Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin çok net, çok açık biri olarak tanımladığı partneriniz, nedense sizden henüz tam not alamadı. Genel güvensizliğinizden o da payını alıyor. Bu akşam bütün takıntılarınızdan arınıp onunla yemeğe çıkın ve rahatlamış buğulu kafanızla onunla yepyeni bir gece geçirin.

Sizi yarışa çağırmayan insanlarla yarışmak zorunda değilsiniz. Bugünlerde herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. İş çevreniz genellikle hoş insanlardan oluşuyor. Bunlardan birinin size yakınlaşma arzusunu fark edin. Yeni bir dost edineceksiniz.

Parayı önemsemez görünüyorsunuz. Ama gereksiz denilecek kadar küçük tasarrufları bile önemsiyorsunuz. En kötü durumunuzda bile kenarda yine bir şeyleriniz bulunuyor. Size tasarruf tutkunu denilebilir.

Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin ediyorsunuz. Kendinizle fazla ilgilisiniz. Aldırmaz biri gibi görünmeniz artık çevrenize inandırıcı gelmiyor. Aile içinde bazı vicdan rahatsızlıkları yaşıyorsunuz. Bundan kurtulmak için gösterdiğiniz abartılı ilgilerle insanları sıkıyorsunuz. Bugüne yüklediğiniz anlamların altı boş görünmüyor. Bugün sevinçli bir gününüz olacak.

5 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:30-15:38 arasında etkili Ay boşluk süresince, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz.  Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar verilmemelidir. Saat 15:38 itibariyle Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, karakteristik  özelliklerinize uygun şekilde düşünmeniz,  hareket etmeniz  anlamındadır.  Yolunuzda bir adım dahi sapmadan çizginizi muhafaza edersiniz. Pırıl pırıl bir güneş altında huzurlu bir haftaya uyanmamız dileğimle,

5 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır. Kendinize güvenmelisiniz.

5 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinizi ve fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz, ama önerilere de kulak vermelisiniz. Saygı duyduğunuz bazı kişilerle iletişimde olarak askıda kalmış sorunları çözebilirsiniz. Size ait olmayan görev ve sorumlulukları üstlenmek zorunda değilsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalanlar, olayları gerçekçi gözle görmeyenler veya bazı şeylerin farkında dahi olmayanlar için zorlayıcı günler. Özgüven ve cesaret kaybı ön plana çıkabilir.Gerçeklerle ağır şekilde yüzleşmek durumunda kalınabilir. Dost görünen düşmanlar, yanıltıcı kişilerin tuzakları, saldırgan kişiler, arkadan çevrilen işler, yanlış anlaşılmalar, yanıltıcı ve aldatıcı etkiler devrede. Sahtekarlıklar, dolandırıcılıklar, hileli evraklar, hırsızlıklarda artış olabilir. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yazdığım saldırgan Mars Satürn etkileşimi de hala devrede. Geçen hafta yazdığım için yenilemiyorum. Kendimizi, önemli işlerimizi ve yakınlarımızı her anlamda ihmal etmeyelim. Akşam saatlerinde ise, kendimizi daha iyi ifade edebilir, daha olumlu düşünebilir veya şu an sonuçları anlaşılmasa da uzun vadede yararlı planlar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizi düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda fırsatlar çıkabilir. İlerleyen saatlerdeakışınız değişebilir. Konuşma ve yazışmalar yoğunlaşabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sayesinde nefes alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

5 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel bir sıkıntınız görünmüyor ancak dostlarınızın yaşamış olduğu olumsuzluklar sizi derinden yaralıyor. Evinize kapanma isteği içindesiniz.

5 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz için vereceğiniz kararları teker teker devreye sokuyorsunuz. Bu hafta başı iletişimsel işlerinizin üzerine eğilebilir, yakın çevrenizle kısa planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

5 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah tatsız hissedebileceğiniz bir ruh haliyle uyanmanız olasıdır. Duygusal denge ihtiyacınız yükselebilir. Ancak öğleden sonra komşularınızla vakit geçirmek ve çene çalmak sizi ruhsal olarak rahatlatabilir.Eğitim,bağlantılarınız ve haberleşmeyle ilgili tüm konularda ilerleme sağlamanız ve bilhassa gizli saklı kalmış olan mevzulara ilgi göstermeniz olağandır. Günün kalanını bu eğilimde geçireceksiniz. Su kenarlarına yapılacak küçük yürüyüşler ve geziler bu akşam sizi güvende hissettirecektir. Duygusal güveni su etkinlikleri ile de sağlayabilirsiniz.

5 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 18" R
Ay
Yay
06° 31' 45"
Merkür
Koç
16° 01' 35"
Venüs
Koç
26° 25' 49"
Mars
Balık
26° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 40"
Satürn
Balık
16° 14' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 53"
Lilith
Başak
22° 55' 35"
True Node
Koç
15° 31' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>