Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hızlanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Çocuklarınız varsa, çektiği sıkıntılar size kendi sıkıntılarınızı anımsatıyor olabilir. Ya da, onların eğitimleri sizi kendi anılarınıza götürüyor olabilir. Bugün hala sizi rahatsız eden o dönemlerden kalma bir saplantıyı devam mı ettiriyorsunuz? Bugün bu soruyu sormak için iyi bir gün olabilir ve vereceğiniz cevap, sevdiklerinize önemli ölçüde fayda sağlayabilir.

Hiç düzgün bir şekilde açıklanmamış olan işi yapmak için size bir görev verildi mi? Eğer öyleyse, kendinizi kayıp hissediyor olabilirsiniz. Ne yapmalı? Bu işi atayan kişiye geri dönmek ve daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak alçakgönüllülük göstermek demek olabilir, ama unutmayın: aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir! Ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilene kadar ilerlemeyin.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Hayallerini yaşıyor musun? Hala onlarla etkileşimde misin? Günün enerjisi sana hayallerin konusunda cesaret sunuyor. En çok ulaşmak veya sahip olmak istediğin şeylere yönelik olarak, bu enerjiyi fırsata çevir. Kendine şu soruyu sor: Ben dünyadan ayrıldıktan sonra insanların hakkımda ne söylemesini istiyorum? Arzularına yönelik adımlar attığın bir hayata geri dön!Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olmanız gereken yer ve gitmek istediğiniz yön açısından tam tamına doğru noktadasınız. Bugün sizi kendiniz olmaya teşvik eden bir gönül ferahlığı içindesiniz. Karşınıza çıkan herkes coşkunuza ve hayata bağlılığınıza şahit. Hep doğru zamanda doğru yerde bulunmak gibi senkronize durumlar yaşayabilirsiniz. İşler lehinize gelişiyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin.

11 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında yeni bir gündeminiz oluşabilir. Yeni projeler karşınıza gelebilir. İş görüşmeleri yapabilir veya bir süredir yapılangörüşmeleri olumlu karara bağlanabilir. Sağlık sorunlarında ise artık şifa çalışmaya başlayabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktif ve motivasyonu yüksek olabilirsin. Çalışan bir Başak burcuysan ekip arkadaşların hızına yetişmekte zorlanabilir. Maddi olarak bekleyen bazı işlemlerin varsa bankaya gitmen gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan sosyal medyada fotoğrafını gördüğün kişiye karşı duyguların oluşabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın akrabalarınız sizinle görüşmek isteyebilir. Yaralamak niyetinde olmasanız bile, iğneleyici konuşmalarınız kırgınlıklara sebep olabilir. Bunu kontrol altına almalı ya da daha iyi hissettiğiniz bir günde görüşmeyi tercih etmelisiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlardan beklentilerinizi minimum düzeyde tuttuğunuz taktirde kimse sizinle ilişkisinde hadsizlik yapamayacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

11 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle biranlaşmaları açısından kiminle karşı karşıya olduğunuza dikkat edin. İstediğinizi elde etme dürtünüz o kadar güçlü ki, sizi etraftaki tehlikelere karşı kör edebilir. Daha dikkatli olmalısınız.

11 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güven ihtiyacı içinde olduğunuz için, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Bugün her türlü olanağınızı kullanabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

11 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev bütçesini sarsacak uç kararlar almanız, fazladan harcama kalemleri yaratmanız ve düşüncesiz masraflar yapmanız, günün ana konuları olabilir. Mantığınızı kullanmalı, üzerinde düşünülmemiş hamlelerde bulunmamalısınız. Detaylı hazırlanmış planlarla ise maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

11 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize ufak hediyeler alarak ilişkinize renk katın. Pahalı bir şeye yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Kararsız kaldığınız zamanlarda aile bireylerinizden tavsiye alın.

11 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ortaya çıkan sorunlar yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri düşünmeden söylemeyin. Aslında bugünden itibaren moraliniz yükselmeye başlıyor. Böylece sorunları fazla dert etmeyeceksiniz. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar. Fazla harcamalarınız var. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın. Baharatlı yiyeceklerden uzak durun.

11 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 13' 46" R
Ay
İkizler
05° 42' 57" R
Merkür
Koç
23° 02' 39"
Venüs
Boğa
12° 11' 17"
Mars
Koç
06° 42' 35"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 16"
Satürn
Balık
17° 19' 47"
Uranüs
Boğa
22° 52' 15"
Neptün
Balık
29° 10' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 34"
Lilith
Başak
24° 20' 42"
True Node
Koç
15° 15' 47"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>