Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düzenlisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

İşler bugün sizin için bir şekilde küçük bir zirveye ulaşıyor. Kendinizi sevme konusunda neler yapabileceğinizi düşünmeye biraz zaman ayırın. Çevrenizdeki kolektif ihtiyaçları çok düşünmekten kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Unutmayın, fikirlerinizi ve değerlerinizi dünyaya duyurmak bu alışkanlıkları edinene kadar hiçbir şey ifade etmeyecek.

Bugün yapacak çok şeyiniz olabilir. Grup halindeyken, doğuştan bir lidersiniz ve bu en büyük yeteneklerinizden biri. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, becerilerinizi yoldan çıkmış kişileri yeniden yola getirmeye çalışmak için rağbet görecek. Yine de, çalıştığınız yer için büyük bir değer olan birisinin özgünlüğünü yok etmemeye dikkat etmelisiniz.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Farklı farklı hayallerin ve rüyaların kafanda dönüp duracağı ilginç bir gün. Bazılar geçmişten anılar veya anımsamalar. Ayrıca etkilendiğini insanların fotoğraflarına bakarken de bulabilirsin kendini. Bütün bunlar ne istediğin ve kimle olmak istediğine dair içgüdüsel yansımalar. Yıllar öncesinden olaylar aklına gelirse şaşırma. Günün enerjisi böyle şeylere sürükleyecektir.Bugün size engel olduğunu hissettiğiniz her türlü kapıyı zorla açın. Bunu başarmanız için çok büyük bir çaba sarfetmeniz bile gerekmeyebilir. Bugün yapmanız gereken, daha esnek bir yaklaşım benimsemek ve gruplarla savaşmak yerine onlarla dayanışmaya girmek. Kendinizi etrafınızdaki insanlara açtığınızda göreceksiniz ki meğer sizin gibi o kapıyı zorlayan niceleri varmış!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tanışacağın insanlar sayesinde hayatında ummadığın yeniliklerle karşılaşabilirsin. İlgini çekecek her şeye zaman ayırmaya özen göstermelisin. Bu sayede kendini geliştirmek için daha çok şans yaratacaksın.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda başkalarının beklentilerine boyun eğebilecek bir ruh halinde değilsiniz. Kendi isteklerinizi önceliklendirmenin, başkaları için değil kendiniz için yaşamanın yanlış bir tarafı yok. Yeter ki bu konuda ölçüyü kaçırmayın.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda kendini güçlü hissetmek istiyorsun. Bu yüzden harcamalarını belirli bir düzende gerçekleştireceksin. Ay, toprak burcunda hareket ediyor. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin söylediklerini yanlış anlaman, tartışmalara yol açabilir. Sosyal medyanda geniş çaplı bir temizlik yapmak isteyebilirsin. Rahatsız olduğun ortamlardan kaçınacaksın.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda üstlerinize rest çekebilirsiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat edin. Bağışıklığınız düşükse ve kendinizi yorgun hissediyorsanız biraz daha kendinizle ilgilenmelisiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinizi farklı bir enerji ile ortaya koyabilirsiniz. Sonradan çabalamaktansa harekete geçmelisiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

3 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuzdaki düzelmeler sizi yatırım veya yüklü harcama yapmak gibi bir ikileme götürebilir. Ev hayatının getirdiği görevler veyahut bir davet tarafından meşgul edilebilirsiniz. Çok fazla zaman harcadığınız bazı konularda daha pratik çözümler üretmeye çalışmalısınız. Aşk hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler olsa da bazı şeyler tek taraflı olmayacağınızı fark edeceksiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların üstesinden gelebilmek için bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Çevrenizle birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

: Aşk ve ilişkiler odak noktanızda olacak. Mantığınızla birlikte iç sesinize de kulak vererek bazı adımlar atabilirsiniz. İlişkinize daha fazla sorumluluk duygusuyla yaklaşın, duygularınızı da saklamayın.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 52" R
Ay
Aslan
23° 24' 06" R
Merkür
Koç
29° 33' 01"
Venüs
Boğa
19° 32' 18"
Mars
Koç
11° 16' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 46"
Satürn
Balık
17° 46' 16"
Uranüs
Boğa
23° 13' 04"
Neptün
Balık
29° 19' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 24"
Lilith
Başak
25° 00' 27"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>