Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışmalarının Karşılığını Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha yoğun duygular içerisine giriyorsunuz. Ne istediğinizi net olarak ortaya koymakta zorluk yaşamayacaksınız. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

Gelir ve gider arasında problemleri çözüme kavuşturmakta pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinizden geçenlerin hayatınıza nasıl yansıdığını düşünebilirsiniz. Hırs ve öfke insani duygulardır fakat bunlara sınır koymak yine iradeyle ilgilidir. Bugün iradenizi ortaya koyamadığınız durumların kendinizce telafisini yapmayı planlayabilir ve içsel bir değişime gidebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunun insanları için pratik ve detaycı yaklaşımlarının öne çıkabileceği bir gün olabilir. Mantıklı kararlar almak ve detayları gözden kaçırmamak önemli olacaktır. İletişim konularında başarılı olabilir, sevdiklerinizle derin ve anlamlı sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve içsel dengenizi korumak için gerekli adımları atmayı ihmal etmeyin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretmekten ve çalışmaktan asla uzak duran biri olmadın. Şimdi çalışmalarının karşılığını alacağın bir süreç başlıyor. Özellikle bugün alacağın teklifleri mutlaka değerlendirmeye almanda fayda var. Kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan, her kafadan bir ses çıkması, ne yapacağını şaşırmana neden olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uyumlu olduğunuz kişilerle paylaşımlarınız artabilir. Bunun getirdiği güven ve rahatlık kendinizi ve fikirlerinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacaktır. Bugün ortaklı girişimleri planlamak, yeni hedefler belirlemek adına şansınız yüksek olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Tartışmalar yaşayabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi dengeleriniz kontrolsüz bir harcamanız sonucu biraz bozulabilir. Bugünlerde aldıklarınıza ve verdiklerinize çok dikkat etmelisiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karar vermek için aceleci olma. Etrafında olan biteni yargılamak için hızlı karar almamalısın bugün. Bazı şeylerin gerçek yüzünü görmen biraz uzun zaman alabilir. O yüzden ne kendini ne de etrafındaki insanları üzmemek için ani hareketlerden kaçınmalısın.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün para veya işle ilgili bir gelişme olabilir. Ayrıca bazı değerlerinizi ve hatta kendinizi savunmak için güçlü bir ihtiyaç hissettiğiniz bir durum olabilir. Eski bir sorun hakkında size yeni bir bakış açısı kazandıracak ipuçlarını arayın ancak ortalıkta dolaşan yanlış bilgilere karşı da dikkatli olun. Şimdi paranız ve değer verdiğiniz şeyler konusunda oldukça duygusal olabileceğiniz ihtimalini göz önünde bulundurun. İşleri mümkün olduğu kadar basit tutun ve ayrıntılarla daha objektif bir çerçeveye sahip olduğunuzda ilgilenin ancak, şimdi ortaya çıkan şeylere özellikle dikkat edin çünkü bunlar, hayatınıza daha fazla denge getirmek için ne yapmanız gerektiğine dair bazı ipuçları verebilir.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde şan, şöhret ve yıldızlaşma ile yaşadığın yenilenen içsel temizlik sayesinde bazen veda edip acılardan kurtulabilmelisin. Ayrıca her ne yaşarsan yaşa işine ve ailene eşit derecede vakit ayırmalısın.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlarla ilgili önemli kararlar alırken sakim kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmamalısınız. İşinizle ilgili biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret veren arkadaşlarınızın görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Maddi anlamda umduğunuz hedeflere ulaşamamak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>