Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geleceğe Kendinden Emin Yürüyebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevgilinize bağlantı kurmak için güzel bir gün ve birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Bazen abartıya kaçıp sevgilinizle şık bir restorana gitmek iyi bir olacaktır. Belki de bir otelde hafta sonunu geçirmek isteyebilirsiniz? Bekarsanız, özel biriyle bir randevuya çıkmanın tam zamanı. Samimiyet ve güçlü ilişkiler bugünün gündeminde olacak.

Bugün tüm ayın en yüksek noktası olabilir. Bir ay önce yaptığınız tüm planların neresinde bulunduğuna bir göz atmak faydalı olabilir. Geliştirmek için çalıştığınız mesleki fırsatları gördünüz mü? Umduğunuz kadar üretkenler miydi? Değilse, neden yepyeni bir başlangıç yapmak için fikrinizi yeniden denemeyi denemiyorsunuz?

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Bugün egonu bir kenara bırak ve başkalarına hizmet et. Söyleyecek olumlu bir şeyin ve insanları neşelendirecek düşüncelerin yoksa hiçbir şey söyleme daha iyi. Hassas ve anlayışlı olman gereken bir gün. İçindeki feminen ve kucaklayıcı yönle temas kur. Ayrıca Yin ve Yang dengesini sağlamak senin için önemli olacaktır...Yaratıcı ilhamlar bugün etrafta süzülüyor, birden daha fazla yolla seni yeni bir maceraya sevk etmek için seni yönlendiriyor. Artistik bir takım şeyler yaparken hatrı sayılır miktarda bir ödeme kazanma konusu gündeme gelebilir. Ruhsal ya da metafiziksel çalışmalar da buna dahil olabilir. Bu durum uzun vadeli bir hedefe ulaşmanı temsil ediyor olabilir ve heyecanlanmaya meyilli olabilirsin. Bu akşam dışarı çıkıp arkadaşlarınla başarını kutla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminiz, planlarınız ve düşünceleriniz daha hızlı değişebilir. Hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda başarı sağlayabilir, bu alanda riskler alarak daha fazla kazanmak isteyebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tecrüben olduğu halde kendini ön plana atmak istemediğin içiyerinde sessiz kalabilirsin. Evli bir Başak burcuysan eşinin ailesini arayarak hal hatır soruyorsun. Maddi problemlerini geride bırakmış olmak yatırımlarını doğru yönlendirebilmene olanak sağlıyor. Mide problemi olan bir Başak burcuysan paket gıdalardan bir süre uzak durmalısın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı soğuk davranmak isteyebilirsiniz. Kriterleriniz ve yaşadıklarınız arasında uyum olmaması aklınızı karışmasına neden oluyorsa hangi konuda düzenleme yapmanız gerektiğini bulmalısınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda acele karar vermemeye çalışın. İlişkileriniz sizin için kendinizi görmeniz açısından bir fark yaratabilir. Uğraştığınız işlerinizde farkındalık yaratabilecek sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Düşüncelerinizi rahat bırakın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi öne çıkarabileceğiniz bir gün geri planda kalmak istemeyebilirsiniz. Özellikleve para konularında bu yönünüz çok işe yarayabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen yaklaşan biriçin heyecanlısınız ama düzenlemeler konusunda kararsız olabilirsiniz. Bu durumun böyle devam etmesine izin vermeyin, aksi takdirde işiniz umduğunuz gibi gitmeyebilir. Neyin ne olduğunu bilen ve olabildiğince çok bilgisi olan insanlarla iletişime geçin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız,ilişkilerinize belli bir mesafe getirmek zorundasınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni düşüncelere açıksınız ve yaratıcılığınız hız kazanıyor.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi yaparken zorlanabilirsiniz ama kararlı olduğunuz sürece büyük ilerlemeler de kaydedebilirsiniz. Bugün atacağınız adımlar, ileride, kendi adınıza son derece olumlu gelişmeleri mümkün kılacak nitelik taşıyacaklardır.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girme sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, daha sosyal olmanız gerekiyor. Finansal durumunuzu tehlikeden uzak tutmaya çalışın. Gün içinde aklınızdan birçok düşünce geçiyor ve kendinizi gergin hissediyorsunuz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki tek sorun, güvensizlik konusu. Sürekli tartışma halindesiniz. Sorun sizde gibi görünüyor. Sevgilinize güven duymanız ve ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde hazzalmanızı sağlayabilir. Rekabet halinde bulunduğunuz kimseyi en zayıf gününde yakaladınız. Onun aleyhinde, sizin aleyhinizde çalışanlar var. Cesur davranın, rakibi yok bilin. İstediğiniz gerçekleşecektir. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 43" R
Ay
Yay
27° 50' 26"
Merkür
Koç
16° 16' 47"
Venüs
Koç
28° 28' 02"
Mars
Balık
28° 08' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 42"
Satürn
Balık
16° 23' 31"
Uranüs
Boğa
22° 13' 48"
Neptün
Balık
28° 50' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 32"
Lilith
Başak
23° 06' 35"
True Node
Koç
15° 26' 16"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>