Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İnsanlar İle Uğraşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Surat asmayı bırakın ve bugün gülümseyin. Her şey tam olarak istediğiniz gibi gitmese de, şans yüzünüze gülecek. Sahip olmadığınız şeyler yerine, sahip olduğunuz şeylere odaklanmanın tam vakti. Bugün beklenmedik bir şekilde aşk karşınıza çıkabilir ve gözlerinizi açıp onu gördüğünüzde büyük bir rahatlama yaşayacaksınız.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

İçinde bulunduğun duruma yaratıcı bir nefes aldırabilecek, önemli bir gündesin. Çevrendeki estetiği desteklemenin, seni işleri düzenli yapmak adına daha ilham dolu ve disiplinli kılacağını fark edeceksin. Zamanını yeterince kullan; acele etme. Başkalarının kaygılı tavırlarının seni aceleye sürüklemesine izin verme.Çizgili gömleğini, puantiyeli pantolonunu, ekose fularını dolaptan çıkar ve giy. Dış dünyayla ne kadar çatışırsanız o kadar iyi. İlk başta kendinizi yabani gibi hissedeceksiniz ama kalabalığın çinde bu şekilde durmanın güzelliğini, önemini ve saygı değerliğini göreceksiniz. Genelde kalabalığın içinde durmaya daha meyilli biri olarak bu tarz bir değişim size iyi gelecek. Yaşamanın yeni bir yolunu keşfedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan kalkmak ve hareket etmek dürtüleri hissedebilirsin, bununla savaşöa. Herkesin yalnızca oturmak istediği, kitap okumak istediği ya da TV izlemek istediği günleri vardır ama bunu çok sık yapmak vücuda iyilikten çok zarar verir. Bu yüzden kalk ve bir bisiklete yada patene atla ve iyi vakit geçir. Vücudun bunun için sana teşekkür edecek.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün küçük veya büyük olaylara dair daha sorgulayıcı olabilir, geçmiş ve geleceğe daha fazla odaklanabilirsiniz. Etrafınızın söylemleri duygu durumunuzu ve ruh halinizi etkileyebilir. Kendinizi açmak istemeyebilir, etrafınızla sınırlı iletişim kurabilirsiniz. Manipülatif durumlara dikkat.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerin onlar ile ilgilenmediğinden şikâyetçi olabilir. Gününün büyük bir bölümünü onlara ayırabilirsin. Kendi işinin sahibi bir Boğa burcuysan çalışanların arasında olan huzursuzluğu gidermek istiyorsun. Onları bir araya getirebilirsin. Çalışanların arasında saygınlığın artıyor. İnsan ilişkileri ile bu kadar ilgilenmek seni zihinsel olarak yorabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde popülaritenizin artacağı bir gündesiniz. Bunu pozitif yönde iyi bir başlangıca dönüştürmeyi deneyebilirsiniz. İlişkilerinizdeki yanlış anlaşılmaları yeniden düzeltme imkânı bulabilirsiniz. Derin bir düşünce ile enerjinizi istediğiniz hedefe odakladığınızda buradan sonuç alabilme günündesiniz, başlangıçlar konusunda sadece cesaretli olun. 

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının düşüncelerine, bakış açısına daha çok odaklanabilirsiniz. Öğrenebileceğiniz çok şey var ancak fikirlerinizde daha anlayışlı olmaya da bakmalısınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda sevecenliğinizle dikkat çekseniz de partneriniz ile olan ilişkinizde partnerinizin soru işaretlerini tam olarak gideremediğinizi hissedebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk gününde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizi belirlerken seyahat planları yapmanız gerekebilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkarak yeni insanlar tanıyabilir, yeni yerler görebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gündelik konuşmalar bugün daha önemli bir anlam kazanabilir. Muhakeme yeteneğinizin geliştiği bir aşamaya giriyorsunuz, böylece insanların söylediklerinin veya yaptıklarının arkasındaki gizli anlamı görebileceksiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularını ön plana taşıyor.İnançlarınız ve hayata bakışınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Öğrenciyseniz akademik çalışmalarınıza yönelmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı çevrenizle yaşayabileceğiniz iletişim problemlerine işaret ediyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile büyüklerin, kendileriyle yeteri kadar ilgilenmediğinden şikayetçi olabilir. Gününü büyük bir bölümünü onlara ayırabilirsin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızla ilgili yeni kararlar almak, ev ve yerleşime dair düzenlemelerde bulunmak ve kendinizi güvende hissettirecek yeni planlar yapmak için ideal bir gündesiniz. Bugün güven duygusu sizin için çok önemli olacaktır. Bu güvenceyi somut olan şeylerde arayacak, sevdiklerinizin her an yanınızda olmasını isteyecek ve onlarla sevgi dolu paylaşımlarda bulunacaksınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 24"
Ay
Kova
18° 00' 33"
Merkür
Koç
17° 36' 42"
Venüs
Boğa
03° 01' 41"
Mars
Koç
00° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 30"
Satürn
Balık
16° 43' 09"
Uranüs
Boğa
22° 26' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 05"
Lilith
Başak
23° 31' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>