Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düşüncelerin Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Tebrikler! Tüm göstergeler hem zihinsel hem de fiziksel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz,; mesleki ve finansal alanlarda çok daha iyiye gittiğinizi gösteriyor. Bir şekilde bir sözleşme söz konusu olabilir. Aşk hayatınız da çok iyi gidecek ve çocuklar bugün size büyük bir zevk getirebilir. Bugün, gelecek için planlar yapmak ve en değerli hedeflerinizin peşinden koşmak için harika bir zaman.

İhtiyacınız olanı isteyin ve alacağınızdan emin olun. Armut piş ağzıma düş demeyin, talep edin! Bugün, eylemlerin kelimelerden daha etkin olacağı günlerden biridir. Başkalarının aklınızı okumasını beklemeyin. Bir şey istiyorsanız peşinden gidin. Bugün karşınıza beklenmedik şeyler çıkabilir bu yüzden gözünüzü dört açın.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

İşleri karıştırabilirsin çünkü göksel enerjiler sana meydan okuma gücü aşılıyor! Normalde çatışmalardan kaçınırsın ama bugün kendin için daha savunucu olacaksın. Ezilen birini de savunabilirsin. Cesaretini topla ve bir şeyleri değiştirebileceğini düşündüğün durumlara el at.Bugün hazırlıklarınızı tamamlayın ve işe koyulun. Ne yapmak istiyorsanız onu başarabileceğiniz bir hava var. Uğraştığınız şeyler hakkında ne kadar pratik olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Tek seferde çözüme ulaşmaya çalışmak yerine her şeyi adım adım halledin. Unutmayın, asıl ödül yolun sonu değil yolculuğun kendisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir sosyal gruba dahil olmaya karar verebilirsiniz. Belki de farklı bir grup insanla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan keyif alabilirsiniz. Yaratıcı zekanız, flörtöz ve eğlenceli sohbetlerle harekete geçebilir. Nadiren görülen bir yanınızı ortaya koyarak kendinizi yeni bir yolla ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Deneysel davranın!

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karamsarlık, negatif bakış açıları ve vesveselere kapılarak ilerlemeye gayret göstermeli; sevdiklerinizden duygusal destek almaya açık olmalısınız. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, hobilerinizle ilgilenebilir ve çocuklarınıza odaklanabilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerini bir an önce gerçekleştirmek istiyorsun. Kafandaki düşüncelerin fazla olması seni fazlasıyla oyalıyor, işin içinden bir türlü çıkamıyorsun. Çıkmazda olduğunu düşündüğün bu günde aile büyüklerinden destek almak çıkış noktanı belirlemende yardımcı olacak. Sosyal medyanı düzenlerken canını sıkan kişileri takipten çıkmaya karar verebilirsin.  

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminiz yoğun olabilir. Ailenizin ya da yakın arkadaşlarınızın sizin fikrinizi almadan yaptıkları planlar sizlerde gerginlik yaratmasın. Kendinizi açıklayın ve öncesinden planlamanız gerektiğini söyleyin.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel hareketliliğin yüksek olduğu bir gündesiniz. Mantıklı yaklaşımınızla olayların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Bugün ticari yazışmalar yapmanız gerekebilir. Hazırlanan sözleşmelerde dikkatli olmaya özen gösterin. Öğleden sonra beğenilerde ve zevklerde aşırılıklara kaçmamaya özen göstermelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çoğunlukla paranızı harcama noktasında problem yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyin. Bugünlerde mümkün olduğunca pozitif olana odaklanın.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir şeyin veya hiç kimsenin sizi acele ettirmesine izin vermeyin. Alışverişte içinize sinmeyen bir şeyi almak istemezsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zaman belli bir standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecek. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın. Bu değişiklikler sizi de rahatlatacak.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner arayışındasınız ve kendinizi umutlu hissediyorsunuz. Finansal olarak harika bir durumdasınız ve birikim yapmaya başladınız. Bugün kendinizi mutlu etmek için bir şeyler yapmayı deneyin.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 58" R
Ay
Balık
20° 34' 37"
Merkür
Koç
18° 54' 51"
Venüs
Boğa
05° 50' 02"
Mars
Koç
02° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 30"
Satürn
Balık
16° 54' 47"
Uranüs
Boğa
22° 34' 20"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 41"
Lilith
Başak
23° 46' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>