Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yüklerden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanın seninle zaman geçirirken sıkıldığını hissedebilirsin bugün. Bir şeyleri içine atmak yerine, onunla bu konu hakkında konuşmak sorunu çözmek için iyi olabilir. Bazen kendi üstümüze alındığımız şeylerde aslında bir etkimiz olmayabilir, senin de bunu görmen gerekebilir.

Fedakar çalışmalarınız, yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Bugün şans senden yana olacak. Ama bu şansı değerlendirmek de sana düşecek tabii. Karşına çıkan fırsatlardan kendine sağlam bir program çıkarmak tamamen sana bağlı olabilir. Ne kadar emek o kadar sonuç demek senin için.

Uyku düzenini tekrar normale döndürmek için daha çok çabalaman gerekebilir bugün. Yemek düzenini tekrar ayarlamak sana bu konuda yardımcı olabilir. Belli bir saatten sonra ağır şeyler tüketmemek daha rahat uyumanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karamsar olmamak için bugün özellikle uğraşman gerekebilir. Yanındaki insanların yapıcı ve olumlu yaklaşımı senin de hayata daha olumlu taraftan bakmanı sağlayabilir, o yüzden kendini yalnızlaştırmaman iyi olacak. Olumsuz düşüncelerden uzak durmak adına sevdiklerine sığınabilirsin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün nakit konusunda dikkatli olun çünkü aceleyle hareket ederseniz, size çok paraya mal olacak türden bir hata yapabilirsiniz. Bir dünya burcu olarak, ihtiyatlı davranmanız sizin için zor olmamalı, bu nedenle pragmatik bir yaklaşımı benimseyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilinin davranışları düşündürücü olabilir. Davranışları konusunda onunla konuşacaksın. Önyargılarından, keskin konuşmalarından ve kafanın içinde dönen binlerce sorudan sıkıldığını hissedeceksin... Yılın son ayına giriş yaparken yüklerini de kenara bırakacaksın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaretinizi kendiniz için kullanmaya başlıyorsunuz. Hızlı ve hareketli bir gün olabilir. Haklıyken haksız konuma düşmemek adına dikkatli olmalısınız. Maddi konularda adım atmanızı sağlayacak bazı haberler alabilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişileri karşınıza almak işlerinizi zorlaştırabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi imkanlarınızın artacağı bir güne giriyorsunuz. Bolluk odaklı bir günde olduğunuz için enerjiniz de yükselecek. Mutluluğunuz çevrenize de yansıyacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini beklenmedik bir telaşın içinde bulabilirsin. İşlerini halletmek için acele etmemeye dikkat etmekte yarar var. Telaş içinde debelenmemek içinse ailenden ya da arkadaşlarından yardım istemek iyi olacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Umursamaz bir otorite figürü, sizi mevcut mali hedefinizden alıkoyuyor gibi görünebilir. Şu anda herhangi bir bürokrasiye karşı sabrınız muhtemelen sınırlı olsa da, belki de aslında istediğinizi elde etmeniz engellenmiyor. Bunun yerine, size sordukları sorular, onu başka sorunlara yol açmayacak şekilde elde etmenizi sağlamalıdır. Düşünceli cevaplar vermek için yavaşlayın, tercih ettiğiniz kadar muhteşem olmasa bile ilerleme kaydediyorsunuz!

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde, karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılısınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın. Bu günlerde kendisini çok ihmal edilmiş hissediyor. Bunu dile getirmiyor ama her an patlayabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla giderek azalıyor. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>