Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygularında Cesur Davranıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Şu anda mesleğiniz ile ilgili olabilecek eski bir kimliği terk etme sürecindesiniz. Adınızı değiştirecek kadar ileri gitmeden, mirasınıza her şekilde saygı duymanız gerekmiyor. Ayrıca yaşamak için bir hayatınız var ve yolunuz atalarınızınkinden çok farklı olabilir. Yargılamak size kalmış.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Okuyup araştırma yapmak için uygun bir gündesin. Zihinsel olarak enerjin yüksek olacak ve bilgiyi çok kolay özümseyeceksin. Çözmek istediğin bir sorun varsa, düzgün bir çözüm üretebilirsin. Gün bittikten sonra ise kendini çok iyi hissedeceksin; sonuçta beynini güzel şeyler için kullandın! Zekana ve bilgeliğine güvenmelisin.Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinize odaklanabilir, karşınızdaki kişilerin duygu ve düşüncelerine karşı daha hassas olabilir, duygusal beklentiler içinde olabilirsiniz. Zaman zaman yalnızlık hissi duyabilirsiniz. Beklentilerinizi bulabilmek için ilişkilerinizde adımlar atın.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin konusunda ısrarcı davranabilirsin. Maddi olarak gelirinin seni tatmin etmediği düşünüyorsun. Yeteneklerinden faydalanarak ek gelir imkânı oluşturmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını açıklayabilirsin. Gelecek ile ilgili hayallerinde soru işaretlerin olabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla aranızda sizlerin bilmediği bir takım konular arka planda işleniyor olabilir. Düşüncelerinizi güven noktasında yeniden tartmalısınız. Hayatın gerçeklerini görmek birazda uygulamayı beraberinde getirir.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Başkalarından beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kalbinizin sesini dinleyerek hareket edin ve fazla verdiğiniz her yerde almaya odaklanarak kendinize hizmetinizi arttırın.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi toplum içinde iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkarabileceğiniz,yaptığınız kişiler ve ailenizle etkili iletişim kurarak, özel yaşamınızda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, pozitif etkiler almaktasınız.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının duygularının bilincinde olun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda nazik olun. Çok agresif görünmeyin ve günün sonunda sakın kendinizi aptal durumuna düşürmeyin.

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. 

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki kişilerin ihtiyaçlarına ve sizden beklentilerine önem vereceğiniz bir gündesiniz. Bu durum, yakın ilişki içinde olduğunuzu kişilere mutluluk verecektir. Onların yüzlerini güldürdüğünüz için, siz de memnuniyet duyacaksınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize ve partnerinize, ilişkiniz için iletişimin ne kadar önemli olduğunu hatırlatın. Kariyeriniz hakkında bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bugün sizin için biraz tuhaf geçebilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlığınız yüzünden sevgilinizi kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz biraksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Para sıkıntınız geçici, yakında maddi rahatlama var. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 39" R
Ay
Yay
27° 49' 21"
Merkür
Koç
16° 16' 46"
Venüs
Koç
28° 27' 56"
Mars
Balık
28° 08' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 23' 31"
Uranüs
Boğa
22° 13' 48"
Neptün
Balık
28° 50' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 32"
Lilith
Başak
23° 06' 34"
True Node
Koç
15° 26' 16"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:38

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>