Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Öneriye İhtiyacın Var Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve dışadönük ve çekici hissediyorsunuz. Arkadaşlarınız, komşularınız ve hatta yabancılar ne kadar iyi göründüğünüzü söyleyebilir. İnsani iletişimleriniz sıcak, bilgilendirici ve destekleyici, bugün kurulan her türlü ilişki de güçlü bir kimlikte olacak. Sevgilinizle bu gece için bir buluşma planlayabilirseniz, ondan özellikle istekli ve tatmin edici geri dönüşler alabilirsiniz. İyi günler.

Çalıştığın yerde biraz sıkılıyor musunuz? Bacaklarınızı uzatmak için yeterli alanın var mı, kollarınızı uzatın, ve evet, nefes alın. Eğer alan yeterli ise, boğucu olan şey işiniz olabilir mi? Belki de çok rutin veya kısıtlayıcı olmaya başladı? Bunu düşünmek iyi olur. Ve fiziksel sağlığınızı da unutmayın. Hiç kimse şekilsiz bir vücuttan istediği verimi alamaz.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Ağır ve temkinli ol. Günün enerjisine bakılırsa acele etmek seni hiçbir yere götürmeyecek. Dahası, bu tavrın seni hatalara daha açık hale getirecek ve geride tamamlanmamış işler bırakacak. Yapılacaklar listeni hazırla ve her birini teker teker gerçekleştir. Hepsini bitiremesen bile, hiç olmazsa yaptığını tam yapmış olursun.Özgürlüğün sizin için çok önemli olduğunu ve bir süredir sizi aşağı çeken bir durumdan kurtulmaya çalışıtğınızı fark edebilirsiniz. Çocukluğunuzdan beri sürdürdüğünüz bir rol var. Ailevi durumunuz bir savunma mekanizması olarak bu şekilde davranmanızı gerektiriyor ve başka ne şekilde davranabileceğinizi de bilmiyorsunuz. Kendinize yeni bir rol biçmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başvuru süreçleriniz tamamlanabilir, görüşmeleriniz sonuçlanabilir,ve eğitim bağlantılı imzalar atabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plüton, toprak burcunda geri gitmeye başlıyor. Karasızlık yaşayacağın bir gün olabilir. Kariyer evinde bir yol ayrımı içindeysen fikrine değer verdiğin büyüklerinden yardım isteyebilirsin.  Bugün beklemediğin sorunlarla karşılaşabilirsin. Zıt karakterde olan kişilerin sana olan ilgisine maruz kalabilirsin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde belirsiz bir öfke taşıyorsunuz. Hedeflerinizden uzak kalmanız motivasyonunuzu düşürüyor. Bir hedefiniz yokmuş gibi hissettiğiniz anlarda hiçbir şeyin her zaman net bir şekilde ilerlemediğini kendinize hatırlatmalı ve fayda görüp fayda sağladığınız işlerinize daha çok asılmalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz haberlerde gecikmeler yaşanabilir. Akşama doğru keşfetmek ve seyahat etmek için içgüdüsel istek hissedebilirsiniz. Zihinsel aktiviteleriniz daha fazla olabilir. İlişkilerinize canlılık gelebilir. Gün içinde alacağınız kararları akşam saatlerine ötelemeniz sizin için iyi olacaktır.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal hissedebilir ve herkese yardım etmek isteyebilirsiniz. Kendinizle yarıştığınız konularda iç potansiyelinizi görmeye biraz daha yaklaşabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi durumunuz, eskiye ait borçlar, beklenmedik ortaya çıkan yeni maddi problemlerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple iyi bir mali planlama yapmanız gerekmekte. Aynı hafta baş bölgesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Migren, baş ağrıları, kesici delici aletlerle ilgili kazalar ve genel olarak yaşamınızı tehlikeye sokacak riskli hareketlerden (örneğin hızlı araba kullanmak, madde kullanımı vb.) kesinlikle uzak durmanız gerekmekte. Çünkü bu yeniay haftası ölüm, yaşamsal tehlikeler ve ölüm ötesi konular evinizde gerçekleşirken, sizin bedeninize ve ruhunuza daha iyi bakmanız ve kendinizi daha fazla korumanız gerekiyor. Aynı süreçte aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önünüzde ne varsa başarmak için gereken güveni ve fiziksel enerjiyi hissediyorsunuz. Genel olarak bu sizi, yerinizde otururken bile işinizde muazzam adımlar atmanız için harika bir konuma getirir. Hiçbir şeyden korkmayın ama kendinizi de güvende tutun!

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalısınız..

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sorumluluk duygunuz oldukça yoğunlaşabilir. Ancak, gerçekçi bir bakış açısı ve mantıklı yaklaşımlar benimsemezseniz, gün içindeki etkiler, görevlerinize uğraşırken bazı şeyleri açık olarak görmenizi engelleyebilirler.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan güveniniz azalmaya başladı. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen göstermelisiniz ve önceliklerinize odaklanmalısınız. Hayatınızda olan her şeyi çok düşünüyorsunuz ve kendinizi strese sokuyorsunuz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından iletişimle ilgili konularda bugün biraz daha dikkatli davranmanız, saatlere, randevu ve programlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Görüşme ve ziyaretler gün boyu tempolu geçen bir gündeme işaret ediyor.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 40' 45" R
Ay
Yengeç
23° 42' 36" R
Merkür
Koç
26° 43' 54"
Venüs
Boğa
16° 34' 55"
Mars
Koç
09° 26' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 55' 45"
Satürn
Balık
17° 35' 56"
Uranüs
Boğa
23° 04' 42"
Neptün
Balık
29° 15' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 20' 56"
Lilith
Başak
24° 44' 28"
True Node
Koç
14° 57' 20"
Son Güncelleme : 13/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>