Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maddi Konularda Plana İhtiyacın Var Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün, tamamlamak istediğiniz herhangi bir şey konusunda yeterince istekli olduğunuz takdirde, başarılı olacağınız harika bir gün. Dikkatinizi belli bir şeye verdiğiniz sürece, başarılı olmamanız imkansız. Tam tersini yapmaktan iyidir ama yine de bu işi çok fazla ciddiye almaktan da kaçının. Hayal dünyasnızın harekete geçmesine ve romantik doğanızın en üst düzeyde olmasına izin verin.

Dikkatli olmalı ve diğer insanları dinlemelisin. Günün enerjisi sizi biraz itici yapabilir ve önemli bir şeyi kaçırabilirsiniz. Evrak işleri yapıyorsanız ayrıntılara dikkat edin. Numaraları ve adresleri doğru yazdığınıza emin olun. Bilgisayarda doğru sayıları yazdığınızdan emin olun. Bunun titiz ve kullanışlı bir enerji olduğunu düşünmeye çalışın. Bu şekilde, her şeyi mükemmel bir şekilde yapabileceksiniz. Başardıklarınızla gurur duyacaksınız!

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Bir şeyler üzerinde durmakta olduğun dağı sallıyor. Tam her şey sakin ve durgun diye düşündüğün sırada, dünyan aniden çalkalanmaya başlıyor. Kendini sağlama al ve dişini sık. Aynı zamanda, esnek olmaya çalış. Farklı bir alana gitmek üzere atacağın birkaç hızlı adımla fırtınayı sağsalim atlatma şansına sahipsin. Çok fazla sabit ve sert olmak ölümcül bir hata olacaktır.Bugün geliştirmek istediğiniz şeylerin bir listesini yapabilirsiniz. Görünüşünüzün belirli yönlerini değiştirmeye karar verebilirsiniz. Belki yeni bir imajı kabul etmeye hazırsınızdır. Yeni bir dolaba yatırım yapmanın zamanıdır. Ya da fiziksel olarak daha uygun hale gelmekle ilgileniyor olabilirsiniz. Spor salonuna bir gezi yapabilir ve ağırlık kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ya da iyi bir koşu ya da yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğer insanların üzerinde çalıştığınız şeyden bir çıkarı vardır ve onların düşünce sürecinizin bir parçası olmalarına izin vermeniz gerekir. Düşüncelerinizi paylaşın, onlardan girdi isteyin ve size dürüst geri bildirimlerini verdiklerinde dinleyin. Hayatınız bir dereceye kadar yalnız bir yolculuktur ancak diğer insanların önemli bir rol oynamasına izin verirseniz çok daha zengin ve daha faydalıdır. Kendi kafanızda çok derine inmek seçeneklerinizi sınırlar ve sizi yavaşlatır.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarını düzene sokman gereken bir gündesin. Önceden yaptığın bazı harcamalar gün içerisinde paraya ihtiyacın olduğu takdirde seni zorlayabilir. Tutumlu olman gerekiyor. Ailenden maddi konularda aldığın tavsiyeler, akşama doğru kafanda bu konuda bir plan oluşturmanı sağlıyor. İş yerinde daha atılgan olman gerekiyor. Çocukları olan bir Başak burcuysan onların üzerine fazla düşmen, onarda özgüven eksikliği oluşturabilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün harcamalarınıza dikkat etmeli, finansal durumunuzu kontrol edebilme gücünü kendinizde bulabilmelisiniz. Unutmayın; plan yapmak, organize etmek ve buna sahip çıkmak sizin işiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. Akşama doğru yapacağınız planlarda değişiklikler olabilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir üçlü görüşmeniz söz konusu. Bundan elde edeceğiniz kazançları yakında anlayacaksınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın tavsiyelerini dinlemek şu anda size mantıklı gibi gelse de ilerleyen günlerde bunu yaptığınıza pişman olabilirsiniz. En iyisi kendi iç sesinize kulak vermek.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sosyal hayatınızı ön plana çıkarıyor. Bugün arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşmak iyi gelecektir.Hedeflerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusal gerginliklere dikkat edin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bazı alerjiler yaşayabilirsiniz. Bugün zam alma şansınız olabilir. Bu konuda akıllı olun ve sıkı çalışmaya devam edin. Kendinize biraz daha inanın.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz. Uykunuza özen gösterin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 14' 34" R
Ay
Akrep
10° 57' 16" R
Merkür
Boğa
08° 22' 38"
Venüs
Boğa
27° 30' 56"
Mars
Koç
16° 12' 32"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 34"
Satürn
Balık
18° 11' 50"
Uranüs
Boğa
23° 35' 36"
Neptün
Balık
29° 28' 15"
Plüton
Kova
02° 01' 12"
Chiron
Koç
21° 47' 48"
Lilith
Başak
25° 43' 35"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 21/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>