Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şartlar Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün özellikle romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz, ancak muhtemelen bununla igili hiçbir şey yapma fırsatınız olmayacak. Hayatınızdaki insandan geçici olarak ayrılabilirsiniz veya başka sevgili adayınız olmayabilir. Yeni kıyafetler veya makyaj eşyaları almak için alışveriş yaparak ya da romantik bir kitap ve filmlerle kendinizi neşelendirin. Bu süreç geçici ve kesinlikle kaybedilen zamanı telafi edeceksiniz.

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Bugün pek görülmedik bir optimizm ruhu havaya hakim olabilir. Etrafındakiler iyi bir modda olacakları için keyifli bir gün geçirebilirsin. Çok iyi tanımadığın kişilerle bile eğlenceli sohbetlere girebilirsin. Bu kişiler komşuların olabilir. Hatta yeni arkadaşlar bile edinebilirsin!Sosyal enerjin oldukça yükseliyor.Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oturup enine boyuna plan yapmanızın tam zamanı. Deneyimlerinizden gelen büyük bir güç kaynağınız var ve bunu olabildiğince verimli bir biçimde kullanmalısınız. Ayrıntılara dikkat edilmesini gerektiren konulara eğilin. İstikrarınızı ve sağlam duruşunuzu bozmamanız gereken projelere el atın. Sizi mümkün olduğunca etkili olmaya teşvik eden büyük bir güçle karşı karşıyasınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Koşturmaca, karmaşa veya dağınıklıklar gün boyu ön planda olabilir. Hata yapmaya, dalgınlığa ve kazalara açık olabileceğiniz gündüz saatleri boyunca temkinli olmalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önüne çıkan her konunun kendi lehine sonuçlanmasını isteyebilirsin. İnatçı tavırların çevrendeki insanlar ile gerilmene neden olabilir. Hızla değişen şartlarına uyum sağlamakta gecikmemelisin. Seni geren biraz hızlı değişen şartlar. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan kendini bir ilişki için hazır hissetmiyorsun.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızdaki fikir değişikler yapabilirsiniz. Değişiklikler adım atmaya engel olmadıkça faydalı olabilir. Ama bir karara varmalısınız ve harekete geçmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlulukların dikkat çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılarınızın altında sorumluluklarınızın farkında olmanız yatsa da disiplin konusundaki başarınız da ön plana çıkacak özellikle de meslek konularında.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evde çok fazlayapmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sakin olmalısınız ve her şeyi aynı anda yapmaya çalışmamalısınız. Dışarıda olabilecek diğer aile bireylerinden yardım gerektiren zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Yardım istemekten çekinmemelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok, akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. İş bitirici yönlerinizle çevrenizde kesin çözümler elde ediyorsunuz. 

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendinizi, hem de işlerinizi gözlerden uzak tutmak, insanlardan uzakta bulunmak isteyebilirsiniz. Bu, planlarınızın bir parçası olabileceği gibi, boş vakitlerinizi bile kendinizle başbaşa geçirmenize yol açacak bir içe dönme eğilimi de olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha şefkatli olmaya çalışın. Finansal olarak olmak istediğiniz yerdesiniz ve kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Sevdiğiniz insanlar ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size çok içten duygularla yaklaşmaya çalışan biri var. Onun geçmişteki bazı hatalarını abartarak ele almanız, bu yakınlaşma niyetini yok edebilir. Ona bir şans vermelisiniz. İş yerinde beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin. Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 50"
Ay
Akrep
17° 21' 25"
Merkür
Koç
26° 11' 05"
Venüs
Balık
20° 54' 04"
Mars
Balık
04° 31' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 26"
Satürn
Balık
13° 14' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 07"
Neptün
Balık
27° 47' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 00"
Chiron
Koç
18° 45' 36"
Lilith
Başak
19° 43' 59"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>