular gündeminizde olabilir. İlişkilerin geleceğiyle ilgili bir yol ayrımına gidilebilir. Evlilik ve boşanma gibi köklü değişimler karşınıza gelebilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenliğini her anlamda artırmak istiyorsun. Sağlık ve maddi konularda kendini daha fazla sakınabilirsin. Seninle alakasız bir samimiyet içinde bulunan kişiye sınırlarını belli edebilirsin. Uzun süredir geri dönüt almayı beklediğin bir teklifin zamansız cevabı geliyor. Sorunlarını açıkça konuşmaktan yanasın.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir hedefe doğru bir başlangıç yapma kararı alabilirsiniz. Dönüşüme karşı olmadan kendinizi yenilemeniz sizi geleceğe taşıyacaktır. Artık yorulduğunuza değecek ve karşılığını hayatınızın kalitesini yükselterek alacağınız bir döneme giriyorsunuz.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça meşgul ve sorumlu olabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın, tamamlamanız gereken işler ve sorumluluklar çok olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi biraz daha dingin ve ağırlaşmış hissedebilirsiniz. Bu durum ise kendinizi bazı meselelerden soyutlamanıza sebep olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için harika bir gün. Her şey doğal olarak kendi yolunda ve bugün çok şey başarabilirsiniz. Önünüzde birkaç engel olabilir ancak bunları pratik zekanızla ortadan kaldırabileceksiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularınızı kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün. İçselliğinizi  geliştirmelisiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantınız, sizin için daha büyük bir önem taşımaya başlayacaktır. Evle ilgili konulara işle ilgili olanlara göre öncelik verebilir, akraba ilişkilerini gözden geçirip daha da sağlamlaştırmaya çalışabilir, vaktinizi ailenize ayırmayı düşünebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı her zaman açık ve dürüst olun. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza çok yardımcı oluyorsunuz ve herkes tarafından seviliyorsunuz. Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi sağlıklı hissediyorsunuz.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sabrını taşırmaktasınız, sözünüzü yerine getirmek için bundan daha şanslı, daha elverişli bir gün olamaz! Cesur olun, hiçbir kötü sonuç doğmayacak. İşinizde bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Parayla ilgili uyarıları dikkate almanızda fayda var. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 08" R
Ay
Boğa
28° 12' 46" R
Merkür
Koç
22° 33' 12"
Venüs
Boğa
11° 32' 17"
Mars
Koç
06° 18' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 48"
Satürn
Balık
17° 17' 18"
Uranüs
Boğa
22° 50' 24"
Neptün
Balık
29° 09' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 52"
Lilith
Başak
24° 17' 12"
True Node
Koç
15° 18' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>