Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sakin bir Gün Geçiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 90%

Son birkaç ay boyunca attığınız adımlara rağmen, en değerli hedeflerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe etmeye başladığınızda kısa bir süre sonra bir çöküş yaşayabilirsiniz. Bazı beklenmedik engeller ortaya çıkmış olabilir, ancak bu tür şeylerin sizi daha önce durdurmasına asla izin vermediniz. Şimdi de bu tuzağa düşmeyin. Kendinizi hazırlayın, yöntemlerinizi yeniden değerlendirin ve işe koyulun. Başaracaksınız

Aksiyona geçtiğiniz sürece bugün başarı elde edebilirsiniz. İnsanların üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gücünüzün enerji dolu düzensiz patlamalarla hareket edeceğini dek edebilirsiniz, bu yüzden bu durumu kendi yararınıza kullanın. Mantıklı kararlar vermeye çalışın, böylece işler tereyağından kıl çeker gibi hallolacak. Ne yaparsanız yapın, pes etmeyın.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Duyguların genel olarak ortada; yani kendini gösteriyor. Normalde hassassındır ve çevrendeki enerjiyi bir sünger gibi emersin. Bugün olumsuz enerjileri içine çekmemeye gayret et. Çevrendekiler biraz stresli olabilir; malum bazı zorluklarla karşılaşmakta olabilirler. Korkularını veya öfkelerini empati yoluyla sezebilirsin. Kendine bir uyum baloncuğu yarat. Yumuşak müzikler çal. Işıkları da hafiflet ve hoş bir ortamda vakit geçir.Bugün, beklediğin bütün cevapları aldığını zannetme hemen; çünkü hala cevaplanmayanlar mevcut. Cevapları açıkça bilmediğini söylersen, insanlar sana çok daha fazla saygı duyacaktır. Eğer doğru şeyi bildiğinden emin değilsen, iddialı ifadeler kullanma. Durum hakkında net bir değerlendirmeye varacak kadar elindeki verileri irdeleyememiş olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uyum sağlama yetenekleriniz test edilebilir, bu yüzden hız treninde bir tur atmaya hazır olun. Diğerlerininin işleri daha üst bir seviyeye taşımalarını ve çok fazla belli meselelerin yüzeyselliğine takılmamalarını sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bugünün duygusal savaşlarıyla başa çıkmak kolay olmayabilir ancak üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Karşılaştığınız her durumda eğlence ve neşeyi elden bırakmayın.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla aktiviteler yapabilir, sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, yetenekleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Geleceğe dair yaratıcı fikir ve projeler zihninizde yer edinebilir.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içinin yorgunluğunu atmak, sakin bir gün geçirmek istiyorsun. Uyandığında gelen bir telefon, gününün daha güzel geçmesini sağlayacak. Yaşam alanınla ilgili değişiklikler gündemine gelebilir. Masraflarının artacak olmasından dolayı bir süreliğine bu düşünceni ertelemek isteyebilirsin. Akşam saatlerinde dişlerindeki hassasiyet artacak.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek istiyorsunuz. Partnerinizle yakınlaşmanız sorunlarınızı birlikte değerlendirme noktasında sizi birleştirecektir. Birbirinize karşı açık ve adil olduğunda günün mutlusu siz olabilirsi

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırın.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız bir takım haberler sizi oldukça rahatlatabilir. Küs olduğunuz birisi ile barışabilir, uzun zamandır görmediğiniz özlediğiniz kişileri görebilirsiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pek çok insan yeteneklerinizden yararlanmak isteyebileceğinden, sosyal etkinlikler veya grup etkinlikleri bugün yorucu olabilir. Nazik, uzlaşmacı doğanız herkesi mutlu etmeye çalışmanıza neden olabilir, ancak bu gerçekçi değil. Ne yapılacağını umursamama noktasına kadar kendinizi strese sokabilirsiniz. Ne yapmayı taahhüt ettiğiniz konusunda mantıklı olun.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin ve araştırmacı yapınızı daha da derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün, ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir, dikkatli olun.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve bunu hissedebiliyorsunuz. Bugünyerinizde çok büyük başarılara imza atacaksınız. Görmezden gelmeyi tercih edeceğiniz şeylere odaklanmak zorunda kalacaksınız.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Canayakın tavırlarınızla çevrenizi bir anda etkiniz altına alabiliyorsunuz. Bugün toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, duygusal değişime açık olmanızdan dolayı, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 38' 23" R
Ay
İkizler
25° 56' 10" R
Merkür
Koç
24° 28' 31"
Venüs
Boğa
13° 59' 00"
Mars
Koç
07° 49' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 53"
Satürn
Balık
17° 26' 30"
Uranüs
Boğa
22° 57' 20"
Neptün
Balık
29° 12' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 15"
Lilith
Başak
24° 30' 25"
True Node
Koç
15° 07' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>