Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Olumlu Yanıtlar Elde Edebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 100%

Grup etkinlikleri bugün sizin için normalde olduğu kadar iyi gitmeyebilir. Her zamankinden biraz daha çekingen hissediyorsunuz ve belki biraz dışarı çıkacağınız arkadaşınız veya sevgilinizle aranız biraz limoni olabilir. Tuhaf gelecek ama, artan utangaçlığınıza rağmen insanlarla dışarı çıkmak muhtemelen en iyi terapi. Belki de yapılacak en iyi şey, insanların toplandığı bir yere tek başınıza gitmek.

Grubun enerjisi ile uyum sağlamak için yaklaşımınızda bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha içe dönük bir tutum benimseyin ve başkalarından gelen ince mesajlara gözlemleyerek neleri öğrenebileceğinizin farkına varın. Doğanızın hem erkeksi hem de kadınsı yanları uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ikisinin de sessiz bir gece geçirmek istediğinin farkına varabilirsiniz.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Aile yaşamınla ilgili bazı sorular düşündüğün kadar sıradan olmayabilir. Genelda olaya insanların duyguları ve düşünceleri dahil olduğunda böyle bir mesele kendini gösteriyor. Yine de insanların hislerini incitmemek için herkesten daha fazla önlem almalısın. Bugün, hislerin de kontrolün altındayken; durumu da kontrol altına almanı sağlayacak bir olay vuku bulabilir.Her ailenin farklı birer hikayesi vardır ve bugün siz de ailenizle ilgili bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Anne babanızın ya da kardeşlerinizin başına gelen şeyler hakkında birtakım komik hikayeler anlatılabilir. Ya da aileniz bebekken yaptığınız yüz kızartıcı şeylerle ilgili hikayaler anlatırken ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Kahkaya boğulacak ve akrabalık duygusunun keyfini çıkaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, bir süredir size yük ve stres olan konu ve durumlardan özgürleşebilirsiniz. Yaşamın farklı alanlarında istek ve ihtiyaçlarınıza göre hareket edip, finansal konularda destek görebilirsiniz. Sürpriz hediyeler alabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, başvurduğun şirketlerden olumlu dönüt alabilirsin. Müjdeli haberi ailen ile paylaşıyorsun. Onlarda mutluluğuna ortak oluyor. Çocukları olan bir Boğa burcuysan onların yaşam standartlarını iyileştirmek isteyebilirsin. Bu konuyu onların düzenlerini bozmaktan gerçekleştirmek istiyorsun. Pedagojik destek alabilirsin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konularda kalp kırıklıkları yaşayabilir ve duyduğunuz sözler karşısında insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Fazla tepkisel yaklaşımlarda bulunmayın. Maddi konularda bazı sorunlarla yüzleşebilir ve bazı fevri kararlar alabilirsiniz. Aileden alacağınız yardımlarla borçları yapılandırabileceksiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı konularla ilgilenmek durumunda kalacağınız zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz konulara yüzleşebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Parasal olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki gençlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bu ışıltınızı dışarıya da göstermek istediğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Duygusal tatminin içten geldiğini keşfedebilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne zamandan beri arkadaşlarınızı rahat ettiğinizi düşünüyor oldunuz? Kimse bu zor süreci tek başınıza atlatmanızı beklemiyor. Eğer kendinizi baskı altında, daralmış ya da yorgun hissediyorsanız hemen bir arkadaşınıza telefon açın.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı iletişim problemleri yaşamanıza sebep olabilir. Fikirlerinizi ve inançlarınız konusunda fanatikleşmemeye özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz her dakikadan büyük bir zevk alıyorsunuz. İş yerindeki konumunuzu garantiye almalısınız ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Geçirdiğiniz zor zamanlardan sonra, artık rahatlama dönemine girdiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; çevre ile olan ilişkilerinizde duygusallık kefesinin ağır basmasına neden olacak. Özgürilişkilerinizden yana olduğunuz için, ortak çalıştığınız kişilerin aşırı müdahaleci tavırlarına gelemiyorsunuz. Ama yine de sizi bir şekilde yönlendirmek isteyebilirler.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 24"
Ay
Kova
18° 00' 33"
Merkür
Koç
17° 36' 42"
Venüs
Boğa
03° 01' 41"
Mars
Koç
00° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 30"
Satürn
Balık
16° 43' 09"
Uranüs
Boğa
22° 26' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 05"
Lilith
Başak
23° 31' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>