Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararların Önemli? Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Her şey yolunda gidiyor. Kendinizden ve kararlarınızdan emin olun. İçinizdeki parıltının dışarıya yayılmasına izin verin ve verecek çok sevginiz olduğunu insanlara gösterin. Tavsiye ettiğiniz şeyleri kendiniz uygulayın. Etrafınızdaki insanlara olmalarını söylediğiniz şeyin tam tersi şekilde davranırsanız saygınlığınızı yitirirsiniz. Başkalarının enerjisinden faydalanmaya çalışmak yerine, kendi içinizdeki gücü hissedin.

Elinizdeki görevlere odaklanmak için kendinizi arkadaşlarınızı cesaretlendirmeniz gerekebilir. Havadaki enerji insanları etrafta dolanıp dalga geçmesi ve şakalar yapması konusunda kandırabilir. Pozitif ve sıcak enerji iyi bir şeydir, ancak işlerin de hallolması gerekiyor! Lider olan sizseniz, diğerlerini yönlendirici bazı yollarla motive etmeye çalışın. Onlara ne kadar iyi biryaptıklarını ve bir sonraki başarılarını dört gözle beklediğinizi söyleyin.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Sıradanın ötesinde olan bir şey bugün fazlasıyla ilgini çekecek; özellikle de yaşamın tek düzeliğinden sıkıldıysan. Seni çeken şey tehlikeli veya sonrasında pişmanlık duyacağın bir şey olmadığı sürece kendini kısıtlaman için bir sebep yok. Yaşamına biraz heyecan getirmek istiyorsan, bu heyecanı çekmenin yollarını düşün. Belki de yapman gereken tek şey yeni bir spor dalı denemek veya akşam dışarı çıkmaktır.Eğer bir şeyler olmasını bekleyip duruyorsan, bir sabah uyandığında bütün hayatının geçip gittiğini ve hayal ettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştiremediğini görebilirsin. Harekete geçmenin zamanı tam da şu an ve öyleyse planlarını gerçekleştirmek için çabalamaya başla. Bazı ödünler vermek zorunda kalabilirsin ama genel olarak insanların senin liderliğini isteyerek kabul ettiğini göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar birtakım baskılar ve insanların egoları tarafından bombardımana tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Belki de insanlar size kendi istediklerini yaptırmak için sizi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve bu istenenler de sizin için en iyisi değil. Kaderinizin kendi ellerinizde olduğunu unutmayın ve kurban durumuna düşmemek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa tek başınıza biraz zaman geçirin.

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi işlerinizi, evinizi veya yaşam tarzınız için önemli olan diğer faktörleri değiştirmeyi içeren bazı olağandışı seçenekleri düşünürken bulabilirsiniz. Kesin bir karar vermeden önce dikkatlice düşünmelisiniz. Balık burcunda seyahate eden Ay ve Venüs buluşması size, biraz kafanızı karıştırsa da romantik ve duygu dolu bir aşk taşıyacaktır. İkili ilişkilerinizde adeta evrensel sevginin izlerini taşıyan beraberlikler kurmak isteyeceksiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Duygularını, biraz daha açığa çıkarabileceğin bir gündesin. Biraz, hızlı sinirlenen bir yapın var. Her ne kadar haklı olduğunu düşünsen de bu sefer ailene destek veriyorsun. Akşamüstüne doğru dostlarınla kahve molası vermek bol bol sosyal medya?dan konuşmanıza neden oluyor. Kritik konularda karar veren kişi olabilirsin. Yakın bir arkadaşının önemli bir sorunu bir anda senin de sorunun haline gelebilir. Arabanı daha dikkatli kullan.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan durumlar üzerine telaşlı bir hazırlık içinde olabilirsiniz. Bugünü daha fazla kendi işlerinizi düzene sokmak için kullanmalısınız. Aşırı fedakarlıklar içindeyseniz biraz ara verin ve kendinizi dinleyin.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Parasal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların size başarı getireceği bir gündesiniz. Kendinizikonusunda motive etmeniz gerekebilir, önünüze çıkacak setler yorucu olabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu hedefleriniz olduğunda daha cesur olun. Sizi harekete geçiren şeylerin neler olduğunu keşfetmeye çalışın. Derinlerde yatan o savaşçıyı ortaya çıkarın.

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, Satürn ve Plüton ile kare açı yapacak. Bugün gündeminizde gelir paylaşımıyla, krediler ve borçlarla ilgili konular olacaktır.Partnerinizin finansal durumuyla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Çocuklarınıza yönelik harcama yapabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın tüm alanları, birbirleriyle çakışmaya başlayabilir. İş, ev ve arkadaşlar arasında kalmanız, vaktinizi hangisine, nasıl ayıracağınız bilememeniz mümkündür. Yaşamınıza, şimdiye kadar takip etmiş olduğunuz programdan ayrılmadan devam etmeniz, yapılacak en iyi seçim olacaktır.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rüzgâr sizin tarafınızdan estiği için bir iki gün boyunca hayatınızı düzenlemekte zorlanmayacaksınız. Günlük rutinleriniz vehayatınızda değişimler, farklılıklar söz konusu olabilir. Çevrenizle ilgili ufak tefek problemler ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak maddi konularda güven unsuru ve egoların kendini daha çok göstereceği bir günde olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz ve sakin davranmanız gerekiyor. Ani strese, gerginliklere dikkat etmelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>