Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güven Bağı Güçleniyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Sizin için önemli olan evde yapmanız gereken bazı işleriniz olabilir, ancak beklenmeyen ziyaretçilerin bugün için başka fikirleri olabilir. Sinirlenmenize veya öfkelenmenize izin vermeyin. Sadece kibar ama direkt bir şekilde neler olup bittiğini açıklayın ve arkadaşlarınızla daha sonra buluşmak için gerekli düzenlemeleri yapın. Muhtemelen anlayacaklardır, bu yüzden aklınız başka bir yerde olduğunda iyi ev sahibini oynamanıza gerek kalmayacak.

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Kendini yazı alanında deneyebilirsin. Böylece düşüncelerini ifade edebilir; yalnızlık veya üzgünlük gibi duygularını yapıcı sonuçlara kapı aralayacak şekilde dışarı akıtabilirsin. Şiir ve yaratıcı kurgu, yıllardır tam da bu sebeplerle kullanılıyor. Eğer yazmak seni bazı şeylerden kurtarıyorsa, bugün yine buna sarılabilirsin. Kendini bırak ve düşüncelerin kağıda dökülsün; gramer ya da imla hatalarına bile takılma. Bunları sonra düzeltirsin. Bu aktivitenin ne kadar keyifli olduğunu görünce şaşıracaksın.Bugün birisiyle fikirleriniz konusunda ters düşebilirsiniz. Kendi inanç ve görüşlerini tutkulu bir şekilde savunabilirsin ve karşıdakini fikirlerini değiştirmesi için ikna etmeye çalışabilirsin. Fakat ortak olana odaklanman gerektiğini unutma lütfen. Aranızdaki farklılıkları görmek yerine, ortaklıklarınızı görmeyi dene. Anlayışlı davranmalısınız ki birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenebilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında daha uyumlu davranabilir, orta yolu bulma ve işlerinize çözüm getirme konusunda başarılı olabilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerine doğru gerilimden kaçınmaya gayret etmeli. Kendinizi bir anda farklı ortamlar ve farklı konuşmalar içerisinde bulabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak güvenliğine önem gösteriyorsun. Yaptığın birikimlerini bir banka hesabına nakletmek isteyebilirsin. Yakın arkadaşının verdiği sözde durması ona duyduğun güven bağını güçlendiriyor. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan arkadaşlarının aracılığı ile tanışacağın kişiye ilgi duyabilirsin.

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgili kararsızlık içinde olabilirsiniz. Sizinle uyuşmayan yatırım tercihleri soru işaretlerinizi arttırabilir. Uzman kişilerle danışarak en uygun yatırım kaynağınızı seçebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerine doğru ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bitirmeye çalıştığınız işlerinizde sıkıntılar çıkabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık havada nefes egzersizi yapın ve bütün problemlerin gitmesini vücudunuzdaki gerilim bölgelerinin rahatlamasına yardımcı olun.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda çok koşuşturuyorsunuz ama bu çılgın hızınız azalmalı. Bugün işlerinize biraz ara verin. Yeni projeleri başınızdan savmanın tam zamanı, çünkü yapacak çok daha fazla önemli şeyiniz var! Öncelikle elinizdeki işleri bitirmelisiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınız maddi konularda olmasına rağmen, sosyal yaşantınızı canlı tutmak için gerekli tüm verilere sahipsiniz. Düşüncelerinizi çevrenize yansıtma konusunda oldukça başarılı günlerinizden biri. Gözler sizin üstünüzde, unutmayın.

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde garipseyeceğiniz bir durum içinde kalabilirsiniz. Bu durum, partnerinizin tuhaf hareketlerinden kaynaklanabilir. Bugün, onun yapacaklarını alttan almalı ve sert tepkiler göstermemeli, bu geçici etkinin kalıcı sorunlara yol açmamasını sağlamaya çalışmalısınız.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki mesafeler kalkmaya başlayacak ve birbirinize yakınlaşacaksınız. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun. Stresten arınmaya çalışın ve geleceğe umutlu gözlerle bakın.

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hissettiklerinizi sevgilinize açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Meslek hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olayın başlangıcını yaşayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz hedefe ait yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat var. Ayrıca motivasyonunuz yükseleceği için yakaladığınız bu fırsata dört elle sarılacaksınız. Bir ek gelir müjdesi var

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 54' 52" R
Ay
Yengeç
13° 30' 12" R
Merkür
Koç
25° 51' 39"
Venüs
Boğa
15° 36' 27"
Mars
Koç
08° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 33"
Satürn
Balık
17° 32' 26"
Uranüs
Boğa
23° 01' 56"
Neptün
Balık
29° 14' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
21° 18' 26"
Lilith
Başak
24° 39' 12"
True Node
Koç
15° 00' 49"
Son Güncelleme : 12/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>