Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Derin Düşüncelere Dalabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Biraz uykulu ve dikkati dağınık bir haldesin. Günün enerjisi sersemleştirici etkiler saçabilir. Kendine çok da yüklenme. Geç saatlere kadar uyuyabilirsin veya öğleden sonrasında kestirebilirsin. Yoğun bir program yapma, çünkü günün büyük kısmında dinlenmek isteyeceksin.Olmanız gereken yer ve gitmek istediğiniz yön açısından tam tamına doğru noktadasınız. Bugün sizi kendiniz olmaya teşvik eden bir gönül ferahlığı içindesiniz. Karşınıza çıkan herkes coşkunuza ve hayata bağlılığınıza şahit. Hep doğru zamanda doğru yerde bulunmak gibi senkronize durumlar yaşayabilirsiniz. İşler lehinize gelişiyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisiyle fikirleriniz konusunda ters düşebilirsiniz. Kendi inanç ve görüşlerini tutkulu bir şekilde savunabilirsin ve karşıdakini fikirlerini değiştirmesi için ikna etmeye çalışabilirsin. Fakat ortak olana odaklanman gerektiğini unutma lütfen. Aranızdaki farklılıkları görmek yerine, ortaklıklarınızı görmeyi dene. Anlayışlı davranmalısınız ki birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenebilin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınıza odaklanıp, hayatınızı ve işinizi iyileştirmek, geliştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara yardım edebilir, fedakarlık gösterebilirsiniz. Çalışma hayatında yeni gündemler oluşabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki düzensizliklere tahammülün azalabilir. Ailen ile birlikte yaşıyorsan aile üyelerinden daha düzenli olmalarını rica edebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan karşı tarafın üstü kapalı konuşmaları seni derin düşüncelere itebilir. Yakın arkadaşın ile bu konuyu yorumluyorsun.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kendinizi değersiz hissettirmek isteyen kişilerle bir arada bulunabilirsiniz. Üzerinize oynanan oyunlara gelmemelisiniz. Stratejik olmanız gerekiyorsa da bunu kendinize yakıştığı şekilde mantıklı ve dürüst bir şekilde yapmalısınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde sıkışmalar olabilir. Hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak için fırsatlar doğabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebileceğiniz bir gün olabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir seçim yapma konusunda ileri geri hareket ediyorsunuz. Her iki tarafta da artıları ve eksileri görüyorsunuz, ancak hiçbir şey sizi bir seçeneğe veya diğerine yönlendirmiyor. Kararsız olma konusunda kendinize sert davranmayın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çelişkilerinizi kendi çabanızla yenmeyi öğreneceksiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı da zamanla öğreniyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Aşk yaşamınızda konular sorun haline gelebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreniz sizi bir övgü bombardımanına tutsa da, siz hayal dünyasına dalmamayı başaracak ve bu övgüleri birer motivasyon olarak kullanarak işlerinize daha da sıkı sarılabileceksiniz. Yoğunlaşan enerjiniz de, ele aldığınız herşeyi azim ve başarı ile halletmenize son derece yardımcı olacaktır.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bir ilişki içindeyseniz, bugün sizin için harika geçecek. Geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız ve ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamıyorsunuz. Hedeflerinize odaklanmaya çalışın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmamaya dikkat edin. Eğer kıskançlık duygularınızı bastıramazsanız çok zararlı çıkabilir, birlikte olduğunuz kişiyi kaybedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen, zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engeller var. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin.

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 25' 03" R
Ay
İkizler
08° 27' 26" R
Merkür
Koç
23° 13' 43"
Venüs
Boğa
12° 25' 39"
Mars
Koç
06° 51' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 01"
Satürn
Balık
17° 20' 41"
Uranüs
Boğa
22° 52' 55"
Neptün
Balık
29° 10' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 12"
Lilith
Başak
24° 22' 00"
True Node
Koç
15° 14' 47"
Son Güncelleme : 09/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>