Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. Sabah sevdiğinizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Bu haber doğrudan ilişkinizle ilişkili ilgili olmayabilir ama durumu rahatlatacak bir gelişme olduğu için sizi de yeterince mutlu edecek.

Bazı tepkilerinizde daha dengeli olmanızla ilgili uyarılar alabilirsiniz. Yanlış anlamalar canınızı sıkabilir. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu bugün gündeme gelebilir. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından konuyu şimdilik fazla büyütmeyeceksiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılabilir. Bir plan yapmakla yüz yüze kalabilirsiniz.

Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, geleceğinizi de belirleyebilir. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik alternatiflerle yüz yüze gelebilirsiniz. Pek çok konuda yeni seçimler arifesindesiniz. Kararsızlık yaşayabilir, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var. Akşamüzeri bir görüşme yapabilir ve kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

2 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:22 Güneş-Satürn görünümü, ev içindeki düzenleme, derleme, toparlama işlerimizi gösterdiği gibi, ofis içindeki işlerin yoluna koyulması anlamında  etkilidir. Bir şeyler tam olarak aklınıza yatmayabilir, birileri beğenmeyebilir, bir şeyler size uygun gelmeyebilir. Böyle durumlarla karşılaştığınızda endişelenmeyin. Bunlar biraz da, bir hafta önceki meselelerin karşınıza çıkması veya kendini hatırlatması nedeniyledir. Bir daha gözden geçirmekte yarar var. Aile içi ilişkilerimizde anlayışlı olmak, yaşça büyük kişilerle tartışmadan kaçınmak faydalıdır. Saat 19:38 Güneş-Neptün karşıtlığında, ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde gerçekçi düşünmeniz, hayal kırıklığı yaratan unsurları bilinçli bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Sizin yaşamsal hedeflerinizle, partnerinizin bu ilişkiye bakış açısı arasındaki farkın tespit edilmesi ve incelenmesinde yarar var. Partnerinizin çelişkili tavırları, bazen aşırı iyimserliği veya ilişkinin sorumluluklarını yerine getirip getirmediğini bir düşününüz. Fazla mı mükemmeliyetçisiniz? Onu çok mu eleştiriyorsunuz? Beraberlik denince beklentileriniz nedir? Sevginizi nasıl ifade ediyorsunuz? Eksikleriniz var mı? Siz de kendinizi şöyle bir gözden geçiriniz.Saat 20:18 Merkür-Jüpiter kavuşumu burcunuz üzerinde ikinci kez gerçekleşecek. Merkür geri harekette olduğu için, her türlü mesele üzerinde dikkatli ve mantıklı şekilde düşünmeliyiz.  Detaylar önemli. Tercihlerimizi tekrar  gözden geçirmeliyiz. Mevcut durum ve şartlarımızı tarafsız bir şekilde ele almalıyız. Böylece  olumlu yönde düzenlemelerde bulunuruz. İş, eğitim, ailevi, kişisel konularda bizim için neler gerekli, ne gibi ihtiyaçlarımız var, hangi meselelerde zorlanıyoruz bunları artı ve eksileriyle kritik etme vaktidir. Bu gayet olumlu tespitlerde bulunmamızı sağlayıcıdır. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

2 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz..Bugün, duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların menşei olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda denetimli gitmelisiniz. Sağlığınız konusunda bedeninizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.

2 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinizi ve fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz, ama önerilere de kulak vermelisiniz. Saygı duyduğunuz bazı kişilerle iletişimde olarak askıda kalmış sorunları çözebilirsiniz. Size ait olmayan görev ve sorumlulukları üstlenmek zorunda değilsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalanlar, olayları gerçekçi gözle görmeyenler veya bazı şeylerin farkında dahi olmayanlar için zorlayıcı günler. Özgüven ve cesaret kaybı ön plana çıkabilir.Gerçeklerle ağır şekilde yüzleşmek durumunda kalınabilir. Dost görünen düşmanlar, yanıltıcı kişilerin tuzakları, saldırgan kişiler, arkadan çevrilen işler, yanlış anlaşılmalar, yanıltıcı ve aldatıcı etkiler devrede. Sahtekarlıklar, dolandırıcılıklar, hileli evraklar, hırsızlıklarda artış olabilir. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yazdığım saldırgan Mars Satürn etkileşimi de hala devrede. Geçen hafta yazdığım için yenilemiyorum. Kendimizi, önemli işlerimizi ve yakınlarımızı her anlamda ihmal etmeyelim. Akşam saatlerinde ise, kendimizi daha iyi ifade edebilir, daha olumlu düşünebilir veya şu an sonuçları anlaşılmasa da uzun vadede yararlı planlar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı durumlar arasında seçim yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz.

2 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Sürekli aile içinde orta yolu bulmak isteyen ilk kişi siziniz. Bugün aile içindeki olumsuzluklar canınızı sıkabilir. Her konuyu uzaktan izlemeyi tercih edin.

2 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Fakat bir yandan da özel hayatınızda istediğiniz kıvamı tutturmak ve sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay görünmüyor. Özel hayatınızda birtakım hayal kırıklıkları, sıkıntılara karşı hazırlıklı olun.

2 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize ve kendinize odaklı yaşayacağınız, iç huzurunuzu yükselteceğiniz ve sevdiklerinizle çoğaldığınızı fark edeceğiniz bir cuma günü deneyimleyeceksiniz.Zevk aldığınız etkinliklere odaklı, önünüzdeki dönemde size fırsat sağlayabilecek detayların irdelemesine zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Günün teması detaycı ve bilgiç bir tutumla kararlarınızı gözden geçirmek ve önünüzdeki dönem gerçekleştireceğiniz tüm olasılıkların işler hale gelmesi için analiz yapmak olacaktır. Merkür'ün cilvelerine dikkat edin.

2 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

2 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 27" R
Ay
Başak
14° 26' 24"
Merkür
Koç
17° 19' 59"
Venüs
Koç
18° 04' 58"
Mars
Balık
21° 37' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 06"
Satürn
Balık
15° 35' 46"
Uranüs
Boğa
21° 45' 33"
Neptün
Balık
28° 34' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 23"
Lilith
Başak
22° 10' 31"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>