Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Plan Yapmaktan Vazgeçme Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 50%

Sevdiğiniz biri bugün sizinle kavga etmeye çalışıyor gibi görünebilir. Sizi sinir eden bir "önce ben davranışı" söz konusu olabilir. Rakibinizin hemen yanıldığını varsaymayın. Ortaya çıkan her çatışmada öğrenilmesi gereken değerli bir ders var. Her anlaşmazlığı kendiniz hakkında bir şeyler öğrenme fırsatı olarak görün.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

İstediğin her şeye tıpkı bir köpekbalığı gibi odaklanma yeteneğin var. Tutkun devreye girdiğinde, hiçbir şey seni hedefine ulaşmaktan alıkoyamıyor. İstek gücün, gerçekten kuvvetli bir güç. Asıl zorluk, şu anda bu arzuyu doğru yöne kanalize etmek. Bugün, kovaladığın o şeyin veya kişinin gerçekten sağlıklı bir seçim mi olduğunu sorgula, çünkü bir fanteziye kapılmış gidiyor da olabilirsin.Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geliştirmek istediğiniz şeylerin bir listesini yapabilirsiniz. Görünüşünüzün belirli yönlerini değiştirmeye karar verebilirsiniz. Belki yeni bir imajı kabul etmeye hazırsınızdır. Yeni bir dolaba yatırım yapmanın zamanıdır. Ya da fiziksel olarak daha uygun hale gelmekle ilgileniyor olabilirsiniz. Spor salonuna bir gezi yapabilir ve ağırlık kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ya da iyi bir koşu ya da yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda uzun vadeli kişisel projeler başlatmakta zorlandını. Bugün hedeflerinize ulaşmak için kritik bir başlangıç noktasıdır. Belki de bu alanda bir karışıklık veya gecikme olmuştur. Dünyanın mevcut durumu göz önüne alındığında, bu sürpriz değil. Fakat işler birdenbire daha netleşiyor.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrının zorlandığı bir güne uyanmış olabilirsin. Evinde yalnız kalmak ve kafa dinlemek istesen de telefonunun bildirimleri ve komşularından gelen ses seni epey yoracak gibi. Üzerindeki yersiz stresinin sebebi yapmak için hevesli olduğun ama yapamadığın planların olabilir. Kendini bu konuda kasıp germektense yeni planlar ile önünü açmak senin için daha iyi bir hamle olacaktır.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinizin sesine kulak verin o sizi doğru bir yöne götürecektir. Aradığınız güç asıl içinizde. Kendinizin farkında olun ve harekete geçin.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Geleceğinizle ilgili beklentiler gününüzü etkileyebilir. Zihinsel açıdan heyecanlı ve yararlı bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Dağınık enerjiler içinde duygusal karışıklık yaşayabilirsiniz. Dernekte yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun zamanlar var.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne arkadaşlarınızdan destek alarak, çok daha yumuşak ve sevgi dolu bir şekilde başlıyorsunuz. Akşama doğru çocuklar, ev, işler nedeniyle kendinizi biraz sıkışmış hissedebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yaşamınız açısından hareketli bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Neşeli ve dışa dönük mizacınızla dikkat çekebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın tavsiyelerini dinlemek şu anda size mantıklı gibi gelse de ilerleyen günlerde bunu yaptığınıza pişman olabilirsiniz. En iyisi kendi iç sesinize kulak vermek.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün.Arkadaşlarınızla duygularınızı ve düşüncelerini paylaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Hedeflerinizi ve ideallerinizi gözden geçirmenin tam sırası.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar eşiniz yavaşça ilginizi kaybediyor ve bunu hissedebiliyorsunuz. Çünkü onlar için sevdikleri bazı şeyleri yapmayı bıraktınız..

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey sevgi desteği.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 56' 56" R
Ay
Akrep
07° 11' 11" R
Merkür
Boğa
07° 55' 24"
Venüs
Boğa
27° 08' 23"
Mars
Koç
15° 58' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 15"
Satürn
Balık
18° 10' 43"
Uranüs
Boğa
23° 34' 32"
Neptün
Balık
29° 27' 51"
Plüton
Kova
02° 01' 21"
Chiron
Koç
21° 46' 55"
Lilith
Başak
25° 41' 33"
True Node
Koç
14° 53' 49"
Son Güncelleme : 21/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>