Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tezatlıkları Anlamlandıramayabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 40%

Beklediğiniz bazı fonlarda geçici bir gecikme, sizi çok ihtiyaç duyulan bir satın alma işlemini ertelemeye zorlayabilir. Sakin kalmaya çalışın, strese kapılmaya değmez. Bu yalnızca bir gecikme, tamamen iptal olan bir şey yok. Paranız gelecek ve planlarınızla devam edebileceksiniz. Bu arada, kendinizi meşgul edin! Sabırlı olun!

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Dağları yerinden oynatacak bir hisle uyanabilirsin. Fiziksel enerjin ve istekliliğin çok yüksek; özgüvenin de öyle! Yaratıcı projeler zamanının büyük kısmını alabilir. Hem senin hem de çevrendekilerinin diyelim. Birilerine koçluk yapıyor veya bir konuda yardımcı oluyorsan, projeye hükmenin cezbediciliğinden kaçın.Bugün aklını besle. Şüphesiz aktif ve sosyal olmanın keyfini çıkarırken, şansınız da aynı derece çabuk sıkılacak. Bu bir Yay için klasik bir durumdur; kendinizi en iyi şekilde hissetmeniz için sürekli ve ilgi çekici bir malzeme kaynağı sağlamanız gerekecek. İlginç olduğunu düşündüğünüz veya yeni bir hobi edineceğiniz bir konu keşfedin. Zihninizi canlandırın böylece vücudunuz da daha enerjik olacak. Olaylardan uzaklaşamazsan, bunun için interneti kullan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerindeki ölü toprağı atıp havaya girmek için güzel bir gün. Böylece bir konu hakkında yeni perspektifler kazanabilirsin. Geçmişinde kalan ya da bir şey yapmanın elinden gelmediği meseleleri uzatma. Hep başın dik olsun. Telefona uzan ve bir süredir aramadığın o yakın arkadaşını ara. Belki de aradığın şey sıcak bir buluşmadır. Bazı zamanlar eski dostlarla iletişimi sürdürmenin önemini unuturuz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle aşk hayatınız canlanıyor. 21 Mart'a kadar romantik ve duygusal paylaşımlar gündeme gelecek.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların arasındaki samimiyeti anlamakta zorlanabilirsin. Geçmişte seni eleştiren insanların aynı hataların içinde bulunduğunu görmek seni şaşırtıyor. Tezatlık taşıyan olaylara karşı tahammüllü olabilirsin. Akşam karşılaşacağın bir tesadüf sana kendini iyi hissettirecek.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Adım atmakta zorlanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz yönle ilgili kararınızı netleştirmelisiniz. Beklediğiniz her an sizi tahmin ettiğinizden de geriye düşürebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkileriniz istemediğiniz kadar büyük tartışmaların gerçekleşmesine sebep olabilir. Bir şeyi söylemeden, öncesinde düşünerek karar alın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs karşıt burcunuza ilerliyor ve sizi ilişkiniz, birlikteliğiniz ve evliliğinizle ilgili konularda çok daha şanslı ve kısmetli kılıyor. Eşinizden, yakın arkadaşınızdan, ortağınızdan daha fazla destek görebilir, kurduğunuz ilişkiler adına kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gelecekteki olası hedeflerinizi düşünebilirsiniz. Hayal etmek ve hayal kurmak size iyi gelebilir. Çocukken neyi hayal ettiniz? Kim olmak istediniz? Şimdi buna yakın mısınız? Değilseniz, bu sizin için uygun mu? Bu tür şeyleri derinlemesine düşünmek için zaman ayırın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi sıkan özel durumlardan uzaklaşmalısınız. Her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. Güven ihtiyacı içindesiniz.  

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimdeki yoğunluk, güne damgasını vuracaktır. Bazı kişilerle sürekli bağlantı halinde kalmak, devamlı haberleşmek, görüşmelerde bulunmak, toplantılara katılmak için yolculuk etmek, günün ana temaları olacaktır.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parteriniz ile birlikte çok özel bir gün geçireceksiniz. Bazı nedenlerden dolayıyerinizden memnun değilsiniz ve değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz. Aile bireylerinize daha fazla zaman ayırmaya çalışın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizden yükselen aşk duygularınızı olumlu yönde kullanarak kaygılarınızdan kurtulup, sevdiğinizle sıcak diyaloglar içine girebileceğiniz bir gün. Meslek yaşantınızda fazla iyimserliğiniz nedeniyle bazen kaybediyorsunuz, ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden hiç de az değil. Yine de biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 03" R
Ay
Koç
14° 15' 37"
Merkür
Koç
20° 02' 32"
Venüs
Boğa
07° 49' 36"
Mars
Koç
03° 59' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 39' 56"
Neptün
Balık
29° 04' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 02"
Lilith
Başak
23° 57' 08"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>