Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız yaşayamadığınız gibi aşkı barındıramıyorsunuz da. Çünkü siz aşka onun kaldıramayacağı kadar anlam yüklüyorsunuz. Aşkı bir çok mecburiyetle sarıp öyle yaşamaya çalışıyorsunuz. Ama yakında bir değişme çabası içine sokulacaksınız.

Birkaç zamandır kendinizi topun ağzında görüyorsunuz. Oysa işyerinizde size yönelik bir niyet yok. Üstelik şu günlerde büyük sorumluluklarla birgezisine gönderileceksiniz.

Para konularında ilginç bir şansınız var. Sanki bunu biliyor gibi yaşıyorsunuz. Yanlış bir yatırımın sonunda yüklü bir para yitirdiniz. Bunun üzüntüsünü yaşarken hiç beklemediğiniz bir yerden yitirdiğinizden hayli fazla bir paranın haberini alacaksınız.

Sizi sevmeyen biri gerçekten var ve bu kurnaz, kötü niyetli düşmana karşı önümüzdeki günlerde çok uyanık olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel imajınızda ya da evinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmeler yaratabilir. Duygularınızı kontrol altına almanız gereken günler. Aksi halde kritik durumlar oluşabilir. Mevcut sorunları yapıcı davranarak çözebileceğinizi unutmayın.

4 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:39 Ay-Pluto görünüm etkisinde güne uyanıyoruz. Bu enerji, endişeli düşünmemize neden olur. Zaten biliyordum, bunların olacağı belliydi gibi cümleler sarfedersiniz. Oysaki bütün bunlar çözümlenmemiş problemlerin kendini hissettirmesidir. Siz üstünü kapattıkça onlar tekrar ortaya çıkmaktadır. Saat 11:13 Ay-Mars görünümü, hem kendinizi hem başkaları memnun etme çabasıdır. Bu ailemiz, çocuğumuz, büyüklerimiz, sevdiğimiz kişiyle alakalı olabilir. Evimizle ilgili harcamalarda bulunuruz. Bunlar aslında gözümüze hoş gelen şeylerdir, memnun olmamızı sağlar. Saat 17:54 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Duygusal ve fiziksel anlamda sizi zorlayan, şu aralar içinden çıkmakta güçlük çektiğiniz meseleleri tekrar karşınıza çıkarabilir. Kişisel anlamda hangi yolun ve hangi kararın sizin için uygun olduğunu bilmek istiyorsanız, lütfen bilinçli şekilde duruma  bakınız. Merkür gerileme dönemindeyiz. Şu sıralarda yapılacak iç gözlem, muhasebe ve tespitler oldukça işinize yarar. Böyle gerekli-gereksizi ayırt etmiş ve zamanı faydalı şekilde değerlendirmiş olursunuz. Keyifli ve gönlünüzce geçecek bir Pazar günü dileğimle,

4 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın konumu, maddesel konularda özgürce para harcamanıza neden olabilir. Çevrenizde yakın dostlar ve kardeşlerle paylaştığınız ortamlar sizi olumlu etkileyecek ve onların sevincine ortak olacaksınız. Yaşadığınız değişimler konusunda bir çok aktivite ilginizi çekecek ve yeniliklere sıcak yaklaşacaksınız.

4 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinizi ve fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz, ama önerilere de kulak vermelisiniz. Saygı duyduğunuz bazı kişilerle iletişimde olarak askıda kalmış sorunları çözebilirsiniz. Size ait olmayan görev ve sorumlulukları üstlenmek zorunda değilsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalanlar, olayları gerçekçi gözle görmeyenler veya bazı şeylerin farkında dahi olmayanlar için zorlayıcı günler. Özgüven ve cesaret kaybı ön plana çıkabilir.Gerçeklerle ağır şekilde yüzleşmek durumunda kalınabilir. Dost görünen düşmanlar, yanıltıcı kişilerin tuzakları, saldırgan kişiler, arkadan çevrilen işler, yanlış anlaşılmalar, yanıltıcı ve aldatıcı etkiler devrede. Sahtekarlıklar, dolandırıcılıklar, hileli evraklar, hırsızlıklarda artış olabilir. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yazdığım saldırgan Mars Satürn etkileşimi de hala devrede. Geçen hafta yazdığım için yenilemiyorum. Kendimizi, önemli işlerimizi ve yakınlarımızı her anlamda ihmal etmeyelim. Akşam saatlerinde ise, kendimizi daha iyi ifade edebilir, daha olumlu düşünebilir veya şu an sonuçları anlaşılmasa da uzun vadede yararlı planlar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Alışveriş ve görüşmeler için uygun koşullar var. Güzel ve zarif şeyler için harcamalar söz konusu olabilir.

4 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnce hesaplar peşindesiniz. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle rahatlayacaksınız.

4 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda gözle görülür adımlar istiyorsunuz. Bu kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Tutkularınızı herkes bilmese bile, kendi içinizde serbest bırakmalı, aşkta hesaplar yapmamalısınız.

4 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz.Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Hukuki konulara odaklanacağınız bir günü deneyimliyorsunuz. Beklenmedik bir harcama nedeniyle mesleki kazanımlarınız sekteye uğrama tehlikesi taşımaktadır. Bir arkadaşlığınızı zedeleyecek bir kriz de söz konusu olabilir. beyin

4 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 51" R
Ay
Akrep
16° 40' 38" R
Merkür
Koç
15° 59' 36"
Venüs
Koç
24° 28' 44"
Mars
Balık
25° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 41"
Satürn
Balık
16° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 02' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 25"
Lilith
Başak
22° 45' 03"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>