Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın sizin için yaptığı planlar karşısında şaşırabilirsin bugün. Karşına çıkan imkanı değerlendirip onunla daha fazla zaman geçirmek ilişkinizin boyut değiştirmesine sebep olabilir. Aşk sana mutluluk getirebilir.

İş ortamınız sizden memnun, fakat bu memnuniyet tek taraflı gibi görünüyor. Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir. İş yaşamınızdaki yükselişinizi sürdürüyorsunuz.

Attığın adımlara güvenmek ve sebat etmek önemli bir konu olabilir. Bugün maddi açıdan kendini bu tür konularda ileriye odaklaman gerekecek. Çabalarına devam etmen bugün önemli olabilir.

Gün içinde enerjini toplamak için sık sık dinlenmeye ihtiyaç duyman olası. Egzersiz programına biraz ara vermek sana yardımcı olacak o yüzden. Biraz dinlenmek ve rahat bir gün geçirmek iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini duygusal olarak hassas hissedebilirsin belki ama tepkilerinde aşırı olmaman en iyisi. Kendi içinde yaşadıklarını dışarıya hissettirmemek, insanlarla ilişkilerini korumana yardımcı olabilir. Stresten arınmak önceliğin olabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün ruh haliniz biraz değişkenlik gösterebilir. Özellikle bir konuya ya da bir işe odaklanma konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Bu yüzden günlük sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra bugün kendinize dinlenmek için fırsat tanıyın. İç sesinizi dinleyerek geleceğe dair planlama yapmanın ve kendinizle başbaşa kalmanın tam zamanı!

3 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin güçlü. Karşılaşabileceğin sorunları önceden tahmin edeceksin. Eğitim ya dahayatınla ilgili önüne yeni fırsatlar gelebilir. Düşünmeden adım atmayı tercih etmeyebilir, güvendiğin insanlardan fikir almak isteyebilirsin. Eğer kirada oturan bir Başak burcuysan, ev sahibi ile yaşayacağın anlaşmazlıklar, seni taşınmak zorunda bırakabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızladışında programlar yapabilirsiniz. Farklı konulardan ve insanlardan bahsetmek, bu konuda çok fazla bilgiyi açığa çıkarabilir. Dedikodu ve ithamlara sebebiyet vermemelisiniz. Güne, hayatınızı pratik hale getirecek konular sığdırmaya çalışın.

3 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında karışık durumlar, belirsizlikler ve şanssızlık gündeme gelebilir. Daha sabırlı davranın. Öğle sonrasında hareket imkanınız daha yüksek olacak.

3 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı aktiviteleri yapmak ve ev içinde olmaktan sıkılmış bir haliniz vardı. Bugün sanatsal aktivite, sergi gibi etkinliklere katılmak için uygun bir gün.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Başak, karşıt burcunuz Başak. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

3 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinde veya sorumlulukları paylaştığınız bir kişi bugün kafanızı karıştırıyor olabilir. Size tam olarak doğru olmayan bilgiler verebilir veya garip şekillerde hareket edebilirler ve garip ruh halleri muhtemelen birlikte çalışmayı zorlaştıracaktır. Anlamaya çalışın, ancak söylediklerine hemen güvenmek yerine tekrar kontrol edin, özellikle birlikte yaptığınız şeyle ilgiliyse. İşleri onların sözüne bırakmayarak kendinize çok zaman ve emek kazandırabilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Fakat size yakın kişiler, işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyorlar. Başarılı girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek.

3 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ve etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz çok daha iyi. Fazla eleştirel tavrınız ise sorunlara yol açabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Aşkla sosyal yaşantınız iç içe girebilir. Bu durumdan sevdiğiniz hiç hoşnut kalmayabilir ve sizi kırılabilir. Kendinize fazla zaman ayırmalısınız.

3 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 27" R
Ay
Başak
14° 26' 24"
Merkür
Koç
17° 19' 59"
Venüs
Koç
18° 04' 58"
Mars
Balık
21° 37' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 06"
Satürn
Balık
15° 35' 46"
Uranüs
Boğa
21° 45' 33"
Neptün
Balık
28° 34' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 23"
Lilith
Başak
22° 10' 31"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>