Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ailene Yardım Etmek İsteyebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizin duygusal anlamda size karşı biraz mesafeli olduğunu hissedebilirsiniz. Gezegensel enerjiler sizi rahatsız edebilir ve kişisel kaygılara gömülebilirsiniz. Kendinizi sizi seven birisine karşı kapatmamaya çalışın. Onlarla zihninizdekileri tartışın. Bu şekilde destekleyici olabilirler ve size biraz pozitif enerji verebilirler. Kalpten bir paylaşım yapmaktan çekinmeyin.

Bugün, yatak odanıza çekilip kapıyı vurmak isteyebilirsiniz. Kimseyle konuşmak ya da bir araya gelmek istemiyorsunuz, en yakınlarınızla bile! Çok fazla çalışmak sizi neredeyse bitkin düşürmüş olabilir ki bu da, yapabileceğiniz en iyi şeyin dinlenmek olduğu anlamına geliyor. Sakinleşin ve yarın her şeye yeniden başlayın.

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Duyguların şu anda uç derecede dengesiz olabilir, ve kelimelerinin ardında da büyük bir tutku yatıyor. Hayatına dair köklü değişiklikler yapabilecek bir güç seni kışkırtabilir ve bilgeliğine güvenirsen, birden fazla değişiklik yapmanın sana fayda getireceğini göreceksin. Övgü ve destek gerektiren yönlerini keşfet. Sonrasında da bataryanı doldur ve işe koyul!Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, iyimserlik gücünüzden doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Pozitif yaklaşımlar ortaya koyacak ve etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışacaksınız. Sizi tedirgin eden her ne varsa ondan uzak durmak isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık yaratacak olsa da doğru olana odaklanma şansınız var. Abartılı yaklaşımlar ortaya koymaktan kaçının. Her şey için biraz daha beklemede kalmalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam düzeninizde, hayata bakışınızda ve davranışlarınızda değişimler yaşayabilirsiniz. Bir süredir yaşadığınız içsel değişimler bugün net bir şekilde ortaya çıkabilir. Aile üyeleri ve dostluk, partnerlik ilişkilerinde bir yol kat edebilir, bir barışma veya iyileşme sağlayabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlı ve çözüm odaklı olman sorunların üstesinden gelmeni kolaylaştıracak. Ailenin maddi anlamdaki problemlerinde yardımcı olmak istiyorsun. Onlarla bu konuda konuşabilirsin. Yaşam alanında değişiklikler gerçekleştirmek istiyorsun. Eşya seçimi yaparken modern tasarımlar tercih edebilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle zaman geçirmek isterken bazı davranışlarınızda abartılı olabilirsiniz. Bir arada olmak gibi güzel bir durumu olumsuza çevirmemek için tepkileriniz ve hizmet duygunuzun ölçüsünü kaçırmamalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da karşılıklı durumlar içinde daha dengeli olmaya bakın. Kolayca etkilenebiliyorsunuz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat planları yaparken evrenin desteğini alacaksınız. Sebep-sonuç ilişkilerine dikkat etmeniz ve harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekli.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç gücünüz ve cesaretiniz bugün muazzam. İnsanların doğal olarak size doğru çekildiğini göreceksiniz. Bu enerji selini kabul edin ve uygun gördüğünüz şekilde iyice kullanın. 

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi kısıtlanmış duygusuna kapılmış gibi hissedecek; düşüncelerinize belli bir mesafe ve disiplin getireceksiniz. Paylaşımlarınızda savunma mekanizması geliştirdiğiniz için, sizinle kimse tartışmak istemiyor.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzün baskın olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili çalışmalardan vakit ayırıp, eğlenceye yönelik sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yanınızda bulunan arkadaşlarınız, kendilerine ayırdığınız vakit sayesinde memnuniyet duyabilirler.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki tüm sorunlar çözüme kavuşacak ve eşiniz ile birlikte çok mutlu olacaksınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza harika tavsiyeler veriyorsunuz. Hayatın sadece olumsuz yönlerine odaklanıyorsunuz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aşk yaşamınızda şanslı etkiler var. Hissettikleriniz, karşınızdaki insan tarafından algılanabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Mesleğinizle ilgili ileriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. Fakat bu kararlar için çok aceleci davranıyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz elinize geçirdiğiniz bu fırsatı da kaçırabilirsiniz, sabırlı olmaya çalışın.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 25' 01" R
Ay
Kova
09° 17' 24"
Merkür
Koç
17° 18' 58"
Venüs
Boğa
02° 15' 29"
Mars
Koç
00° 30' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 44"
Satürn
Balık
16° 39' 54"
Uranüs
Boğa
22° 24' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 59"
Lilith
Başak
23° 27' 04"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>