Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yönlendirilmek istemeyeceksin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bazı şeyleri daha fazla dikkate almanız muhtemel. Çevrenizdeki ve tavırlarınızdaki ani değişimlerle hazır hissedecek ve gün geçtikçe olayların etrafında dönmeye başlayabilirsiniz. Bunun avatajlarından biri, etrafınızdaki insanlardan çok fazla fikir ve anlayış kazanmanızdır. Daha mantıklı kararlar almanıza yardımcı olacak insanların hisleri ve bakış açılarına daha açık olacaksınız.

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana'nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kişisel ilişkilerin üzerine; bunların nasıl daha ileri götürülebileceğine kafa yorabilirsin. Modun da fazlasıyla değişken olabilir. Bir dakikalığına her şeyi anladığını ve ne yapman gerektiğini bilip; sonraki dakikada konuya dair bakış açını değiştirebilirsin. Bugün kendin ve başkaları için biraz sabır göstermen gerek çünkü küçük çaptaki duygu değişimleri yanlış anlaşılmalara ve kırıcı sözlere davetiye çıkarabilir. Değişim peşinde koşmak için ise daha huzurlu bir gün seç.Bugün insanların çoğu yeniden havaya girmeye çalışacaklar ama siz dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi normalde kanıksadığını şeyleri sorgularken bulabilir ya da genellikle düşünmekle uğraşmadığınız şeyleri düşünebilirsiniz. Bazen bu sinir bozucu olabilir, çünkü hayatınızdaki büyük sorunları incelemek her zaman cevapları vermez. Belki bu şeyleri tartışmak için birini bulabilir ve birbirinizin bakış açılarını öğrenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Grup etkinlikleri ve diğer sosyal etkinlikler sizi oldukça meşgul edecek. Bir sürü insan göreceksiniz ve telefon görüşmeleri yapacaksınız rutin işler de peşinizi bırakmayacak. Bu, kişisel yaşamınızda bir engel olabilir ama aynı zamanda heyecan verici bir şey ve sonuçlardan çok memnun kalacaksınız. Tanıştığınız kişilerin bazılarıyla samimi olabilir ve arkadaş olabilirsiniz. Rahatlayın, işlerinizi halledin ve günün tadını çıkarın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, 06:19 itibariyle Aslan burcuna giriş yapıyor. Günün genel havasına baktığımızda biraz isteksiz, biraz kırılgan bir ruh haliniz olabilir. Ama neyse ki Ay'ın diğer gezegenlerle kurduğu pozitif kontaklar sayesinde bu psikolojiden çıkacaksınız. Geçmişinizdeki birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Hisleriniz güçlü olacaktır. Rüyalarınız mesaj içerebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönlendirilmek istemeyeceksin!Canını sıkan, yarım kalmış işlerini halletmek için bugün senin için fırsatlar olacak. Son günlerde çevrenin etkisinde kalarak düşüncelerinin doğru olup olmadığını sorgular hale geldin. Yakınlarının seni yönlendirmesine izin vermemelisin. Geleceğinle ilgili planlarını kimse senden daha iyi bilemez. Eğer yaşam alanını değiştirmeyi düşünen bir Başak burcuysan bir tanıdığının aracılığıyla tam da istediğin gibi bir ev bulabilirsin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşanan finansal krizler bugün önünüze tekrar gelebilir. Bugün alacak-verecek dengenizi iyi kurmanız gerekmektedir. Çözümler çok yakınınızda olacaktır.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Onların fikirlerinden etkileneceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Günlük işlerde ani kopmalar yaşanabilir. Akışta kalın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündüz saatlerinde neşeli olduğunuz için her işinizi bir çırpıda halletmek gibi bir niyetle işlerinize girişebilirsiniz. Bir süredengenizi sağlamış olacaksınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğinizi planladığınız zaman ideallerinizi gerçeklikle bağdaştırın. Kumara olan isteğiniz hayata bakışınızı etkiler. Genişletilmiş bakış açınız ve daha az bencil tutumunuz ruhsal yönden sizi aydınlatacaktır.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızla ilgili kötü haberler alabilirsiniz. Diyetinizi veya yaşam tarzınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz veya yakın zamanda bazı zorluklarla başa çıkmak durumunda olan bir arkadaşınızla konuşabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız, spor ve beslenmenize dikkat etmek, kendiniz için yapabileceğiniz en büyük iyiliktir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün. Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlıklar ön plana geliyor ve çevrenizden aldığınız destek sizi psikolojik olarak çok rahatlatıyor. Ani değişimler söz konusu olabilir. Daha çok maddi anlamda denge kurmaya başlamış olabilirsiniz. Aşk hayatınızda değişimler oluyor ve olacak. Özellikle romantik anlamda bir dönüşüm içindesiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 19" R
Ay
Balık
14° 26' 11"
Merkür
Koç
18° 38' 46"
Venüs
Boğa
05° 18' 43"
Mars
Koç
02° 25' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 32"
Satürn
Balık
16° 52' 38"
Uranüs
Boğa
22° 32' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 17"
Lilith
Başak
23° 43' 34"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>