Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aynı Anda Bir Çok Bilgi Edinebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 80%

Büyük ölçüde aşk hayatınızın yoğun olacağı bir döneme başlıyorsunuz! Taze yeni fikirler sunarak bu dönemin tan anlamıyla tatmin edici olmasını sağlayın. Bu zevklerin eskimesine izin vermeyin. Önünüzde romantizmin bol olacağı bir zaman var. Örneğin, başbaşa küçük bir yolculuk yapmak için iyi bir zaman olabilir. Bir ilişkiniz yoksa da, sıradışı ve ilginç bir insanla tanışabilirsiniz.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Hırslarının seni ne ölçüde yıprattığını ve bunların ne noktada miadını doldurmuş olacağını şimdiye kadar kendi içinde analiz yapıp çözmüşsündür. Eğer hırs dolu bir hayat yaşamaya can atıyorsan (pek sana uygun olmayan bir tarz), fakat biraz daha hafif ve sakini olmak üzere, göksel enerjiler bu isteğin doğrultusunda önemli kararlar almanın zamanının geldiğini vurguluyor.Bugünü sessiz sakin bir biçimde geçirmeye karar vermiş olabilirsiniz ancak çevrenizdekiler aynı seçimi yapmamış olabilirler. Gün ilerledikçe daha da gerileceksiniz. Gecikmelerden dolayı verimliliğiniz önemli ölçüde azalırsa, cesaretiniz kırılmasın. Dillere destan sabırsızlığınızı idare etmeyi öğrenin. Bu engellerin uzun vadede size faydası dokunacağını unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ilhamlar bugün etrafta süzülüyor, birden daha fazla yolla seni yeni bir maceraya sevk etmek için seni yönlendiriyor. Artistik bir takım şeyler yaparken hatrı sayılır miktarda bir ödeme kazanma konusu gündeme gelebilir. Ruhsal ya da metafiziksel çalışmalar da buna dahil olabilir. Bu durum uzun vadeli bir hedefe ulaşmanı temsil ediyor olabilir ve heyecanlanmaya meyilli olabilirsin. Bu akşam dışarı çıkıp arkadaşlarınla başarını kutla.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karmaşık konulara çözüm getirebilir, sorunları çözme odaklı ilerleyebilir, sıkıntı ve stres getiren konularda harekete geçerek günün sonunda rahatlayabilirsiniz. Görevler ve sorumluluklar odaklı ilerleyebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevren ile iletişiminin oldukça yoğun olduğu bir gündesin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan ilgi duyduğun kişi ile ilgili birçok haberi aynı anda alman aklını karıştırabilir. Aile içinde istemeden kırdığın kişiye kendini affettirmek isteyebilirsin. Onu telefon ile arayıp bu konuda kendini açıklayabilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış konuları yeniden ortaya çıkarmak için adım atabilirsiniz. Merakınız eski defterleri yeniden açabilir. Öğrenecekleriniz bazı dengelerin üzerinden geçmenizi sağlayabilir.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Öğlen saatlerinde daha fazla çabalamanız gerekebilir. İşlerinizi olgunlaştırmak isteyeceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayatınızı oranlar üzerine kurduğunuza dikkat çekebilirsiniz., her şeyi hesaplamanız gerekebilir.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi öne çıkarabileceğiniz bir gün geri planda kalmak istemeyebilirsiniz. Özellikleve para konularında bu yönünüz çok işe yarayabilir.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle hassas olabilirsiniz ve biraz savunmasız hissedebilirsiniz. Partnerinizin üzerinize gelmesi büyük bir tartışmanın çıkmasına neden olabilir. Bunun olmaması için elinizden geleni yapın.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içindesiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık sosyal ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz. Sık sık hem tanıdığınız, hem de yeni tanıştığınız insanlarla yoğun bir iletişim içine girebilirsiniz. Bu, size sosyal açıdan tatmin sağlasa da, gün ilerledikçe yorulmanıza da neden olacaktır.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile konuşmanız gereken bazı önemli konular var. Bugünyerinizde çok verimli bir gün geçireceksiniz. Duygusal olarak kendinizle uyum içindesiniz ve dünyayı herkes için daha iyi bir yer haline getirmek istiyorsunuz.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki kırılgan tavrınız geride kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir. İşinizde gösterdiğiniz başarılarınızı kıskanan kimselerle atışmalarınız var. Başka konulu birtakım çekemezliklerin de, bu düşüncelere destek verdiğini düşünmekte haklısınız. Yeni olumsuzluklar yaşamamak için gösterdiğiniz çabalar karşılıksız kalmayacak..

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 07" R
Ay
Yay
17° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 28"
Venüs
Koç
27° 26' 25"
Mars
Balık
27° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 05"
Satürn
Balık
16° 18' 59"
Uranüs
Boğa
22° 10' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 41"
Lilith
Başak
23° 01' 02"
True Node
Koç
15° 29' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>