Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmiş Gözünde Canlanabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 80%

Gün ilerledikçe işler daha da iyiye gidecektir. Ancak dikkat etmeniz gereken tek şey, insanları güçlü kişiliğinizle şaşırtmamanız. Kalbinizde, sizi harekete geçmeye teşvik eden büyük bir itici güç var. Bu gücün diğer insanları da kontrol etmeye başlamadığından emin olun. Kalabalık bir ortamda varlığınızın insanları ne kadar etkilediğinin farkında bile olmayabilirsiniz.

Birileri yetkilerini sizin üzerinizde kullanmak isteyebilir. Eşiniz veya romantik partneriniz şu anda patron olmak isteyebilir. Veya birarkadaşınızın önemli bir proje üzerindeki kontrolünü ele geçirmek istediğini öğrenebilirsiniz. Kendi çabalarınızın göz ardı edilmesine izin vermeyin. düşüncelerinizin ve duygularınızın önemsiz olduğunu düşünmeyin. Bunun yerine, sağlam olun. Ayağa kalkın ve insanlara gerçekte ne hissettiğinizi söyleyin. Bunu olumlu bir şekilde yapabilirsiniz.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Yeni arkadaşlar edinme modunda olabilirsin. Sosyal, oyuncu bir enerji havaya hakim. Bu enerjiden komşularınla tanışarak faydalanabilirsin. Ya da spor salonunda ilgini çeken biriyle konuşma başlatmayı deneyebilirsin. Telefon numaralarınızı alabilirsiniz ve bir akşam veya öğle yemeği planlayabilirsiniz.Belki de her gün yaptığınız gibi bu sefer kendinize ket vurmamalı ve hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Herhangi bir seçim yapma gereğinin ortadan kalktığını hayal edebilirsiniz mesela. Ya da günlük işlerden başınızı kaldırıp kendinize bir tatil hediye edebilirsiniz. Bu kesinlikle çok iyi gelirdi. Ve kim bilir belki hayallerinizdeki şeylerin bazılarını mucizevi şekilde gerçeğe dönüştürürsünüz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda daha dengeli olmaya çalışın. İyimser yaklaşımlarınıza ihtiyaç duyabileceğiniz bazı gelişmeler de gündeme gelmekte. Adım adım ilerlemeli ve aldığınız kararların da mutlaka arkasında durmalısınız. Tedbiri elden bırakmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal beklentileriniz artabilir. Yalnız Başak burçları ilişki isteği veya ihtiyacında olabilir. Bazı kişilerle olan ilişkilerinizde rutinin dışında bir mesafe veya samimiyet söz konusu olabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük işlerin konusunda pratik yanını gösterebilirsin. Detaycı yapın insanlar arasında yanlış anlaşılabilir. Gün içinde tesadüf gelişen olaylar ile sık sık geçmişe gidebilirsin. Kötü hatıraları gözünde canlandırmak sana iyi gelmeyebilir. Ailesinden uzak yaşayan bir Başak burcuysan onları telefon ile arıyorsun.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yoğun duygularınız tutkularınızı yeniden hatırlatmakla kalmayarak yalnızlığınızın da körüklenmesine neden olabilir. Düşüncelerinizi bu durumun üstesinden nasıl geleceğiniz konusunda yönlendirmelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabrınızı zorlayan konulardan uzak durmanızda fayda var. İletişim noksanlığından biranda tartışmalar çıkabilir. Bugün ne kadar çok dengede kalmak isteseniz de; ikili ilişkileriniz de huzursuzluklar yaşanabilir. İş hayatınızda ise mücadele etmeniz gereken konular ön plana çıkabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi bir düzeye taşımak için göstereceğiniz bilinçli çaba sayesinde yeni kişilerle tanışma ve görüşme durumlarınız olabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi hedeflerinize odaklanmak yerine, diğer insanların yaptığı şeylere odaklanın. Onlara yardım edip edemeyeceğinize bir bakın. Çoğunlukla, kendi hayatınızdan uzaklaştığınızda, daha iyi bir bakış açısı elde edersiniz. Bu, bireysel projelere başlamak için iyi bir gün değil.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ama günlük yaşamınız, baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz.  eteneklerinizi kullanın. 

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yabancılarla birlikte, işten daha çok eğlenceye yönelen, işle ilgili olsa bile son derece keyfili geçecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yine de, ev hayatınızla ilgili olan konular da, sürekli zihninizi meşgul edebilirler.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birbirinize yeniden aşık olacaksınız. İş yerinizdeki herkes hayal gücünüze ve üretkenliğinize hayran kalıyor. Hayatınızın her alanında başarıyı yakalıyorsunuz ve özgüveniniz yerinde.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Küçük hoş sürprizlerle sevgilinizin kalbini alabilirsiniz. Karşı karşıya gelmeyi sürekli ertelemeniz, belki de birtakım güvensizliklerinizin sonucu. Bu yeni gelişme kendinizi de yenilemenizi sağlayabilir. İşlerinizde gelişmeler ve girişimlerden olumlu başarılar elde etmeniz mümkün. Sizi engelleyen ve kısıtlayan konuları hiçe sayacak, önemsiz göreceksiniz. Sağlıkla ilgili problemler harcama gerektirebilir, bu durumda parasal konularda çok dikkatli davranmalısınız.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 02" R
Ay
Koç
02° 38' 18"
Merkür
Koç
19° 28' 13"
Venüs
Boğa
06° 51' 06"
Mars
Koç
03° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 58' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 12"
Neptün
Balık
29° 02' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 26"
Lilith
Başak
23° 51' 52"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>