Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önceliklerin Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Tanınma arzunuz bugün tatmin edilebilir. Çok çalışıyorsunuz ve bunların meyvesini her zaman almıyorsunuz. Ancak şu sıralar, hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Bir meslektaşınız yeteneklerinizle ilgili sürekli olarak size övgü dolu sözler söyleyebilir. Ya da arkadaşlarınız veya sevdiklerinizin ilgisi ve beğenisi ile karşılaşabilirsiniz. Biraz övgüyü siz de hak ediyorsunuz!

Bugün sizin için çok hızlı geçebilir. Gezegenlerin enerjileri olayları hızlandıracak ve etrafınızdaki bir hareketlilik yaratacaktır. Sıkı durmaya çalışmak çok zor olabilir! Bugün konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışın ve yapabiliyorsanız sık sık mola verin. İş arkadaşlarınızdan, müşterilere, müşterilerden arkadaşlara düzinelerce insanla etkileşime girebilirsiniz. Telefon görüşmeleri, toplantılar ve e-postalar açısından yoğun bir gün olabilir.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Başkalarının fikirleri seni kaygılandırmasın. İyi bir insan olmaya çalışıyorsun ve insanları memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazı insanlar gerçekten zor mutlu oluyor! Ebeveynin veya patronun seni eleştiriyorsa da bunu çok ciddiye alma. Kimsenin seni kontrol veya manipüle etme hakkı yok. Kendi kararlarını verip senin için doğru olduğuna inandığın yolu izlemen en önemlisi.Bugün geçmişte doğruyu söylemediğiniz için kendinize kızdığınız günlerden biri. Söylendiği zaman kulağa o kadar zararsız gelen sözler şimdi yakanızı bir türlü bırakmıyor olabilir. Çok eylem odaklı bir gün yaşayacaksınız ve doğru diye bildiğiniz bir şeyin öyle olmadığını anladığınızda anlaşmazlık çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekler her zaman sizin düşündüğünüz kadar heyecan verici olmayabilir. Siz gerçekliği belli bir biçimde yorumladığınız için olabilir mi peki? Ayrıntılara nadiren dikkat ediyorsunuz çünkü temel seviyede ayrıntılar sizi ilgilendirmiyor. Çevrenize iyice bir bakacak olursanız, muhteşem bir olayın ayrıntılarının gözünüzün önünde olduğunu, kendi iç dünyanızda gerçekleşenlerin sözünün bile edilmeyeceğini göreceksiniz. At gözlüklerinizi çıkarın.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kişilere ve olaylara detaycı ve sorgulayıcı yaklaşabilir, güvende olma isteğiyle hareket edebilirsiniz. İlişkiler ve insanlar gün boyu ön planda olabilir. Sosyal bir gün geçirebilir, ilişkilerde iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korumacı tavrın bugün ön plana çıkabilir. Çocuk sahibi bir Başak burcuysan onun sağlığını önceliklerin arasına yerleştiriyorsun. Yakın bir arkadaşın ile arana giren soğukluğun nedeni ortaya çıkıyor. Sana kırılmasının nedeni seni şaşırtabilir. Akşam yorgunluğunu bir nebze dinlendirmek adına erken uyumayı planlıyorsun.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir adım atmadan önce bunun size ne getireceğini veya sizden ne götüreceğini iyi hesaplamalısınız. Artı ve eksileri görmek işinizi kolaylaştırır.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz konusunda hassas olduğunuz bir gündesiniz. Yapmak istediğiniz yolculuklar üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerine daha fazla düşebilir, koruma içgüdüsüyle yaklaşabilirsiniz. Uğraştığınız konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Akşam için arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı meselelerde kendinizi yorgun hissetmenizden ötürü oluşan ufak gerginlikler işinizde büyük sonuçlar doğurabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içinizde bir düzenleme aşkı var! Mutfağınızdaki rafları temizlemek, yeni süs eşyaları almak veya kitaplarınızı belirli sınıflandırmalara göre yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Bu çok zaman alabilir ama aynı zamanda çok eğlenceli de olacak. 

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Yeni ve sürpriz aşklar için özel bir gün.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli ve neşeli, sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Karakteriniz tamamen dengede olacağından, beklenmedik sosyal sorunlar ile karşılaştığınzda bile aşırı tepkiler vermeden sükunetle çözüm bulmaya yönelebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki yorucu tempodan çok sıkıldınız ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bugün önemli bir karar alırken sezgilerinizden yararlanacaksınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı çok ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha az önem vermeniz, sevmediğiniz anlamına gelmez ki. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilir, sadece eğlenmek için bir şeyler yapabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 17' 18"
Ay
Akrep
13° 31' 56"
Merkür
Koç
26° 01' 15"
Venüs
Balık
20° 30' 53"
Mars
Balık
04° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 28"
Satürn
Balık
13° 12' 02"
Uranüs
Boğa
20° 37' 15"
Neptün
Balık
27° 46' 32"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 31"
Lilith
Başak
19° 41' 55"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>