Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve romantizm hayatınızda yavaşladığınızı hissedebilirsiniz. Ancak, bu eğlenmeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bugün, aşk hayatınızda inatçı olmadığınız sürece bol kahkaha ve güzel zamanlarla dolu bir gün olacak. Her seferinde bir adım atarken iyi vakit geçirebileceğinizi unutmayın. Aceleyle diğer bölüme geçmeye çalışmak yerine anın tadını çıkarın.

Bugün bazı şeyleri bir araya getirebilirsiniz. İşyerinde, farklı raporları veya teklifleri tek bir belgede birleştirebilirsiniz. Ya da bir grup insanı bir araya getirip bir çeşit işbirliğiyle onlara rehberlik edebilirsiniz. Ne yapılması gerektiğine net bir şekilde odaklanabilmelisiniz ve böylece düzgün bir şekilde konsantre olabileceksiniz. Sayılarla çalışıyorsanız, hesaplarınız özellikle doğru olacaktır.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Bugün fazlasıyla meşgul olacaksın; hem de her zamankinden daha da fazla. Kişisel ya da profesyonel olarak üzerinden çalıştığın projelere bütün enerjini akıtacaksın. Adeta bir santral gibisin. Coşkunluğun ve hevesin, hedeflerine ulaşmakta gecikmeler yaşayacağını gösteren haberlerle tetiklenecek.Bugün üstünüzde bir miskinlik hissedebilirsiniz. Masanız ilgilenmeniz gereken bir sürü kağıtla dolu olabilir. Kendinizi ne kadar zorlarsanız zorlayın, yine de her şeyi halledemeyebilirsiniz. Gerçekçi olmaya çalışın ve yalnızca bugün bitirilmesi gereken görevlere odaklanın. Diğer daha az önemli olanları yarına bırakmak isteyebilirsiniz. İşler beklenenden daha yavaş ilerleyeceğinden, her şeyi bitiremediğiniz için kendinize kızmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı göstermekten kaçınmayacağınız bir gün olabilir ancak ani çıkışlar yapabilirsiniz ve yanlış anlamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Becerikliliğiniz sayesinde pek çok işi hızla halledebileceğiniz bir gün olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısından itibaren hedefler ve hedeflere ulaşma çabası ön planda olabilir. Etrafınızdan destek bekleyebilir, değer görmek isteyebilirsiniz. Kendi lehinize olan durumların peşinden gidebilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük resme bakarken aslında ufak detayların gözünden kaçtığını fark edeceksin. Kendi işinin sahibi bir Başak burcuysanyerinde, kontrolün dışında gelişen olaylar seni sinirlendirebilir. Kafandakileri dağıtmak için yaşam alanını yeniden dekore etmeye karar verebilirsin. DIY projelerine daha sıcak bakabilir, kullanmadığın parçaları farklı biçimlerde yeniden dizayn etmek isteyebilirsin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli ilişkiler ağı ile içsel sınavlar verdiğiniz bir gün olabilir. Şaşırtıcı durumlarla karşılaşabilir ve bazı parçaların yerine oturmasıyla tablonun bütününü görebilirsiniz. İş hayatınızda bazı gelişmeler olabilir bu gelişmeleri takip ederken kendinizi ihmal edebilirsiniz. Dinlenmek için kendinize zaman aralıkları yaratmalısınız.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için büyük bir dayanıklılık göstereceksiniz. İlişkilerinizde engellendiğinizi hissetseniz de günün büyük kısmında iyimserlik söz konusu. İş hayatınızda yeni haberler alabilir, yeni seyahatler yapabilirsiniz. Çift durumlu olaylar için karar vermekte acele etmemelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmeliyetçilikten mümkün olduğunca uzak kaldığınız taktirde kendinizi iyi hissedebilir ve ilişkiye de verimli olabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sakın 'zavallı ben' tuzağına düşme. İşler tekrar tekrar istemediğin şekillerde gidiyor ve kötü şeyler başına geliyorsa, kolaylıkla kurban zihniyetine kapılabilirsin. Etrafımızda neler olup biteceğini her zaman kontrol edemeyebiliriz ama, her zaman onlarla başa çıkacağımız yolu kendimiz seçebiliriz. Yas tutmak, iyileşmek için önemli olabilir ama burada ince bir çizgi var. Devam etmeyi ve kendin için daha iyi olmayı seç.

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkilerinizden birini açıkça okuyabilmek şu anda sizin için biraz zor olabilir. İlişkinizin dışındaki insanların bağlantınızı nasıl gördüğü konusunda o kadar endişeli olabilirsiniz ki ilişkinin bir parçası olmanın gerçekte nasıl bir şey olduğunu unutabilirsiniz. Bu bağlantının finansal veya maddi bileşenine odaklanmak, gerçeğe olan bağı korumanıza yardımcı olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün içindesiniz. Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız. Kariyerinizi olumlu bir şekilde değerlendirmelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla bir arada olmayı seviyorsun ama bugün yalnız kalmak isteyebilirsin. Kendi işinle uğraşmak senin için daha iyi olacak. Başkalarının seni yönlendirmesi yerine istediklerin için uğraşmak sana iyi gelecek.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaya koyacak olduğunuz tepkiler konusunda daha anlaşılabilir olmalısınız. Sizi rahatsız eden şeyleri çözüme kavuşturmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımların ne kadar önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Ayrıca, sezgileriniz de bir hayli güçlü. Her şey istediğiniz gibi olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde problemler var. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, uzatmadan bitirin. Çünkü uzaması sizi ve onu yıpratır. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmesin. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 21" R
Ay
Oğlak
14° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 37' 27"
Venüs
Boğa
00° 02' 40"
Mars
Balık
29° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 25"
Uranüs
Boğa
22° 18' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 54"
Lilith
Başak
23° 15' 06"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>