Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yapıcısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk konularında güzel değişimler kapıda. Eğer ilişkinde canını sıkan mevzular varsa bu konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Eğer bir ilişkin yoksa ilgini çokça çekecek yeni bir insan ile tanışabilirsin.

Harika fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için güzel bir gün. İş yeriniz için yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz. Bugün planlarınızı meslektaşlarınızla veya çalışanlarınızla paylaşmalısınız. Geleceğin neler getirebileceğini görebilen kişi siz olabilirsiniz. Belki başkalarının göremediği şeyleri hayal edebilirsiniz. Şirketin başarılı olması için hangi yöne gitmesi gerektiği konusunda net bir fikriniz olabilir. Öyleyse bugün konuşun!

Maddi kararlar alırken kendi isteklerine göre hareket etmek isteyeceksin bugün. Bu durum çevrendeki insanlarla aranda bazı fikir ayrılıkları oluşturabilir. Ancak her ne karar alırsan al kendi isteklerinin önemsiz olduğunu düşünme bugün.

Daha fazla su tüketmek ve yediklerine özen göstermek sana kendini daha iyi hissettirecek. İşlenmiş gıdalardan uzak durmak ve kendin için yemek yapmak, hem zihnini boşaltmada hem de vücudunun ihtiyacı olan besinleri almasında faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına karşı hataların olduysa bunları düzeltmek için iyi bir gündesin. Yaptığın yanlışları kabullenmek ve bunları telafi etmeye çalışmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Kaos ortamını düzeltmek sana düşebilir bugün.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün sosyal durumlarla alakalı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Değişimlere uyum sağlamayı başaran bir kişi olduğunuz için olaylara daha sakin bir şekilde yaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Ancak diğer insanların sizin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yara aldığın konularda dik bir duruş göstereceğin bir gün. Elinde olmadan bazı insanları kırmış ya da üzmüş olabilirsin, ancak telafi etmek için elinden geleni yapabilirsin. Uzaklardan gelen haberler eski dostlardan ya da ilişkinden bahsedebilirler. Kin ve düşmanlığınortamında son bulması gerektiğini düşüneceksin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık konusunda seçici olabilirsiniz. Bunu her zaman yapamıyor oluşunuzun altında yatan nedeni bulmak rahat hissetmediğiniz ilişkilerde mümkün olabilir. Minnet ve fedakarlık duygusunun sömürülmediğinden emin olduğunuz her yerde mutlu olabilirsiniz, bunun haricindekilere karşı duruşunuzu belli edin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Finansal işlerinizde değişimler olabilir. Bankadaki paralarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ani kararlar gündeminizi karıştırabilir. Duygusal konularda sıkıntı hissedebilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Titiz çalışmanız ve başarılarınız hali hazırdaarkadaşlarınızı kıskandırıyor olabilir, gireceğiniz polemikleri alehinize kullanmak için etrafınızda hazır bekleyen kişiler olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyler için önlem almak, önden davranmak ve daha dikkatli olmak bugün senin doğanda olacak. Senden yardım istenmemesine rağmen kolları sıvamak gibi hareketlere girebilirsin. Çevrene destek olmak isteyebilirsin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı duygusal yükleri serbest bırakmaya hazır olun! Siz isteseniz de istemeseniz de bazı eski defterler açılıyor ve yok saydığınız bazı şeylerle yüzleşmek zorunda kalıyorsunuz. Geçmişte mücadele ettiğiniz zor bir olay olabilir ve bunu hatırlatacak bir şeyler yaşasanız dahi artık bu olayın hissettirdiklerinden özgürleşmeye hazırsınız. Kaçmak yerine ne hissettiğinizi belirlemeye çalışmak, özellikle kimliğinizin bir parçası gibi hissediyorsa korkutucu olabilir ancak yaptığı tek şey sizi gittiğiniz her yerde acı taşımaya zorlamaktır. Hikâyenizi daha olumlu bir şekilde yeniden yazmak sorun değil. Kendinize daha fazla üzüntü yaratmamak adına artık geçmişle vedalaşma vakti.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda tereddütleriniz var. Merkür’ün geri gitmesi yüzünden kafanız bir hayli karışık. İş konusunda aceleci davranmamalı ve yeni oluşumlara karşı dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün beslenmenize dikkat edin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: İnsanlık olarak bilincimiz her geçen gün evriliyor. Değişiyoruz, gelişiyoruz. Duyduklarımız, okuduklarımız ve deneyimlerimiz varlığımıza bambaşka boyutlar kazandırıyor. “Yeni başlangıçlara cesaretle adım atmanın yolu: Yaşam amacını keşfetmek”

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 54' 54" R
Ay
Terazi
29° 29' 53" R
Merkür
Koç
16° 08' 18"
Venüs
Koç
22° 44' 59"
Mars
Balık
24° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 15"
Satürn
Balık
15° 57' 44"
Uranüs
Boğa
21° 58' 08"
Neptün
Balık
28° 41' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 34"
Lilith
Başak
22° 35' 42"
True Node
Koç
15° 38' 47"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>