Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İletişime Önem Vermen Gerekiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu gece ufukta güneşin batışını seyrederken ve pembeden mora dönüşen bulutları izlerken günü gözden geçirin. Başınızı kalbinize hapsedin ve ikisinin de beraber hareket ettiğinden emin olun. Günün duygu ve düşünce kalıplarının davranışlarınızı nasıl etkilediğini düşünün. Yaptıklarınızın rasyonel zihninizin mi yoksa değişken ruh halinizin sonucu mu olduğuna karar verin.

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. Bu normalde sizin için basit birolsa da bugün biraz çaba sarfetmeyi gerektirebilir. Üstesinden gelmeyi istediğiniz şeylere ve o rüyaları gerçeğe dönüştürmek için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak için ilk adım olarak onları kağıda dökebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fikirlerinizi kimseye zorlamayın. Birisi size hemen ele alınması gereken bir sorun getirdiğinde tarafsızlığı korumak önemlidir. Anahtar, bir duruma tepki vermek yerine hareket etmektir. Bir şey hakkında haklı olduğunuzu biliyorsanız, kendinize saklayın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzakta yaşayan bir Başak burcuysan, bugün onlardan alacağın bir mesaj moralini yükseltiyor. Yalnız bir şekilde yaşamayı sevsen de senin de motivasyona ihtiyacın var. Kardeşinle birkaç saat sohbet etme şansı yakalarsan bunu kaçırmamalısın. Bu tatlı sohbet seni rahatlatabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan ortak alanlarının olduğu hoş birisi ile tanışabilirsin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi inciten olayları tekrar düşünebilirsiniz. Bunları tekrar hatırlayarak kendinizi üzmeyin. Yalanını yakaladığınız birinin düzeleceğini düşünmek ya da yeniden kusursuzca güvenmek sizin inancınızı zedeleyebilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışma arasında kalabilirsiniz. Bu durum güne gergin başlamanıza neden olabilir. Ailenizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözüm bulamadığınız konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içindeki yapıcı enerjiler olayları daha rahat atlatmanıza yardımcı olacaktır.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızı ilgilendiren konularda özgürce kararlar almak isteyebilirsiniz. Günlük insanlarla olan iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim kurma konusunda mücadele, soğukluk ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilir, kendiniz de bizzat mesafe koyabilirsiniz. Keskin sınırlar çizmeden önemli paylaşımlarınızı bir diğer güne ertelemeniz gereken bugün, planlanan yolculuklar, eğitimler ve doktorlar, öğretmenlerle ilgili konularda geçici sorunlar yaşayabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjiniz geçtiğimiz günlere kıyasla daha düşük. Bu yüzden de fazla samimi olmadığınız insanlarla iletişime geçmek sizi ekstra zorluyor. Kendi çevrenizle sınırlı kalmanız size daha iyi gelecek.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlayan Ay rüyalarınıza, psikolojinize ve bilinç altınıza vurgu yapıyor. Sıra dışı rüyalar görebilir, kendinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz.İnsanlardan uzaklaşıp yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Spiritüel yönünüzü güçlendirecek aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar şans sizi takip ediyor. Bugün Aslan burcundan birileri ile flörtleşmek için uygun bir gün. Bugün meslektaşlarınızdan veya patronlarınızdan biri yaptığınız ve bildirmediğiniz bir hatayı öğrenebilir. Hazırlıklı olun.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 30' 59" R
Ay
Akrep
14° 29' 09" R
Merkür
Boğa
08° 48' 12"
Venüs
Boğa
27° 51' 56"
Mars
Koç
16° 25' 29"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 36"
Satürn
Balık
18° 12' 53"
Uranüs
Boğa
23° 36' 35"
Neptün
Balık
29° 28' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 03"
Chiron
Koç
21° 48' 38"
Lilith
Başak
25° 45' 29"
True Node
Koç
14° 51' 27"
Son Güncelleme : 22/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>