Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yanlış Anlayabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün ilgi odağı olduğunuzu görebilirsiniz. Çok ilginizi çeken bir konu hakkında sohbet edebilirsiniz. Sizin bu canlı ve hevesli yönünüz insanların ilgisini çekilebilir. Bazı kişisel görüşlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. İnsanlarla bazı yeni fikirler paylaşabilirsiniz. Başkalarını aydınlatmayı ve öğretmeyi seviyorsunuz, arkadaşlarınız size soru sorduğunda, onlara cevap vermekten keyif alıyorsunuz.

Bugün güçlü bir konuşma yapmak için ilham alabilirsiniz. Bugün önünüzde kelimelerle bezeli büyülü bir yolunuz var. Birsunumu yapıyorsanız, insanları görüşünüz konusunda ikna edebileceksiniz. Siyasi konularda ilerlemeniz için harika bir gün olabilir. Bugün el sıkışmaktan ve networkünüzü genişletmekten korkmayın. Keskin zekânız ve keskin sözleriniz kalıcı bir izlenim bırakabilir.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Aile yaşamınla ilgili bazı sorular düşündüğün kadar sıradan olmayabilir. Genelda olaya insanların duyguları ve düşünceleri dahil olduğunda böyle bir mesele kendini gösteriyor. Yine de insanların hislerini incitmemek için herkesten daha fazla önlem almalısın. Bugün, hislerin de kontrolün altındayken; durumu da kontrol altına almanı sağlayacak bir olay vuku bulabilir.Bugün bir aile bireyinden bazı üzücü haberler alabilirsiniz. Bir süreliğine sersem olabilirsiniz ama düşünmek için zaman ayırdığınızda bazı şeylerin göründüğü kadar rahatsız edici olmadığını anlayacaksınız. Herhangi bir eylem yapmadan önce tüm gerçekleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Doğru olan neyse onu yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü sessiz sakin bir biçimde geçirmeye karar vermiş olabilirsiniz ancak çevrenizdekiler aynı seçimi yapmamış olabilirler. Gün ilerledikçe daha da gerileceksiniz. Gecikmelerden dolayı verimliliğiniz önemli ölçüde azalırsa, cesaretiniz kırılmasın. Dillere destan sabırsızlığınızı idare etmeyi öğrenin. Bu engellerin uzun vadede size faydası dokunacağını unutmayın.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizdeki konulara yapıcı yaklaşma, fayda odaklı ilerleme zamanı. İş hayatında radikal bir değişim karşınıza gelebilir. Çalışma ortamında ani bir krizi çözmekle, zor bir işi tamamlamakla meşgul olabilirsiniz. Sağlığa dikkat.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkan her sorun istediğin doğrultuda sonuçlanmayabilir. Kendini psikolojik olarak hazır hissetmelisin. Çevrendeki herkesin sana muhalif gibi görünmesi aklını karıştırabilir. Fakat bu durum bir yanlış anlaşılmadan ibaret. Bugün gelmesini beklediğin bir miktar para eline geçebilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda tek olarak hareket etme isteğiniz geri çevrilmiş olabilir. Şartlar doğrultusunda ekip çalışmasını da öğrenmelisiniz. Bu sayede hem başka kişilere de olanak tanımış olacak hem de işi daha kısa sürede tamamlayacaksınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Akışta kalın.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı olarak da yine strese dayanıklılık, sabır ve neşe özellikleriniz ön plana çıkabilir ve üstlerinizin gözünde pozitif yönlerinizle var olabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki birinin bir otorite figürü ile  ilgili bir sorunu olabilir ve politik sorunlar ortaya çıkabilir. Politik herhangi bir şeyden uzak durmak ve gücünüzü ve tutkunuzu kendi projenize kanalize etmek daha iyidir. Olumlu sonuçlar getirme olasılığı daha yüksektir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olmanız, takdir görüyor.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdikleriniz ile birlikte sakin bir günün tadını çıkaracaksınız. Hayattaki olmak istediğiniz yere ulaşabilmeniz için, daha çok çalışmanız gerekiyor. Kendinizi ve yaşam kalitenizi iyileştirmek için her fırsatı değerlendirin.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bir iletişim sorunu yaşadığınızı kabul edin. İlişkinizi düzeltmek için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerçekçi nedenlere bağlamalısınız. İnsanları olduğu gibi kabul edin, tasalarınız ve hayal kırıklıklarınız ortadan kalkacak, ya da azalacaktır. İş hayatında güvenebileceğiniz kimseler olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike oluşturuyor. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışın.

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 34' 17" R
Ay
Yay
16° 23' 24"
Merkür
Koç
16° 07' 02"
Venüs
Koç
27° 22' 50"
Mars
Balık
27° 27' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 24"
Satürn
Balık
16° 18' 43"
Uranüs
Boğa
22° 10' 48"
Neptün
Balık
28° 49' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 31"
Lilith
Başak
23° 00' 43"
True Node
Koç
15° 29' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>