Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün değişik sürprizlerle karşılaşmanız mümkün olabilir. Sevgiliniz sizi gerçekten çok seviyor ve siz bunun farkındasınız. Bugün onun farklı bir tepkisiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

İş yaşamınızda bugünlerde çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işlerinizi bitirmek için çalışmalarınıza sıkı bir şekilde devam ediyorsunuz. Bu çalışmalarınız amiriniz tarafından ödüllendirilecektir.

Para durumunuzda bugün olumlu gelişmelere tanık olacaksınız. Size bir yerden para ulaşması mümkün olabilir. Bu parayı özel zevkleriniz için harcamak isteyeceksiniz.

Son günlerde kendinizi çok yoruyorsunuz ve bu durum sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Kısa bir tatile çıkmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz. Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün boyunca Ay Balık burcunda hareketini sürdürüyor. İkili ilişkileriniz gündeminizde olacaktır. Zamanınızı eşinize veya sevgilinize harcayabilirsiniz. 11:26'da Uranüs Boğa burcuna tekrardan giriş yapıyor. 7 sene boyunca radikal değişimler yaşayacaksınız. Bu değişim ne olursa olsun arkanıza dönüp baktığınızda iyi ki yapmışım diyeceksiniz. Hayatınızın en mutlu dönemleri sizi bekliyor. Akademik hayatınızda ani bir değişiklik yapabilirsiniz. Yurt dışına taşınmayı veya orada çalışmayı düşünebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz varsa bu konularda eğitim alabilirsiniz. Hatta profesyonelliğe de dökebilirsiniz. Ayrıntılı olarak okumak için tıklayınız. 19:03 itibariyle Balık burcunda 15 derecede yeniay oluşuyor. Yeniay retronun negatif etkisini kurtarmaya geliyor. Retroya rağmen bazılarınız yeni bir ilişkiye yelken açabilir. Fakat hemen duygularınızı belli etmeyin. Retro bittikten sonra bu konuya odaklanın. İlişki ve evlilik hayatınızda güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa fırsatlar karşınıza çıkabilir. Detayları okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklını karıştıran sorunları araştırıyorsun!Gökyüzü bugün büyük bir devir teslim töreni gerçekleştiriyor. Devrim gezegeni Uranüs ateş burcundan çıkıp, toprak burcuna yerleşiyor. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde karşıt burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacaksın. Ortak bir ödev ya da proje üzerinde çalışıyorsan, disiplinsiz çalışan bir arkadaşını eleştirmek isteyebilirsin. Akıl akıldan üstündür. Gün içerisinde fikirlerine güvendiğin bir yakının ile yapacağın konuşma bir süredir aklını karıştıran meselenin özüne ulaşmanı sağlıyor. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin durgun hallerine olmadık anlamlar yükleyebilirsin. Evliliğini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, yeni bir düzen kurmak, alışkanlıklarını değiştirmek biraz zor olabilir. Yine de içindeki güç seni harekete geçirecek.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde fedakârlık temalarının ön plana çıkacağı özel bir gün. Hayatınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar olanlar yeni bir duygusal hikâyeye başlayabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularla ilgilenebilir ve bu konularda fedakar davranabilirsiniz. İlişkilerde uyum ve denge arayışı içine gireceğiniz zamanlar olabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz, bu konuda dikkatli davranıp, gereğinden fazla yükün altına girmemekte fayda var. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde gardların indirildiği ve daha yapıcı konuşmaların gerçekleştiği bir gün olsa da direkt olarak duygularınızı belli etmeyin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddeye olan negatif inancınız, elde edilmesine karşı olan gerçekçi yaklaşımınız, evrenin size gelecek olan akışını engelliyor. Sürpriz gelişmeler, mucizeler her gün yaşanıyor hayatlarda. Size de olabilir. Bana olmaz, bana çıkmaz deyip sürekli negatif enerjiyi çekmeyin. Her şey çok güzel olacak.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir iç dünyanzıda yaşanan kamaşadan kaçmak adına ilişkilerde yanlış kararlar vermeyin. İletişim arzunuz yoğunlaşırken, olaylara fazla iyimser yaklaşıp kolay kandıralabilirsiniz. Riskli yatırımlardan kaçının.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Mesleğinizde parlayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Yurt dışı ilişkilerinizde beklenmedik teklifleri,başarısına dönüştürebilirsiniz. Uzaklardan birine aşık olup, sıra dışı bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Hayat bakış açınızın kökten değişeceği, bol seyahatli bir dönem kapınızda. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz maddi varlıklarda sayıca veya değer olarak artış söz konusu olabilir. Karşılaşacağınız olumlu gelişmeleri iyi değerlendirebilmek için atacağınız adımlar, gelecekteki maddi zenginliğinizi artırma potansiyeline sahip olabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 35" R
Ay
Koç
17° 56' 12" R
Merkür
Koç
20° 13' 51"
Venüs
Boğa
08° 08' 05"
Mars
Koç
04° 11' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 48"
Satürn
Balık
17° 04' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 48"
Neptün
Balık
29° 04' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 51"
Lilith
Başak
23° 58' 48"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>