Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda olumlu gelişmelerin olacağı bir gündesiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacak.

İş yerinizde günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacak ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. İş yerinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olacak.

Parasal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ahbap ilişkilerinizde süregelen huzursuzluk, bugünde size sıkıntılı anlar yaşatabilir. Bu ilişki içersinde gözden kaçırılmış birtakım ayrıntıları gündeme getirmeye çalışacaksınız. Karamsarlık yaşadığınız konuları tekrar ele alıp değerlendirmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi bugünlerde etkileyebilir. Bu, belli konularda umudunuzun artmasını sağlayacak.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay Balık burcunda hareketini sürdürüyor. Günün erken saatlerinde netleşen Ay-Jüpiter zorlu etkisiyle eşinize, sevgilinize karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Gönül ilişkinizde sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Güzel haber ise Ay-Plüton görünümünden geliyor. Sakin tavrınızı koruduğunuz sürece partnerinizle olan bağınızı güçlendirip, daha fazla tutkuyla yaşamınıza devam edebileceğinizi gösteriyor. Gece olduğunda Ay-Merkür kavuşumu hakim olacak. Partnerinize karşı fazla meraklı sorular sormanız onun tarafından hoş karşılanmayabilir. Yöneticiniz Merkür'ün şu an retroda olmasıyla da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. 22:08- 23:27 arası Ay boşluğa giriyor. Bu zaman diliminin bitimiyle de Ay hareketini Koç burcunda sürdürmeye başlıyor. Maddi konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapıyorsun!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Ay'ın etkisi bilinçaltındaki düşünceleri uyandırabilir. Bir süredir kafana takılan meselenin cevaplarını bu yolla almak isteyebilirsin. Bugün, gizli olan her şeyin gerçek yüzü olduğunu öğrenebilirsin. Belki de biraz esnek olmakta fayda var diye düşünerek kırgınlık yaşadığın kişi ile görüşmek için telefona sarılıyorsun. Yeni başlangıçlar için muazzam bir gün. Evli bir Başak burcuysan, eşinle ailen arasında denge kurmakta zorlanıyor oluşun, keskin konuşmalar yapmana neden olabilir. Ailede senden yaşça küçük bireylere yol göstermen, nasihat olarak algılanabilir. Daha sakin tavırlar göstermelisin.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde yeni kararlar almanın eşiğinde olabilirsiniz. Vereceğiniz kararların doğruluğu konusunda bazı kaygılar yaşıyor olsanız da mantıklı olanı seçmeniz doğru olacaktır.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızlığınızı paylaşacak ve size iyi gelecek biri hayatınıza girmek üzere. Aşka bakış açınız adına da değişimler yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareket gücünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemler söz konusu olabilir. Dert etmeyin. Sizin alerjik bir bünyeniz olduğu için hızlı tepki veriyorsunuz ama vücudunuzun sesini dinlediğiniz için de hızlı iyileşiyorsunuz. İlişkilere kafanızı fazla takmamalısınız. Sonuçta siz ne yaparsanız yapın, karşı tarafın anladığı kadardır.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkilerde kandırılımış, yanlış yönlendirlmiş hissedebilirsiniz. Alma verme dengesini korumak önemli. Yeni Ayla ilişkilerde hayalperest tutumlara yönelmemeye, kendinizi korumaya özen gösterin.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Güneş arasındaki olumlu etkileşim, uzun zamandır devam eden ikili ilişkinizde ruhsal bir açılım yaşamanıza neden olur. Partnerle aranızdaki bağı duygusal düzeyde güçlendirirsiniz. Onun yeteneklerini takdir etmek istersiniz. Gösterilen duygusal farkındalık ve fedakarlık sizin açınızdan paha biçilmez olacaktır.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İhtiyaç duyabileceğiniz herhangi bir şeyi; maddi kaynağı, öğüdü, bir iyiliği veya ödünç eşyayı, yakın çevrenizden kolayca bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Desteklenmeye ihtiyacınız varsa, bunu yakın çevrenizden isteyin.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 10' 39" R
Ay
Koç
19° 58' 46" R
Merkür
Koç
20° 20' 14"
Venüs
Boğa
08° 18' 20"
Mars
Koç
04° 17' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 45"
Satürn
Balık
17° 04' 43"
Uranüs
Boğa
22° 41' 17"
Neptün
Balık
29° 04' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 19"
Lilith
Başak
23° 59' 44"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>