Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz

Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsrif oluşunuz. Ama para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberleriniz olacak.

Dönüp aldığınız bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor. Bu bilgi sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz biraz buruk. Çünkü yakında çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı uzaklara uğurlayacaksınız. Kendi adınıza duyduğunuz üzüntü onun adına sevince dönüşemiyor. Çünkü onun bazı zorunluluklarla yarı istekli gittiğini biliyorsunuz. Sizi şu günlerde küçük bir sürpriz bekliyor. Sürprizin geldiği yer çok sevinmenize yol açabilir.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:19 itibariyle burcunuzda sondördün fazı gerçekleşecek. İç dünyanızdaki özgür hareket etme, hayatınızı kendinizce şekillendirme arzusu bir hayli yoğunlaşır. Ancak dış dünyadaki şartlar, zorluklar veya sizin kendi içinizdeki mükemmellik çıtanızın yüksekliği bütün bunları düzene koyabilmeniz, gerçekleştirmeniz anlamında zorlayıcıdır. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlığı, titizlikle bir çok konuyu gözden geçirmemize neden olur. Bir yanıyla kişisel ihtiyaçlarımızı elde etmeye yöneliriz, diğer yanıyla başkalarını düşünürüz. Bu çelişki bizi yorabilir. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığı oluşacak. Bu görünüm, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümünde, hayatı ele alış biçiminize göre planlarınızı gözden geçirerek günü olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sevinçten havalara uçacaksın! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. İş hayatında alacağın destekleri bugün bir organizasyon ile taçlandırıyorsun. İletişim araçlarında yaşanabilecek aksaklıklara karşı arkadaşlarınla plan yapma işini son güne bırakmamanı öneririm. Gün içerisinde uzun zamandır görüşmediğin kalabalık arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Eğer uzun zamandır annenden uzak kaldıysan onunla bir araya gelmek için hemen bir uçak bileti almak isteyebilirsin. Yeni bir ilişkinin içinde isen ani bir kararla karşı tarafın ailesi ile tanışmak gibi gelişmeler oluşabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haber karşısında sevinç çığlıkları atacaksın. Hız bugün ön planda hem kendine özel bir bakım uygulamak hem de aynı zamanda alışveriş yapmak gibi koşturmaların içinde olacaksın.

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar isteğiniz doğrultuda gelişmesine rağmen tatmin olmayabilirsiniz. Büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmalı, sakin ve sabırlı davranmalısınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Öğlen saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Kendinizi incinmiş hissedebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda detaylara girmeyin. Dengede kalmaya çalışın. Bedene ait konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenize karşı sahip olduğunuz sorumlulukların bilincindesiniz. Bunları çekinmeden yerine getirmeniz günün ana konusu olacak gibi.

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir devam eden küslükler çözülebilir. Kendinizi ifade ederken duygusal kontrol önemli. Gün içinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma arzunuz yoğun olabilir. Kısa molalar iyi gelir.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat ederken yıldız gibi parlayacaksınız. Detoks yapmak, cilt bakımı yaptırmak, güzelliğinize odaklanmak için harika bir hafta sonuna adım atarsınız. İkili ilişkilerinizde uyum, ahenk duyguları hakim olur. Sevdiklerinize faydalı olmak için elinizden geleni yaparsınız.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde ihmal, dalgınlık ve unutkanlığa daha çok dikkat etmelisiniz, kendinizi korumayı ihmal etmemelisiniz. Öğle sonrasında ise Ay burcunuza ilerliyor ve hayatınızın kontrolü ve gücü daha fazla elinizde olabilir.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>