Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Temiz Bir Sayfa Açmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 50%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Hem maddi hem de manevi yaşantınız şu sıralar mükemmel bir uyum içinde görünüyor. Kariyer hedefleriniz orada duruyor fakat siz onlara erişecek özgüveni kendinizde bulamıyor olabilirsiniz. Hayalgücünüz, sezgileriniz ve ilhamınız had safhada. Bugünkü kadar yüksek olmasalar da öyle olmaya da devam edecekler. Bu iki kutbu kaynaştırmak oldukça zordur fakat siz bunu başarmış gibisiniz. İlerlemeye devam edin!

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Komşunuzla ve gündelik hayatınızla ilgili hoşnutsuzluğunuz size taşınmayı, uzun bir tatile çıkmayı ya da ikisini birden düşündürebilir. İçinizde bir ferahlık duygusu var; belki de daha lüks bir mahalleye ya da egzotik bir yere yerleşmeyi düşünüyorsunuz. Ancak kesin bir plan yapmadan önce ayaklarınızın yere bastığından emin olun. Altından kalkamayacağınız işlere girişmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile bireyinden bazı üzücü haberler alabilirsiniz. Bir süreliğine sersem olabilirsiniz ama düşünmek için zaman ayırdığınızda bazı şeylerin göründüğü kadar rahatsız edici olmadığını anlayacaksınız. Herhangi bir eylem yapmadan önce tüm gerçekleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Doğru olan neyse onu yapmaya çalışın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde yeni bir sayfa açılabilir. Karşınızdaki bazı kişilerden sürpriz tavırlar görebilir, bazı ilişkilere daha farklı bakmaya başlayabilirsiniz. İş anlaşmaları ve ilişkilerin geleceğine yönelik konuşmalar gündeminizde olabilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı düşüncelere olan bakış açını esnetiyorsun. Teknolojik ürünlerin ile teknik sorular yaşayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan kendine yeni temiz bir sayfa açmak istiyorsun. Kalbinin sesini dinlemek istiyorsun. Psikolojik olarak kendini iyi hissetmen verdiğin kararlarda etkili oluyor.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Adım atmakta zorlanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz yönle ilgili kararınızı netleştirmelisiniz. Beklediğiniz her an sizi tahmin ettiğinizden de geriye düşürebilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Dikkat çekici bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalık içinde olabilirsiniz. Tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili kararlar almanız gereken durumlar oluşabilir. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte keyif aldığınız uğraşlar içinde olacağınız zamanlar var.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizler açısından küslükleri ve kırgınlıkları bitirmek için oldukça uygun. Nezaket içinde bunu hatırlamanız yeterli olacaktır.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız depresyonda olabilir ve sizin tavsiyenize ihtiyaç duyabilir. Ne konuştuğunuza dikkat edin çünkü söyleyeceğiniz yanlış tek bir söz onarılamayacak yaralar açabilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Çözüm bekleyen ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir hayal dünyasına dalıp, gerçek hayattan kopabileceğiniz bir gündesiniz. Odaklanma güçlüğü çekebilir, detaylara yeterince dikkat etmeyebilir, sabır gösteremeyebilirsiniz. Bu nedenle, önemli kararları ve planlamaları başka bir güne bırakmalısınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki bazı problemleri görmezden geliyorsunuz. İş yerinizde kendinizi çok stresli ve mutsuz hissetmeye başladınız.  Çevrenizdeki bütün insanların size karşı dürüst ve samimi olmasını istiyorsunuz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Mesleğinizle ilgili kararlar alacağınız bir dönem. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa iyileşme dönemine girmek sizi sevindirecek.

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 52" R
Ay
Akrep
23° 03' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 06' 44"
Mars
Balık
26° 02' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 49"
Satürn
Balık
16° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 04' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 12"
Lilith
Başak
22° 48' 28"
True Node
Koç
15° 35' 03"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>